dragan_alumiroi 798 Napisano Decembar 3, 2016 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se kako si napravio različita rešenja za poziciju, migavce i stop svetla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano April 13, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mali update... Pošto nema se vremena za rešavanje problema sa žičicama, našao sam jednostavno rešenje da se ne mrdaju ili da ih ne oštetim ili iskidam . Lepljiva crna traka je sve lepo pokrila i učvrstila... Takođe sam dodao i gumu na dno, čisto da stvari manje trče po koferu ... Сент фром му ГТ-И9300 усинг Тапаталк Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 538 Napisano Jul 19, 2020 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, da li vam ovo i dalje radi i isplati li se da ulazim u ovu avanturu? Nemam nikakav kofer trenutno, a zelja mi je da mi stop svetlo svetli na koferu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Jul 22, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, da li vam ovo i dalje radi i isplati li se da ulazim u ovu avanturu? Nemam nikakav kofer trenutno, a zelja mi je da mi stop svetlo svetli na koferu.Da isplati se, sve se može veoma lepo napraviti... Sent from my SM-J500FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...