Slayer 12 Napisano Jul 22, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan @Bogda Naplatio mi je 500 dinara a i uradio je za pola sata. @Skols Skup je od petka pa do ponedeljka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 22, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan @Skols Skup je od petka pa do ponedeljka. Znam,znam...al` gledam kad ce naleteti BJB ekipa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jul 22, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan @Bogda Naplatio mi je 500 dinara a i uradio je za pola sata. Kakko se sada ponasa? Ima li neke razlike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 22, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan 1.Slayer 2.Wolflord 3.Blackbite 4.lord_oblivion (posto sam ispusio za ovaj vikend, sledecim mora da se nadoknadi Opušten ) 5. markodjurovic 90% (samo da bude gotova zamena dihtunga, a ako ne bude bila gotova nek curka ulje josh malo) Ustvari bilo bi idealno kada bi u Pazovi mogao sve da odradim (subota), pa ako imate neku preporuku ili ima neko vesht sa alatom... Verovatno bi mogao da ti to odradim, uz pomoc Slayer-a, nisu nam strani ti poslovi, ali je problem sto nemamo adekvatnu radionicu i u organizaciji smo, tako da bi ipak morali da budemo na skupu do ponedeljka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 22, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije frka bice gotovo do skupa, al fala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jul 22, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan A mozda budemo i malko pijani tako da neznam ni dal bi nam uopste dao da cackamo nesto. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 22, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa da al ono malko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4410 Napisano Jul 22, 2009 Advanced Member, 1966 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da je zainteresovan za oranje po Titelskom bregu ili Fruskoj Gori ovih dana (sutra)? Ako bi isli na Titelski breg mozemo produziti i do samog Titela na kupanje u Tisi... I drugi predlog, verujem da ce vam biti zanimljiviji: sredinom ili krajem sledece sedmice (radne) u Sarajevo? Smestaj i garaza obezbedjeni. Par dana voznji iznenadjenja sa strucnim vodicem (ja ;D ) po siroj okolini. Razmislite za Sarajevo par dana pa javljajte, da se onda i upoznamo pre puta i detaljnije dogovorimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Jul 22, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Pa da al ono malko Samo cu reci HA HA ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 22, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa da al ono malko Samo cu reci HA HA ;D Da da mi baz znamo malko da udarimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 22, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Samo vi udarajte, sto se mene tice, Marko ne bi morao da brine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 22, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Pa da al ono malko Samo cu reci HA HA ;D Jedno veeeliko HA HA! ;D ;D ;D Bice havarije sigurno... :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 23, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pa da al ono malko Samo cu reci HA HA ;D Jedno veeeliko HA HA! ;D ;D ;D Bice havarije sigurno... :P Nemojte samo da preterujete ti i Slayer ne valja kad su organizatori previse havarisani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 23, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Don't Worry, Be Happy ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Jul 23, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan dokle ce da traje skup u Pazovi?ja bih kao i uvek dosao u nedelju malo da obidjem ekipu mangulica pa me zanima dokle ce to sve da traje.posto nemam vremena ovim danima ostaje mi samo nedelja.i tako planiram da idem u neku voznju i neki rucak uz put pa da li ima u Pazovi nekih zanimljivosti po tom pitanju,nedeljom kada vi verovatno dolazite k sebi od prethodna dva dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 23, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan dokle ce da traje skup u Pazovi?ja bih kao i uvek dosao u nedelju malo da obidjem ekipu mangulica pa me zanima dokle ce to sve da traje.posto nemam vremena ovim danima ostaje mi samo nedelja.i tako planiram da idem u neku voznju i neki rucak uz put pa da li ima u Pazovi nekih zanimljivosti po tom pitanju,nedeljom kada vi verovatno dolazite k sebi od prethodna dva dana. Da citiram Prebu iz kluba: U nedelju spremamo dorucak , kafa, kisela voda i spremamo Vas za novo desavanje, znaci nemorate se spotakinjati o nas kako spremamo binu i cistimo, mislim da cete se pre spotakinjati o onesvescene ljude od alkohola po celom rasadniku :-) E idemo dalje: Kad se okrepimo pocinjemo da spremamo riblju corbu i onda cete videti kako Gromovi prze na bini, a pored Gromova spremamo citav Punk Rock Fest i ta svirka neracunajuci gromove Pocinje u 16h i bendovi su: B.O.L. (bg) Godisnji Odmor (st.pazova) Skepsa (Sabac) Incident (Sopot) Sky Wings (Indjija) Vile (Vojka) U ponedeljak ko prezivi pricace pijemo kafu i pozdravljamo se. POZDRAV OD GROMOVA VIDIMO SE KOD ULAZA NA RAKIJI! Kao sto vidis, sto se nas (Gromova) tice, nedelja traje citav dan, a ne samo pre podne kao sto je obicaj na drugim skupovima, tek u ponedeljak vas teramo kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Jul 23, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Džokse šta se zbiva? Ideš li u Staru pazovu? Ja bih došao u subotu malo u toku dana pa se vratio uvece, a mogao bih isto ponoviti i u nedelju! ;D Videću sutra još šta i kako! Jel dolazi još neko osim navedene ekipe? 1. Slayer 2. Wolflord 3. Blackbite 4. lord_oblivion 5. markodjurovic 90%. Pozdrav dobri ljudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 23, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Džokse šta se zbiva? Ideš li u Staru pazovu? Ja bih došao u subotu malo u toku dana pa se vratio uvece, a mogao bih isto ponoviti i u nedelju! ;D Videću sutra još šta i kako! Jel dolazi još neko osim navedene ekipe? 1. Slayer 2. Wolflord 3. Blackbite 4. lord_oblivion 5. markodjurovic 90%. Pozdrav dobri ljudi! Sto me izbrisa sa spiska? Ja mogu popodne samo,skoro sva 3 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 23, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Jebiga Skols, ne voli te covek pa te je eliminisao, ne mo's mu zameriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 23, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Jebiga Skols, ne voli te covek pa te je eliminisao, ne mo's mu zameriti. Pazi,ja znam da iovako ljudi gledaju podrugljivo na one koji voze skutere i misle da su "bajkeri",aj to me i zabole,al` drug clan Kinez da mi to uradi..e to nisam ocekivao! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Jul 23, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan My bad! Ma nesto mi se nick ne svidja! Sorry! Nego niko da mi odgovori na pitanje. @blackbit-e veliki imperatore, jel postoji neki plan u smislu satnice kad ce biti koje zbivanje? Interesuje me da mogu da se organizujem! Pozzzzz braco kineska! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jul 23, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan MIslim da je ovde sve receno. Pozz http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=36205.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 24, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Subota sam tu koliko budem mogao i koliko vreme bude dozvolilo.... nemam satnicu ali bih voleo da znam kada ko dolazi da se vidimo znaci ja sam tamo oko 12-14h pa do jedno 19h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 24, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja otprilike u isto vreme stizem, ali ostajem 'malo' duze pa se vidimo ! Mozda dovodim jos neki motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 24, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja otprilike u isto vreme stizem, ali ostajem 'malo' duze pa se vidimo ! Mozda dovodim jos neki motor... Da nije kinroad onaj coper od 50ccm? : : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...