jozamladen 21 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jao sad sam gledao ovaj sajt! Strasno! Dodje mi da nikad ne sednem na motor.Uzas!!!!Ljudi, cuvajte se!!! :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, ali ima i gore :-X http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=25228.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Još od prošle godine kad sam naišao na ovaj sajt, pogledam ga s' vremena na vreme. Bude mi baš korisno. Onda lepo obučem i jaknu, i celu opremu, i kuvam se kolko god treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Ma idi... Strasno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vecina ovih laksih povreda je nastala zbog voznje u majci i sorcu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo previse, ne znam d ali bih mogao da pogledam slike sa linka koji je naveden. Uzas, ceo dan su mi u glavi one slike polomljenih glava, rasdpadnutih leševa...Strašno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 28, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo previse, ne znam d ali bih mogao da pogledam slike sa linka koji je naveden. Uzas, ceo dan su mi u glavi one slike polomljenih glava, rasdpadnutih leševa...Strašno! Pa si nam postavio temu da podijelimo muku? Nit sam gledao, nit mi pada na pamet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano April 30, 2009 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Posle ovih slika dodje mi da i bicikli vozim sa full moto opremom.Naravno pri velikoj brzini moze ti samo bog pomoci ako padnes. Kada smo kod opreme pre koji dan(bilo je toplo) su mi se dve zenske smejale kada su me videle sa sve jaknom,rukavicama... uz pitanje tebi je bas hladno!?!? Kako sam se samo iznervirao,hteo sam im reci da pogledaju malo taj sajt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 7, 2009 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovaj sajt skroz promenio nacin posmatranja motora i uopste voznje. Nigde, ali bas nigde ne idem bez jakne, kacige i rukavica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nightrider 0 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo sajta sa video za one jacheg želuca http://www.muchosucko.com/b/motorcycle-crash :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan potresan video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...