besantesteras 13 Napisano Octobar 21, 2011 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: jinlun 250v Challenger Prijavi odgovor kao problematičan A evo i moje opreme iz Louisa za moje prvo kampovanje... sve za pocetak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
besantesteras 13 Napisano Octobar 21, 2011 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: jinlun 250v Challenger Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju, iliti na samome pocetku,... moja predivna i prelepa zena Suki, koja mi je kupila nov motor i zahvaljujuci njoj ostvarujem neke svoje snove iz detinjstva !!! my wife 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djansr 5 Napisano Octobar 21, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: NBG Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima, ko je reko pivo? hocemo da pravimo spisak za taj maskembal? predlazem da se tamo na licu mesta sredimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Octobar 21, 2011 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Shto se kachenja slika tiche imash dugme " click to attach files" kad kucash poruku, tu kliknesh i otvoriti se prozorche gde atachujesh sliku sa kompa ili vishe komada. Skripta je uploaduje i samo kliknesh na opciju dodaj poruci ili josh jednostavnije , ako hocjesh vishe slika i da ne morash da ih resizujesh, iskoristish neki od foto editora, tipa photobucket ili imageshack i samo kopirash linkove i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
besantesteras 13 Napisano Octobar 21, 2011 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: jinlun 250v Challenger Prijavi odgovor kao problematičan ima jos interesenata, tu je i moja supruga i moja komsiinica i njen decko... tu je i Ljupce iz Vrsca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Avko 2 Napisano Octobar 21, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: zagreb Motocikl: keeway supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan ha, ćuj ako staviš slike Ice-slatkice i njene drugarice (evo vec danima cekam te slike) mozda ja potegnem iz Zagreba na to druzenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
besantesteras 13 Napisano Octobar 21, 2011 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: jinlun 250v Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika Ivane- Ice i njene drugarice Ane...a ti bi mogao neku zagrepcanku da povedes ss sobom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
besantesteras 13 Napisano Octobar 21, 2011 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: jinlun 250v Challenger Prijavi odgovor kao problematičan svasta i ja pricam, vrlo je verovatno da i ona cita ove forume...ali imam ja za tebe curu za jednu noc ( inace radim u bolnici i jedan sam od 25 muskaraca u toj ustanovi, gde je ostalih 275 osoba zenskog porekla )...a ova koleginica voli fenseraj i nema ni b od Bike stila i nacina zivota, a rockNroll i da ne spominjem... siguran sa da ce 29. oktobra i ona doci na maskenbal u Vlajkovac i da ce se maskirati u playboy zecicu, jer to je njen potpuni fazon... a evo i njene slike za sve zainteresovane... p.s. za onog ko uspe da smuva Icu hocu da mi sredi stelovanje mog novog Challengera i razbusivanje auspuha do pocetka sezone p.s (p.s.) OVO nije ucena, ovo je nagovestaj zezanja koji sledi 29.oktobra ove godine... jos ako povede i neku drugarice ( a sve su free i tek su pocele da rade ) ali ja ne mogu da ih vozim sve od Vrsca do Vlajkovca niti imam zajednickih tema sa njima i njihovih svetom... vredi pogledati njenu sliku... Ica- slatkica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Avko 2 Napisano Octobar 21, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: zagreb Motocikl: keeway supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan boooomba stizem u kostimu kao deda mraz i donosim ici-slatkici sebe na dar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
besantesteras 13 Napisano Octobar 21, 2011 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: jinlun 250v Challenger Prijavi odgovor kao problematičan ha, ćuj ako staviš slike Ice-slatkice i njene drugarice (evo vec danima cekam te slike) mozda ja potegnem iz Zagreba na to druzenje. e moj druze zagrebacki, ako ti povedes neku zagrepcanku, ja cu povesti svih ovih pet koleginica sa fotke ( nijedna nije udata, dve su razvedene, ostalo devojke 25+) odabrana ekipa p.s. malo smo skrenuli sa teme , ali iskreno, jedva cekam da sednem na Challengera i povedem moju pufnicu Suki sa mnom , nema niceg lepseg nego kada devojka iliti zena ima zgodne i duge noge i kada sedne nazad na motor, a butkice i listovi samo sevaju ( a moja zena ima jako zgodne noge, uostaom visoka je 185cm...) necu bre vise da se hvalim nego idem sa reci na delo p.s. ZA SVE ONE KOJI KAZU DA JE BOLJE IMATI POLOVNOG JAPANCA NEGO NOVOG KINEZA, JA KAZEM, BOLJE NOVI KINEZ I EXTRA ZENA... i naravno extra oprema iz Louis kataloga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djansr 5 Napisano Octobar 28, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: NBG Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, jel neko zainteresovan za voznju u nedelju? neka lagana voznja sa karneksovim sabranim delima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Octobar 28, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nacelno, ja sam zainteresovan! Samo da vidim kakav mi je raspored, ali mislim da nece biti frke! Imas neki plan za marsutu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djansr 5 Napisano Octobar 28, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: NBG Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan nekako me privlaci magistrala uz dunav, ako ne bude vetra. ako neko ima bolju ideju, apsolutno nista nemam protiv, bitno je druzenje i voznja posto je jedan dan u pitanju, ne treba ici mnogo daleko. nekih 70km/h pa dokle doguramo i meni zavisi od sljake, trebalo bi sutra da znam dal radim u nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Octobar 28, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dunavska magistrala deluje kul, ali mislim da ce nas kosava ubiti. Daj Boze da stane, onda ce biti mnogo lepo. Mozemo i do Orasca, to mu isto dodje oko 70km. Oce jos neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djansr 5 Napisano Octobar 28, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: NBG Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan moze bilo koja destinacija, ima zainteresovanih ljudi. ne 70km radijusa, nego brzina 70km/h, pa dokle stignemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Octobar 28, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da vidimo neko odrediste, da ne budemo bas ko cergari! Obzirom da nikada nismo vozili zajedno, nebi bilo lose da idemo neku kracu relaciju, cisto da opipamo puls jedni drugima. Prosecnom brzinom od 60km/h (negde ce mo ici brze, negde sporije) i bar dve pauze (ne znam kako je tebi, ali meni dupe utrne posle 20-30km), razdaljinu od 70ak km, cemo preci za 1,5-2h (ovo je jako gruba procena). Tako da mozemo taj neki radius - Kostolac, Orasac ili za Vrsac, kod testerasa... Sto se klope tice, apslolutno sam fleksibilan - od kafana, preko fast fudova i pekara do pastete i 'leba koje bi nosili sa sobom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Avko 2 Napisano Octobar 28, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: zagreb Motocikl: keeway supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan e ljudi, mene zanima točno gdje počinje dunavska ruta, a gdje točno završava. Pa ako nije problem da mi napišete. Ja sam malo proučavao kartu http://www.serbiamap.net/ . ali me točno zanima početak i kraj dunavske magistrale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Octobar 28, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, ne znam ni ja! Nikada me put nije naneo na tu stranu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djansr 5 Napisano Octobar 28, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: NBG Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan ako krenemo za vrsac moraces da me budis kad stignemo vs je lep cilj, ali je put bzvz, ravnica. ali ako vecina bude za vs...sto bi dusko dugousko rekao "ako lutka hoce zeca, ima da dobije zeca" salu na stranu. moze kraca destinacija da se upoznamo, 60 mi savrseno odgovara, pauza koliko god hoces, gde god nam se svidi, klopa sta nam padne napamet i sta se dogovorimo, ne pravim pitanje ja sam dobra svinja vremenska prognoza za kostolac UV indeks moze malo da pravi problem, ali ipak je voda voda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Octobar 28, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, VS Otpada! Idemo u Kostolac! Ocemo da dogovaramo vreme i mesto sastanka ili to ostavljamo za sutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Octobar 29, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan I meni se ide sa vama, ali me zajebava neki grip. --- Inacem, vec par meseci razmisljam o putu u Delibatsku pescaru, nadam se da ce biti jos dobrog vremena.. ako ne, onda seldece godine.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djansr 5 Napisano Octobar 29, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: NBG Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan strasno, radim sutra. necu moci da si priustim ovo putovanje. Gobline, izvini na cimanju i javljanju u poslednjem trenutku. ako imas ekipu za sutra zelim vam srecan i bezbedan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Octobar 29, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan A jbg, bice jos lepog vremena, a mozda se i imaginos opravi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Octobar 29, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo, nemam vise temperaturu. ali sam i dalje rovit, ne znam koliko je pametno da motorisem... a ide mi se, crk'o bih da se vozim do kladova! jos i moja bolja polovina hoce da ide, tako da ostaje da vidim kako ce mi biti sutra ujutru pa da vidimo.. kad i gde je okupljanje pred start? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Octobar 29, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imaginose, brate, citas li ti kao sto pise ili kao sto bi zeleo da pise? Ne idemo sutra nidje, jerbo Srle radi. Ali zato, sledeci vikend, ako obaveze dozvole, planiram putovanje s ortakom do Mladenovca, da covek obuje svog TDM-a kako valja,nove gume, ovo-ono, pa za Orasac, tako da ste i ti i Srle dobrodosli! P.S. Kao neko ko ima veze s medicinom, toplo ti preporucujem da jos sutra pijes neki fervex, panadol, brufen... i da mirujes! Edit: Kad bolje procitam predposlednja dva posta, nigde eksplicitno ne pise da se ne ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...