Blajbinger 3 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Zoltan je imao problema sa auspuhom ali sredili smo i otisli su kuci. Evo stigli...Fala vi još jedared na Gromovskoj pomoći! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Septembar 27, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan bitno je da nema povređenih ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 27, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, Dzoks pored koga god parkira, sa njegovog B-M-V-a predje nesto Juce stali na pus-pauzu, pomenusmo Dzoksa, meni ispusti zadnja. Danas parkira pored Zoltana, njemu se raspadne auspuF ;D Gromovima jos jednom OOOOvoliki HVALA na pomoci i kafici ! ps. Dajte SLIKEEEEEE !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Septembar 27, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan da znam da pored njega ne parkiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Septembar 27, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan 'Ocu i ja slikeeeeeeeeeeee! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim sta reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 27, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo me, Zahvaljujem prijateljima iz Pazove! A slike ce da bidnu , malo sad a i malo posle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 27, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan I jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 27, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ma bilo nam je lose, sto se da videti ali osetiti se mora uzivo. Jos jednom Hvala Bojani! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Septembar 27, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan jaoj što je vama bilo lepo zavidim vam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 27, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da vam je bilo fino Ae jos slika bre! Btw. Mnogo mi je jaka ona slika sa Pit Bull-om na kapiji... hihi.. "Ulepsaj mi dan" mnooogo jako! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedared zahvaljujem Bojani i Džaxu na gostoprimstvu u Lozani, na ultra mega zajebanciji ,i svim totalno blesavim učesnicima iste ...Jebo nas ko nas sastavi!... ;D Krenusmo od Arenu uz obavezno demonstriranje opreme ,grunfovanje u St.Pazovi i točkarenje u Loznici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Kad shvatiš da ti je mašina dva dana raskupusana ,vrlo bidneš srećan da bar nečemu može da posluži...Dok stojim za šankom,delimično...Srećan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan jeBeMWeš ti taj BMW , imali smo mi preča posla...Recimo poziranje,krčkanje ,jedenje i pijenje... ...Upoznavanje sa Zeljkamp-om. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozerke,pozeri i garažno-salonski rariteti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Gimnastičari i ljubavnici...SMS može,al pobeći mi ne možeš. Ma može i to...Al da bidnu neki kolači,pa idi de oćeš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan I životinjsko carstvo nahranjeto,pa prileglo,malo,ispod Kineza,uz Juke Box s terasu. Jbg,BMW-u dva dana ne moš prići od majstora i njiovih čergi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Eto,do jaja nam je bilo,al samo da nam je znati,ko nakalemi ružu na ovoliku jabuku??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 27, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Haha veliki ljudi=veliki ljubavnici! Vidim da je bilo ekstra,ali nesto vam je nedostajalo koliko vidim.Di je kisa? ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Di će kiša na senfa i kuvani paradajz!...Ajte kolega,molim vas! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3234 Napisano Septembar 28, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da niste sve slike postavili... CC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Septembar 28, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe polako. Aspar i dzax treba jos da doprinesu temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Lordeee kaci slike, vidis da su nestrpljivi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 28, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemam ja slika, nisam nosio aparat. A nemam ni interneta, komsije me provalile Nego, mozemo da se dogovorimo da skupimo sve slike na cd. Dobro, ne mora bas sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan to lorde nije opravdanje daj slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...