doktor 4762 Napisano April 25, 2009 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam vozio prvi pravi off-road, ne racunajuci sto sam se par puta provozao van puta. Znaci, pravi motor, prava oprema i pravo mesto. Isao sam sa dva drugara, Mikicom Baticem i Sasom snobom, koji se vec neko vreme voze pa sam imao mogucnost da dobijem neki savet. Teren je bio prilagodjen mom iskustvu, pardon neiskustvu. U pocetku su bili raviji makadamski putevi po kojima se peglalo dosta brzo, cak mnogo brze nego sto sam mislio da cu smeti i znati. Kako smo se peli sve vise i vise i putevi su bili sve neravniji, dzombastiji i sa krupnijim kamenjem. Bilo je jedno 2-3 nezgodne situacije koje su se na srecu dobro zavrsile, mada je Sasa imao jedan pad. Opsti utisak je fenomenalan. Osetio sam voznju u krivini sa ispruzenom nogom dok spustas motor ispod sebe i punis gas, a iza tebe prsti kamenje. Obisli smo Stolove, popeli se na sam vrh sa koga se pruza predivan pogled, spustili se pored Ibra, popili kafu u Bogutovcu, popeli se u Lopatnicu, izgubili se po nekim putevima i na kraju dosli srecni i zadovoljni. Jedva cekam sledecu voznju... Pogled sa mesta gde smo prvo stali...Kraljevo na dlanu... Pogled sa vrha Stolova... Cekamo Sasu koji je promasio put... Kafa u Bogutovcu, u cuvenoj kafani KOD MIRA... Idemo kuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano April 25, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan sto ti dobar dres Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano April 26, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Svestran covek nema sta.Ergela raste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 28, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Doco, off je prava stvar ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano April 28, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Sve je bre super ali bre Doktore gde su slike ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 28, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Doktore gledajuci onu 5 sliku rekao bih kao da ti je malo niska ta 125-ca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Doktore gledajuci onu 5 sliku rekao bih kao da ti je malo niska ta 125-ca? Sitna ali dinamitna ;D ;D ;D. Svaka cast Doktore ,samo napred,masina je odlicna a predeli ko stvoreni za uzivanciju :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano April 28, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E, ovo je vec Advanced Level! Svaka cast Doco, samo napred, samo potvrdjujes istinu: ne postoji savrsen motor za sve terene, ali zato za svaki teren postoji savrsen motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano April 28, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao u OFF-ROAD. Drago mi je da ti se svidela voznja po prirodi !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 28, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Waoo, doktore...savrshena testerica! Uzivaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano April 28, 2009 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sve je bre super ali bre Doktore gde su slike ??? ;D Toliko je bilo uzbudljivo da me je nevidjeno mrzelo da stajem da vadim aparat iz ranca da bi slikao. Nadam se da ce biti voznji, a samim tim i slika, pa da cu popraviti propusteno. Uglavnom, predela ne nedostaje. ;D Doktore gledajuci onu 5 sliku rekao bih kao da ti je malo niska ta 125-ca? Ne znam jel mislis da je niska meni ili da je motor nizak. Meni moze da se cini tako jer sam seo pa se spustila, a sto se tice motora, evo slika pa proceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 29, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da je motor nizak, mozda je eventualno ogibljenje podeseno na mekse ali na onoj slici delujes onako bas krupan za taj motor, mozda je samo ta slika tako ispala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano April 29, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jeste vi bre normalni, o cemu pricate, nije covek kupio motor za korzo, pogledajte kud aje vozio i lepo zavidite ko i ja, sta tu palamudite, nizak je, nije nizak! Ko sledeci postavi slike sa ovakvog OFF-a ima pravo da komentarise, ostali nazad u fotelju i daljinski u ruke! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 29, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao u klub!!! Sačekaj da padne kiša pa odvozi sve to po blatu! Nađi negde pesak pa vozi po pesku, kamenolomu nekom, travi... totalno različite stvari sa drugačijim pravilima lepog ponašanja i mnogo mnogo zabave!!! Osim blata naravno, to nije zabavno, naročito kada dođeš kući i žena vidi šta treba da pere pa te tera da se skidaš u dvorištu, ne pušta te u kuću takvog ;D ;D ;D Samo nastavi tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 29, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ihaaaaaa !!!! Veseeeelooooooo !!!! Tooooo Doktore, ima li mesta ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano April 29, 2009 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao u klub!!! Sačekaj da padne kiša pa odvozi sve to po blatu! Nađi negde pesak pa vozi po pesku, kamenolomu nekom, travi... totalno različite stvari sa drugačijim pravilima lepog ponašanja i mnogo mnogo zabave!!! Osim blata naravno, to nije zabavno, naročito kada dođeš kući i žena vidi šta treba da pere pa te tera da se skidaš u dvorištu, ne pušta te u kuću takvog ;D ;D ;D Samo nastavi tako! Okruzenje je takvo da ima mesanih terena, svega osim peska. Stolovi su suvlja planina i u pitanju je ostar makadam, od sitnijeg do vrlo krupnog i dosta planinkih staza ispranih od kise sa dubokim kanalima, a Goc je dosta vlaznija planina i ima dosta meksih terena. Polako pocinjem da ih istrazujem na ovaj nacin. Ihaaaaaa !!!! Veseeeelooooooo !!!! Tooooo Doktore, ima li mesta ;D ;D Jos pitas, samo natovari neku testeru na prikolicu i nista ne brini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 29, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jos pitas, samo natovari neku testeru na prikolicu i nista ne brini. Nemam testeru, al mislim da cu moci i sa xl-om. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano April 29, 2009 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jos pitas, samo natovari neku testeru na prikolicu i nista ne brini. Nemam testeru, al mislim da cu moci i sa xl-om. ;D Narvano da ces moci, mozda malo sporije, ali nema veze. Sasa je vozio KLX-a i tu su negde. A imamo i nesto na umu da uskoro organizujemo neku voznju poput one proslogodisnje, po okolnim planinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano April 29, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao u sektu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano April 29, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Doco, adrenalina nikad dosta u životu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 13, 2009 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan polako siris vozni park.....cini mi se da si nekidan spomenuo da ti FJR u "top five" masinica jedva cekam razvoj situacije .....tj. sirenje ergele ....pa da mogu konacno da probam taj FJR I JA ................. off je uvjek najinteresantniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Maj 13, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Doktore ne vidim dobro na slikama ali bih rekao da je onaj stariji zelenko KX 500 :o ko je pilot na tome monstrumu? Sve pohvale za voznju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Науживаћеш се на тим теренима! Километри и километри баш добри стаза! Уживај! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Maj 17, 2009 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Doktore ne vidim dobro na slikama ali bih rekao da je onaj stariji zelenko KX 500 :o ko je pilot na tome monstrumu? Sve pohvale za voznju! 500 al za malo... ;D To ne bih propustio da napomenem... 125ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Maj 26, 2009 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan hohoho dooocoo, docooo...covek od reci, nema sta...rece jednog dana, odo da kupim kross i evo dokaza lepa mashina, lepa oprema, lepo drustvo, ekstra!!! osecam da ce vstrom ove sezone prespavati u garazi :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...