Zo_lee 64 Napisano Jul 12, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se vratio iz Temerina, bilo je.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 12, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se vratio iz Temerina, bilo je.......... Mi smo jos u temerinu ;D ;D ;D i jos nam je.... slike veceras ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Jul 12, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan E Dzoks pazi koje slike postavljas, majka mu stara! ;D Inace u temerinu je bilo mnogo ludo, mnogo smejanja, dobrog zezanja i dobrih drugara. Steta sto ova ekipa nije bila brojnija ali bice prilike... Sad odo' da se naspavam ko covek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Jul 12, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan TEMERIN 2009 Ja cu ovog puta napisati nesto sto se obicno cita izmedju redova,ali .... Stigao sam u Temerin u petak uvece,tamo sam se nasao sa druzinom iz Elemira,srecan sto ih vidim,sto cu videti Dzoksa,Zoo-lea(koji se opet nije pojavio). Stize Dzoks,cim sam ga pozvao,i krenemo mi put njegove kuce,a ja izbegavajuci jeza,koji je pretrcavao put,PADNEM SA MOTORA KAO KAKAV DEBIL! Prosuo sam se sa oko 60-70km/h. Dzoks,i ja,sutra sredimo motor mehanicarski kao da se nista nije desilo.Oprema i pomalo iskustvo je ucinila svoje,ja sam prosao bez povreda. Zahvaljujem se Dzoksu,i njegovoj porodici na razumevanju i gostoprimstvu,takve prijatelje je nemerljivo vredno imati na ovim nasim putovanjima. Ja cu verovatno duze vremena da razmisljam o tome gde sam pogresio,motore vozim bukvalno kao bicikle,ali o utisku o PRAVOM prijateljsvu netreba razmisljati,to se dozivi na terenu! ...izvinjavam se na tezini mog pisanja,drugacije nisam mogao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jul 12, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ludo i nezaboravno Mnogo dobro zezanje ste propustili Ivane desava se,ne kloni duhom, isti dan sam i ja pao. Pa sta,moras nekada... Nego zajasi konja pa lagano!!! Gde li nam je drug Djurkovic ? Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 12, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo probudio se Znachi kako sam stigao kuci zaspao i evo do sad. Stigle me posledice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 12, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan E sad ja... dosli smo do jednog momenta zbog kog cu se verovatno kajati ;D ;D ;D ;D SLIKE sve govore, na slikama nema Ivana jer je prerano zapalio ali ostali su tu! slike ce vam sve reci! Zaboravih da kazem da se FANTOM (Bojana) pojavila i a sam je konacno upoznao-li! Ne znate sta ste propustili ;D ;D ;D SLIKE: EVO I BOJANE Zoli je ipak bio sa nama Ivane POGODITE KO JE OVO ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 12, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan dA NASTAVIM .... SALE KINEZ IZ ZRENJANINA pozdrav i vidimo se ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jul 12, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dzoks ja te necu braniti :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 12, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dzoks ja te necu braniti :D Branice me moja zena ;D ;D ;D(valjda) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Jul 12, 2009 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ste to uradili jadnoj devojci, sram vas bilo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 12, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan pih `bem ti Unezverijadu,sta propustih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jul 12, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Njoj nije bilo gore nego nama Nego slika je trenutak koji totalno drugacije moze da se protumaci Kako je bilo, sta smo radili i ko je sve peglao,znamo samo mi koji smo tamo bili ;D A sada stvarno idem da spavam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Jul 12, 2009 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan TEMERIN 2009 Ja cu ovog puta napisati nesto sto se obicno cita izmedju redova,ali .... Stigao sam u Temerin u petak uvece,tamo sam se nasao sa druzinom iz Elemira,srecan sto ih vidim,sto cu videti Dzoksa,Zoo-lea(koji se opet nije pojavio). Stize Dzoks,cim sam ga pozvao,i krenemo mi put njegove kuce,a ja izbegavajuci jeza,koji je pretrcavao put,PADNEM SA MOTORA KAO KAKAV DEBIL! Prosuo sam se sa oko 60-70km/h. Dzoks,i ja,sutra sredimo motor mehanicarski kao da se nista nije desilo.Oprema i pomalo iskustvo je ucinila svoje,ja sam prosao bez povreda. Zahvaljujem se Dzoksu,i njegovoj porodici na razumevanju i gostoprimstvu,takve prijatelje je nemerljivo vredno imati na ovim nasim putovanjima. Ja cu verovatno duze vremena da razmisljam o tome gde sam pogresio,motore vozim bukvalno kao bicikle,ali o utisku o PRAVOM prijateljsvu netreba razmisljati,to se dozivi na terenu! ...izvinjavam se na tezini mog pisanja,drugacije nisam mogao... Motoristi se dele na one koji su pali i na one koji ce tek pasti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 12, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan zadnja slika mi je nekako najdraza ... : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Jul 12, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan zadnja slika mi je nekako najdraza ... : +1 ;D Zao mi je sto smo bili kratko pa nije bilo vise vremena da se porazgovorimo ali bice prilike... Ivane j..o si jeza pokusavajuci da ga izbegnes! ;D Nek si ti ziv i zdrav a naci ce se neka snasa da te okrpi. