forrest gump 14 Napisano Avgust 3, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast drugari na lepom druzenju,a bogami i krkanju! Ruzice,monogo ti je sladak motorin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Avgust 7, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad ne znam pojma baš... Možda je malo kasno za ovi post,al’, jelte,što bi se reklo ,jbg...Bio danas neki težak dan. Sad je nešto spalo na pamet,pa proradili crvići u dupetu da negde mora da se ide i odšrafi ventil. Daklem... S obzirom na obzir da nisam nešto posebno finansijski solventan ovih dana, nadjoh sebi rešenje za sutrašnj dan... PLANIRAM da se natovarim sa žicom ,nešto mesišta,povrća i ’leba uz isto. Mini-bar je već priheftan na motorče,a dopunu ću mu pazarim usput. Rešo za kafu ,za neku eventualnu dobrodošlicu ,se podrazumeva...Sa šećerom,ili bez. U slučaju da na dole navedenoj lokaciji povučem na vlagu od prekomernog oblokavanja, na istoj ću i da zanoćim u džakčetu,pod Šator planinom,s nadom da nikome neće padati na pamet da me s iste otera. U prilogu je mala ilustracija Sportsko rekreativnog centra u Surčinu,desno od okretnice autobusa 601,iz pravca Novog Beograda. Počevši od 9.00h sutra,tj. već danas, na pomenutom skretanju ću se zadržati nekih pola sata ,ako je neko možda zainteresovan.Ako ne,onda... A onda odoh plesat’ sam. ;D Svima poz. od Željka 063 7773 772 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 8, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa, nisi zvao direkt, ja se smucam po Tresnji s ispicuturama umesto da nabijam kilazu ovamo ;D Lep provod ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ovo u opste nije u redu, zasto kina moze da se druzi na ovakvim mestima, a japan ne moze. Kada je repriza, moze i samo popodne posle posla. Kako se stize do vode? Odem na okretnicu i sta onda? Ajde ja nosim par kobaja i dve limenke *po osobi* Naravno i stap za pecanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Bio juče al se niko nije pojavio... . Sve sam ovo moro da stučem sam ;D Videćemo da pravimo reprizu sledećeg vikenda,pošto sam očigledno postavio oglas kasno . Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 9, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ovo u opste nije u redu, zasto kina moze da se druzi na ovakvim mestima, a japan ne moze. Kada je repriza, moze i samo popodne posle posla. Kako se stize do vode? Odem na okretnicu i sta onda? Ajde ja nosim par kobaja i dve limenke *po osobi* Naravno i stap za pecanje S'obzirom da je markodjurovicev enduro preminuo, dobro bi nam dosao neko (pozeljno sa Off) gumama. Dzox, ja, a pomalo i Dzax volimo malo da Off-ujemo na okupljanjima. ;D Nego drugari, ja sad palim za Surcin kod burazera, plan je da prespavam tamo, pa ako ima nekog raspolozenog, ne bi bio problem da se svrati do SPC-a, samo javite ranije da ne odem kuci. Moj broj je 063 636 1232. Zeljko, jebiga trebao si ranije da obavestis, vec je bilo kasno za planiranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg...Biće dana...Smislićemo nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=13314.160 evo malo slika sa Galovice, ima i tu lepih mesta, a opet nije daleko, 5 min od blokova ili Surcina, svejedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Dobre slike,komšija...Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 15, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Bio juče al se niko nije pojavio... . Sve sam ovo moro da stučem sam ;D Videćemo da pravimo reprizu sledećeg vikenda,pošto sam očigledno postavio oglas kasno . Pozdrav Zato se danas skupismo na tu reprizu, da smo mesec dana planirali, ne bismo se slozili bolje Ocekujemo nesto fotki od naseg foto-umJetnika, Zeljka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 15, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad iz Bgd-a, bio malo na adi, popio kafu sa Asparom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 15, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad iz Bgd-a, bio malo na adi, popio kafu sa Asparom.... Steta pa nismo znali da je bilo voznje i kod vas, mogli smo se naci. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Avgust 16, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan E da znate da mi je jako prijala a i trebala ova voznja danas.Najeli se rostilja,popili po koje pivce a ja sam bogami dobio i Jabuku. :-) Lepo druzenje i jako lepa lokacija. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 16, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Moj cale i keva su bili na svirci, pa ti gledaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 16, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan A jel vi nekad idete u horizontalu ili jel bre spavate vi nekad ?Saljete postove u 3-4hsabajle,recite mi na cemu ste da uzmem i ja malo :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 16, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan A jel vi nekad idete u horizontalu ili jel bre spavate vi nekad ?Saljete postove u 3-4hsabajle,recite mi na cemu ste da uzmem i ja malo :o Sve ludaci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Al evo proveli smo se baš dobro u Surčinskom SRC-u, s obzirom da je dogovor s Lordom Oblivionom skarabudžen za nekih minut i 27 sekundi... Sačekali Ružicu, pokupili Sky-a i ćeraj... Naravno sve uz zdravu zajebanciju i raznorazne svinjarije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Mag vatre i veselih plamičaka u najavi... I kurvarica,pride... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli dragi gosti Blackbite i Slayer ,i iz odma je tu moralo da se prione na grunfovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan *Bem ti poso...Ovo je život... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je jedenje za sve...A kad ćeraš Kineza,tako se i hraniš ... To tako valjda ide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan I jedna zajednička pred povlačenje. Pozdrav svima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Које куде, да се и ја огласим... А... и неку фотографију да поставим. Било је суперишка! Поздрав! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 16, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne su slike ! Klopa je bila odlicna, izmedju ostalog zahvaljujuci rostilj-majstorima Blajbingeru i meni, samo sto se on stideo da prizna Izolacija ispod sedista Slayerovog ljutog zmaja je izdala, srecom u poslednjih nekoliko metara na prilazu, te je Guru majstor SKY efikasno izgrunfovao izolirkom i uz novi osigurac zmaj je bio ponovo spreman za prasnjave drumove. Grunfovanje na Ruzicinoj 'poniki sa produzenom prednjom viljuskom' nije u potpunosti izdrzalo ceo put do kuce... Sve u svemu, moramo da ponovimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Avgust 16, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan A evo i zvezde veceri tj. mene :P Ja cu svoje slike postaviti u temi moje gubljenje nevinosti u motoristi na drumu kada budem prikupila sve potrebne fotografije. Do tada odoh da grunfujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...