Jump to content

Moto Zajednica

Kako ovo da izvedem???

Recommended Posts

• U prolazu, 47 postova
  • Motocikl: Kymco downtown 300i

Pa ako ne postoji isti model koji ima kurblu, skoro pa je neizvodljivo (a da to lici na nesto).

Treba ti druga dekla, koja ima osovinu kurble na mestu gde ti je radilica, kao i da na radilici postoji matica ili nesta slicno, sto ce deo na osovini kurble okretati.

ili

Ako planiras da prebacujes delove (osovinu, nozicu, poluzamajac, oprugu, deo koji treba da uhvati maticu na radilici), busis osovinu na svojoj dekli, nekako nabudzis lager gde ce ici "deo koji okrece radilicu", zelim ti puno srece, ali mislim da nema nista od toga.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 420 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju

ma pali na dugmence i uzivaj, samo proveravaj punjenje i stanje akumulatora... ne petljaj se bez preke potrebe sa tim... ;) ;) ;)

• Svrati ponekad, 198 postova
  • Motocikl: Sprint Pulser 125

ma pali na dugmence i uzivaj, samo proveravaj punjenje i stanje akumulatora... ne petljaj se bez preke potrebe sa tim... ;) ;) ;)

znam ali akumulator se jako brzo trosi

Pa ako ne postoji isti model koji ima kurblu, skoro pa je neizvodljivo (a da to lici na nesto).

Treba ti druga dekla, koja ima osovinu kurble na mestu gde ti je radilica, kao i da na radilici postoji matica ili nesta slicno, sto ce deo na osovini kurble okretati.

ili

Ako planiras da prebacujes delove (osovinu, nozicu, poluzamajac, oprugu, deo koji treba da uhvati maticu na radilici), busis osovinu na svojoj dekli, nekako nabudzis lager gde ce ici "deo koji okrece radilicu", zelim ti puno srece, ali mislim da nema nista od toga.

kaze ovaj decko sto je stavljao to da se dekla slazu u sraf.

u svakom slucaju hvala.

samo gde nabaviti deklo?

• Svrati ponekad, 420 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju

nebi trebalo da se brzo prazni (ako to podrazumevas pod trosi) ako je instalacija uredu, moguce da ti je negde na instalaciji se prespoio + sa masom prvo to ispitaj i proveri(obicno se desava da je kvar na mestu na kome je nesto doradjivano ili menjano i nije fabricko tako da prvo ta mesta prekontrolisi ako ih imas)... ja vozim kineza vec godinu dana i iako imam kurblu (za godinu dana samo sam 2 ili 3 puta upalio na nju, cisto da vidim radi li posao za koji je predvidjena) uvek palim na dugmence i nijednom me akumulator nije izdao...

P.S.izvinjavam se za blagi off

ma radi akumulator, nego oce da zeza kad je toplo hladno tj. kad temperatura poraste pa padne on nema sanse da upali, onda sam stavio od kineza akumulator, a na kineza moj. i sad pale i jedan i drugi.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja