Jump to content

Moto Zajednica

klaki79

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

klaki79's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Drustvo pozdrav. Mozemo li i mi da dobijemo neki statut i savet kako da osnujemo klub.Potrebna nam je brza informacija jel klub zelimo da osnujemo do jula.Koliko minimum clana kako se registrovati i sve ostalo.Velika molba i veliki pozdrav za sve ljubitelje motora.
  2. Imam Mali problem sa pegasa 650 cube gasi se na ler kad podignem broj obrtaja radi ko sat..Da li su karburatori
  3. Imamjedan problem sa pegasom 650 cube 998 god na mali broj obrtaja ler 1400 sam se ugasi kad podignem ler na 2000 radi ko sat da li su karburatori u pitanju ili elktronika.pozdrav.
  4. DAnas prvi off sa pegasom 650 predjeno oko sto kilometra za pocetak utisci su dobri okretljiv ali je ostar na gasu.Prvi kontakt pozitivan.
  5. Planiram dati maksimalno do 1000e tako da mi je ta predhodna cagiva bila u ponudi za 800e,nema se para.Imam sada u ponudi i nekog pegaza 650 1998 god.ali mislim da je on previse jak neznam kakav je on za te stvari.Meni treba lagan okretljiv motor netreba mi previse neke snage cisto ono da krece samo na gasu i da nije previse brz.da u prvoj ide sporije.Mislim da cagiva ima takve sposobnosti za razliku od pegasa.Koliko bi vi icatenej cenili vasu cagivu.
  6. Meni se dopada i vas moticikl icatenej,koje je god?
  7. Hvala ljudi na informacijama.Meni iskreno se taj motor svidjao ali lik od kog sam trebao da ga kupim javio mi je dan pred polazak da ga uzmem da ga je prodao sad da li je bila prevara neka ili realnost sta znam.Ako iko ima da prodaje ovakav motor neka se jave naravno da je cena realna.Meni takav motor treba za neki laksi off road tipa poljski putevi i delom put koroz planinu u lovu.
  8. Druze da li si kupio cagivu i kakva su ti iskustva sa njom.Zelim i ja da uzmem jedan takav pimerak cagiva canyon 600 1996god.

  9. Da li ko ima iskustva sa ovim motorom.Kakav je za voznju van asfalta a kakv na asfaltu.Koje probleme ima sto se kvarova tice?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja