flipsy 0 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto nisam bio sa Vama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 28, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan PIH...onako, nish posebno! ;D Htedoh ovo napisati, al videh da me je brat YO preduhitrio ;D ;D ;D @Mina Sto ne ubiste onu zmijurinu Strah me bilo da gledam na monitoru, a kamoli uzivo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cure011 0 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put me zovite obavezno!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 29, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Gledajuci ovaj putopis imam osecaj da sam bio sa Vama,ruta je super,fotografije profi,svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano April 29, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put me zovite obavezno!!!!!!! Evo neka Cure sledeci put ide umesto mene , cisto da ga mine zelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano April 29, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put me zovite obavezno!!!!!!! Evo neka Cure sledeci put ide umesto mene , cisto da ga mine zelja ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D E bas tako! A ne da dane provodi po bilbordima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put me zovite obavezno!!!!!!! Evo neka Cure sledeci put ide umesto mene , cisto da ga mine zelja ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D E bas tako! A ne da dane provodi po bilbordima! Prelepiće tebe Bili , ja ti kažem. ;D Mimoišao sam se sa Curetom ,Balšom i Saletom kod Nove Varoši ,kad sam ih snimio sunce me ogrejalo :o .Bravo za celu ekipu ,sjajan putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano April 30, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano April 30, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jee, svaka cas` za provod. Fotke su do jaja, as usual;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Video sam deo slika vec kod Miljana na FB-u...ali ovo je vrh...brawo za provod... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanozibandit 22 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 48 postova Lokacija: Zemun, Srbija Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura svidja mi se, odradicu je i ja ovoga leta, samo mi treba jos zainteresovanih vozaca. U svakom slucaju Mina lutko hvala za slike i do skorog upoznavanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Maj 2, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvi putopisi su bogatstvo za ovaj forum. Sjajan tekst i fotografije... izvrsno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Jednom rečju S-Jajno 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 10, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan mrzim vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Додао бих да је ово изузетно! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Veoma intersantna tura, pogotovu za one koji nikada nisu vozili ovim krajevima. Mislim da smo se sreli na OMW pumpi u Celijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batzajla 0 Napisano Maj 21, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan evo malo je trajalo, jel je sad počela sezona na hard in imam dosta drugega dela, ali tu je: Video - Adventure ride 2009 video nije baš nešto po kvaliteti, ali bilo je puuunoooo materiala i ona je težko izbrati najbolje djelove, a video ne sme previše trajati tura je stvarno bila do jaja, malo nas je prala kiša, ali jebiga, to ti je avantura:) što se mene pita, volio bi još više offroada (hehe, toni na triumphu bi poludio), inače priroda, ljudi, hrana... sve super! nadam da se vidimo ponovno pozdrav iz kranja! matevž Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Maj 21, 2009 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Odlican video! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 21, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hey Kekec sjajan video !!! Dobrodoshao na forum !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Maj 21, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Klap, klap. Odlicno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Maj 24, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za vožnju i ovaj sjajan putopis! Svakom ko ga pročita biće mnooogo jasnije da živi u prelepoj zemlji i da treba da je, ako to nije da sada učinio, detaljno upozna umesto što smišlja gde će preko grane i kako da skupi kintu za to. Još jednom, stvarno prelep putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan svaki komentar je suvisan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 10, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo u Sloveniji je izashao chlanak i moze online da se chita, a ReiseMotorrad je takodje izbacio chlanak ali nema ga online...meni ga je novinar poslao u pdf-u. http://www.moto-magazin.si/kje-voziti/turizem_srbija_crna_gora_bosna-25234@1.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Novembar 23, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke! Izgleda svetski. Interesuje me koji su foto aparati korisceni, sa kojim objektivima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Novembar 26, 2009 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Jako me raduje ćinjenica da ima ljudi koji se vozaju ne vezano za moto skupove, već se opredeljuju za lepe i zanimljive destinacije. Bitna stvar ovog putovanja sigurno su finansije. Koliko okvirno i da li ste možda imali sponzore? Pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...