Blackbite 7 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan U slucaju da ne odemo zbog kise, a ne verujem da bih isao u Temerin, opcija sa jezerom i rostiljom mi najbolje zvuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Jul 10, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne klonite duhom, cekam vas u Temerinu, dolaze Ivan i Zoli...(bar su tako rekli) ;D Ja sam sinoc bio malo u Temerinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 10, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan U slucaju da ne odemo zbog kise, a ne verujem da bih isao u Temerin, opcija sa jezerom i rostiljom mi najbolje zvuci. A ja mogu da ponesem tepsiju gibanice, sikirce za cepkanje, pazarimo pivo, kobaje i pile/snicle.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Meni se rastelovali ventili tako da sad jurim nekog majstora za to da mi sredi. Kako sam cuo, nije opasno ako su malo opusteni, bitno je da nisu pretegnuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jul 10, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Opet sam gledao kisu najavljuju za sutra dokle vise a? Za nedelju sam planirao nesto drugo ali videcemo jos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 10, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nista ljudi, ajd' da zakljucimo pricu za sutra i da se dogovorimo za nedelju. Moze? ps. nosim i resetku za rostilj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jul 11, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kisa pala,malo nakvasila put,nije strasno Samo da zazmurim pa krecem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 11, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sve vas cekamo rasirenih ruku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 11, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan probudio se, spakovo se i krecem za Temerin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 11, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Nego, ko je sve otisao u temerin, a ko ne? Ima li jos uvek zainteresovanih za sutra za jezero? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 11, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam otisao i planiram sutra ujutru/pre podne ili u SRC Surcin ili u Tresnju. A vi sto ste otisli, lepo se provedite i pozdravite sve u Temerinu. I popijte po jedno 'ladno u moje ime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 11, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, Ivan je vec tu, Dzaxs se javio u putu je i Markodjurovic dok se ocekuje dolazak i Zolija iz kula (mada ne mora da znaci ) pozz odosmo na lice mesta. Slike sutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 11, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Vucete me za guvernal, ljudi, nemojte to da mi radite, malo mi fali da zakurblam Ridjojku DzOkS - kakvo je vreme NS-Temerin, ima li kise u izgledu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 11, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pih, da sam znao da je Dzax okasnio, mozda bih i sam krenuo. Kako god, za sutra sam za voznju, nek se javi ekipa iz Temerina i kaze kada bi krenuli sa skupa, ako bi isli na voznju do SPC ili Tresnje, pa da se dogovaramo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 11, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Videcu ja jos da cimnem Ruzicu s nama sutra a posto je jos nesiguran vozac i Tresnja joj je bliza od Surcina, ako bude pristala, predlazem Tresnju. ps. da li ce nam trebati ugalj za rostilj? Da paznemo negde uz put dzakce od 5 kila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 11, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Videcu ja jos da cimnem Ruzicu s nama sutra a posto je jos nesiguran vozac i Tresnja joj je bliza od Surcina, ako bude pristala, predlazem Tresnju. ps. da li ce nam trebati ugalj za rostilj? Da paznemo negde uz put dzakce od 5 kila? Pa ne znam, ako ima drva da se nabavi u blizini, onda nam i nije neophodno. Znaci konacna odluka je tresnja, Lorde ti si na potezu, kuda se ide i gde bi se nasli, a da je dovoljno jednostavno za nas sto nismo iz BG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jul 11, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja eto jurim majstora pa ako nadjem pridruzicu se ako ne onda jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 11, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Drva ima puna suma Ide se Avalskim putem, prodje se Avala, skretanje za Ripanj, za Zuce, Mali Prnjavor i na trecem kilometru levo, kroz selo, u sumu i tu smo. Asvalt je skroz do jezera. Vi mozete kako je kome zgodno, do Autokomande (recimo autoputem), ja sam na Vozdovcu i mogu da vas cekam recimo na pumpi na Autokomandi. Da se skupimo tako da budemo oko 12-13 h u Tresnji? Kako cemo za meso i pice? Kad i koliko da uzmemo? Mozemo da kupimo u Vojvode Stepe, blizu mene, radi radnja ceo dan sutra i keva kaze da im je izbor OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 11, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Slayer, pa ajd' kao suvozac ako ne sredis ventile... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 11, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan A, da, od moje zgrade do jezerca ima oko 30km predivnih krivina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 11, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Problem je sto ja vec imam suvozacicu, a Wolflord nije zainteresovan za voznju, zvali smo sad nekoliko majstora i sve corak, ili nece da rade, ili su u guzvi, i svi kazu dodji u ponedeljak. Pumpa na Autokomandi odgovara, naci cemo se tamo, pa cemo da vidimo da pazarimo neko meso na Vozdovcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 11, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Urghhhh, sad se vratih iz 'izvidjanja'. Z'ustavise me dusmani u Prnjavoru ;D sedi s njima, malo ovo, malo ono...ode vreme, smrce se... Ja mogu pre podne da odem po Slayera i da ga vratim kasnije, ako nije mnogo tezi od vozaca Imas PP za sve ostalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 11, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Urghhhh, sad se vratih iz 'izvidjanja'. Z'ustavise me dusmani u Prnjavoru ;D sedi s njima, malo ovo, malo ono...ode vreme, smrce se... Ja mogu pre podne da odem po Slayera i da ga vratim kasnije, ako nije mnogo tezi od vozaca Imas PP za sve ostalo... Pa pazi, bitno je da mozes da dodjes po njega, a kuci ce sam stici pre ili kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 11, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Samo nek mi se javi ujutru pre 10am i sredicemo...ovde, na mob ili PP... Odoh da skuntam malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jul 12, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ali nemogu sutra,zvao me jedan ortak da mu pomognem nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...