markodjurovic 815 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E znao sam da je kisela problem. Nisam ja mutav shto vodu pijem samo kad moram. A ovo za swing ja sam izraz chuo pa posle dva dana nasho na netu http://en.wikipedia.org/wiki/Swing_(jazz_performance_style) pa jbm li ga valjda je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Meni se sve cini da je marko doziveo "buffer overflow". @Blajbinger Formatiranje roka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Avgust 31, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Aj i ja da malo doprinesem sa slikama. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Нисте здрави, мајке ми... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 1, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Нисте здрави, мајке ми... ;D ;D ;D ;D ;D E falim te Boze!... Vec smo se zabrinuli za tebe. Sledeci put ides s nas silom! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Zorge `el si to nesto ljut na nas, kao i Ivan ili nas samo izbegavas!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Septembar 1, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan Zorge `el si to nesto ljut na nas, kao i Ivan ili nas samo izbegavas!? isto pitanje su postavili i meni kao da mi nije bilo dosta mojih muka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 1, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Marko moj i tvoj net izgleda ne pokazuju isto.Kod mene se pojavila neka grupa bezobraznika i...strasno nesmem ni da napisem da ne bude trajnog banovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 1, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan znaci ove nedelje nam predstoje dve akcije, jedna je okupljanje kod Ivana a druga kod Zorgeta. Kad nece muhamed bregu breg ce muhamedu ...... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ko je zainteresovan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 1, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan A dje ti je taj Muhamed?!Nes valjda jopet na more preko Bosne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Septembar 1, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Hoce neko na skup u palanku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 1, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Glogonj u sredu odnosno sutra u podne ? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Marko moj i tvoj net izgleda ne pokazuju isto.Kod mene se pojavila neka grupa bezobraznika i...strasno nesmem ni da napisem da ne bude trajnog banovanja. Videh i ja sad neshto, ccccccc katastrofa, kukala im majka Glogonj u sredu odnosno sutra u podne ? ;D ;D ;D ako sredim ruchke dolazim na kratko. Shta cesh kad u 3 moram na posao. Chujemo se u svakom sluchaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ko me ne pozove ja kod njega ne idem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 1, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ko me ne pozove ja kod njega ne idem. Nemoj da sad pravis grimase, cekamo mart (valjda je mart bio) tada je ono skup u Glogonju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Au martu opet dolazim ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Septembar 2, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan kako je vama bilo lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Septembar 2, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan prnesite moje pozdrave Ivanu.a i vi koliko jedete i trosite tecnosti dobicete stomacice pa cete imati problema sa guranjem,ako se nesto desi sa motorom.lepo se provedite vi sto mozete a mi sto uvek nadjemo izgovor i dalje ce da rintamo dok ne prodje ova svetska ekonomska kriza pa posle mozda i mi krnemo sa vama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 2, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ajde drugari jos jedno okupljanje da vidimo do kraja sezone, znam da su sada utisci jos svezi ali da cujem predloge.... da opet trknemo do terzan plaze?....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Septembar 2, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan joj ja tamo ne smem ići ima konobarica da me njam njam ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan shtas ti to radio sa konobaricama tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Septembar 2, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ZA!!!! ;D Tarzan plaza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 2, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel pricamo i o kampovanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Septembar 2, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan nemojte sad za vikend aj posle 20-og sad moto skup u mionici u etno selu lepenica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 2, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Niko nije rekao kada samo pricamo GDE ... a da se dogovorimo pa da zapalimo na belocrkvenska jezera? http://www.belacrkva.org/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=31 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...