Neo 0 Napisano April 25, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Bolec Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Svima.... Hteo bi da kupim ovaj motor pa me interesuje sve sto bi trebalo znati o njemu.... Sve sto je za pohvalu naravno i mane - zamerke.. Puno vam hvala unapred.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 571 Napisano April 27, 2009 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dosta se pisalo o ovom modelu... potrazi na forumu (klikni "pretraga") ili samo pogledaj rubriku Vozili smo.... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=34073.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
klaki79 0 Napisano Octobar 5, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imamjedan problem sa pegasom 650 cube 998 god na mali broj obrtaja ler 1400 sam se ugasi kad podignem ler na 2000 radi ko sat da li su karburatori u pitanju ili elktronika.pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Erceg82 0 Napisano Octobar 14, 2013 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozim pegasa 98.sa 5 ventila,sličan problem sam imao,naime;loše gorivo,voda u istom,ugasio mi se u toku vožnje,nije hteo lepo da upali,na semaforu se obavezno gasi...I onda više i nije hteo da upali,majstor,čišćenje karburatora,rezervoara...Od tada,pazim gde sipam,i nemam problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...