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Jul 12, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan zadnja slika mi je nekako najdraza ... : Ja i sad umirem od smeha. Sto je najgore ne secam se kad je nastala ta slika. hahahahhahahahaha Nema veze Dzoks, pamtim pa vratim... Osveta se servira 'ladna. A zenu ne mesaj u ovo. hahahaha I pozdravi je punooo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 13, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da kazem da se FANTOM (Bojana) pojavila i a sam je konacno upoznao-li! Ne znate sta ste propustili ;D ;D ;D A jeste li to utvrdili proverom dokumenata, ili je Dzax doveo Fantoma da se tako pretstavlja, kako bi se opravdao. @Ivan8 & Dzax Jeste li pali pre ili posle piva. Ivane, jesi si je'bo jeza, ali najbitnije je da nije nista ozbiljno, na prvom mestu tebi, a naravno i motoru, jer ta brzina koliko god izgledala mala u voznji, nije uopste naivna u slucaju pada. Dzax, sta je tebe zeznulo? Blato, vlaga, preforsirao na 'ladnom asfaltu, ili si ga samo polozio? Cim si tako spomenuo u prolazu, verovatno nije nista, ali daj ipak neke detalje. Bajdvej, provozasmo se danas do Tresnje, a kasnije i SPC-a, malo rostiljali i dobro se zezali. Sve u svemu lepo proveden dan, sutra cu da stavim i koju sliku. (ukljucujuci i onu kada se Zeljko zakljucao za kofer ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 13, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da kazem da se FANTOM (Bojana) pojavila i a sam je konacno upoznao-li! Ne znate sta ste propustili ;D ;D ;D A jeste li to utvrdili proverom dokumenata, ili je Dzax doveo Fantoma da se tako pretstavlja, kako bi se opravdao. Nisu mi dali da proverim dokumenta, cak sam u jednom momentu naleteo na papiric na kome su osnovni bojanini podaci, (noda sam provalio da joj je to podsetnik) ali ni sad se nesecam kako nisam reagovao a ni zasto : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Jul 13, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan TEMERIN 2009 Ja cu ovog puta napisati nesto sto se obicno cita izmedju redova,ali .... Stigao sam u Temerin u petak uvece,tamo sam se nasao sa druzinom iz Elemira,srecan sto ih vidim,sto cu videti Dzoksa,Zoo-lea(koji se opet nije pojavio). Stize Dzoks,cim sam ga pozvao,i krenemo mi put njegove kuce,a ja izbegavajuci jeza,koji je pretrcavao put,PADNEM SA MOTORA KAO KAKAV DEBIL! Prosuo sam se sa oko 60-70km/h. Dzoks,i ja,sutra sredimo motor mehanicarski kao da se nista nije desilo.Oprema i pomalo iskustvo je ucinila svoje,ja sam prosao bez povreda. Zahvaljujem se Dzoksu,i njegovoj porodici na razumevanju i gostoprimstvu,takve prijatelje je nemerljivo vredno imati na ovim nasim putovanjima. Ja cu verovatno duze vremena da razmisljam o tome gde sam pogresio,motore vozim bukvalno kao bicikle,ali o utisku o PRAVOM prijateljsvu netreba razmisljati,to se dozivi na terenu! ...izvinjavam se na tezini mog pisanja,drugacije nisam mogao... I pad je let ;D...Kao sto si sam rekao: Tko leti,vrijedi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jul 13, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Ivan8 & Dzax Jeste li pali pre ili posle piva. Ja sam pre Ma samo sam ga malo prislonio pri brzini od 3,7 km na cas,nista strasno ali prvi put, nadam se i poslednji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Jul 13, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan @Ivan8 & Dzax Jeste li pali pre ili posle piva. Ja sam pre Ma samo sam ga malo prislonio pri brzini od 3,7 km na cas,nista strasno ali prvi put, nadam se i poslednji Ja mislim da se nismo ni toliko kretali. hahahaha Dobro, zivi smo i zdravi. Bas je bilo smesno. hahah Ivane ne daj se, procice te za par dana. Ti si odlicno prosao, kako je ne daj Boze, moglo da bude. I to je ipak neko iskustvo, iz kojeg moze nesto da se nauci. Sto kazu ovi - ne kloni duhom, idemo dalje. Keep on rockin'! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Jul 13, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sinocnih slikica iz Surcina... Bas smo lepo iscoolirali Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 13, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan U, pa bas su dobre fotke Dobro bilo i drustvo i ambijent. Cekam Blackbite-ove slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 13, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jos par slicica iz Temerina : 1. Dzaxov motor 2. Bojana i Dzax Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...