boki94 2 Napisano April 26, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan sta mi treba da na motor koji nema kurblu da stavim kurblu??? moze li? http://www.youtube.com/watch?v=3pYbB0MwbUI&feature=related Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano April 27, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan A na koji skuter ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan aprilia sr di tech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan niko nista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alleks 5 Napisano April 27, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ne postoji isti model koji ima kurblu, skoro pa je neizvodljivo (a da to lici na nesto). Treba ti druga dekla, koja ima osovinu kurble na mestu gde ti je radilica, kao i da na radilici postoji matica ili nesta slicno, sto ce deo na osovini kurble okretati. ili Ako planiras da prebacujes delove (osovinu, nozicu, poluzamajac, oprugu, deo koji treba da uhvati maticu na radilici), busis osovinu na svojoj dekli, nekako nabudzis lager gde ce ici "deo koji okrece radilicu", zelim ti puno srece, ali mislim da nema nista od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan ma pali na dugmence i uzivaj, samo proveravaj punjenje i stanje akumulatora... ne petljaj se bez preke potrebe sa tim... ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 27, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta nije ta na videu ista, sa kurblom?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan ma pali na dugmence i uzivaj, samo proveravaj punjenje i stanje akumulatora... ne petljaj se bez preke potrebe sa tim... ;) znam ali akumulator se jako brzo trosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ne postoji isti model koji ima kurblu, skoro pa je neizvodljivo (a da to lici na nesto). Treba ti druga dekla, koja ima osovinu kurble na mestu gde ti je radilica, kao i da na radilici postoji matica ili nesta slicno, sto ce deo na osovini kurble okretati. ili Ako planiras da prebacujes delove (osovinu, nozicu, poluzamajac, oprugu, deo koji treba da uhvati maticu na radilici), busis osovinu na svojoj dekli, nekako nabudzis lager gde ce ici "deo koji okrece radilicu", zelim ti puno srece, ali mislim da nema nista od toga. kaze ovaj decko sto je stavljao to da se dekla slazu u sraf. u svakom slucaju hvala. samo gde nabaviti deklo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta nije ta na videu ista, sa kurblom?? na videu je di tech sa kurblom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 27, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bolje/jeftinije/komfornije ti je rijesavanje problema sa akumulatorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan nebi trebalo da se brzo prazni (ako to podrazumevas pod trosi) ako je instalacija uredu, moguce da ti je negde na instalaciji se prespoio + sa masom prvo to ispitaj i proveri(obicno se desava da je kvar na mestu na kome je nesto doradjivano ili menjano i nije fabricko tako da prvo ta mesta prekontrolisi ako ih imas)... ja vozim kineza vec godinu dana i iako imam kurblu (za godinu dana samo sam 2 ili 3 puta upalio na nju, cisto da vidim radi li posao za koji je predvidjena) uvek palim na dugmence i nijednom me akumulator nije izdao... P.S.izvinjavam se za blagi off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan ma radi akumulator, nego oce da zeza kad je toplo hladno tj. kad temperatura poraste pa padne on nema sanse da upali, onda sam stavio od kineza akumulator, a na kineza moj. i sad pale i jedan i drugi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan da skinemo maler sa teme, ima 13 postova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan to su radili likovi sa SS-a .. treba ti dekli komplet od sr karb verzije .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan gde to da nabavim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan ajmo, ajmo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan www.moto-lazovic.co.rs ... zovi choveka pa se dogovori oko nabavke.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...