soony 217 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav burazer mi se obratio za pomoć a ja se evo obraćam vama muči ga zamena ulja na ovoj gospodjici, znam da je zapremina sa zamenom filtera 2200 ali kako me telefon zeza nisam ga dobro razumeo šta ga muči, pa me zanima da li ima nečeg specifičnog što se tiče menjanja ulja kod nje ? jel ne verujem da bi mene zamolio da se raspitam s obzirom da je mehaničar... aprilija je mislim iz 95 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako se menja ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan druze jel moze link ka toj servisnoj knjižici, ja sam našao samo na italijanskom pa ih ništa nisam razumeo.... jel sipaš ulje gore kod rezervoara ili gde ? i zašto ispušta na dva mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
div011 0 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju to ti je valjda Rotax masina ista ko na bmw-u f650 a za njega imas i ovde na forumu i na netu manuala kolko oces...ima valjda dve pumpe za ulje jedna gura u motor a druga u jeb...li ga gde, pa i na bmw-u je procedura pri istakanju/dolivanju...imas i f650.com sajt sa uputstvima i slikama...a imas i http://www.apriliaforum.com/forums/ pa se snalazi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti zamena kod BMW-a a isto ti dodje http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=31783.msg458162#msg458162 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan ulje zamenjeno hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...