lancia88 83 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, usled tehnickih problema izostala je ozbiljnija priprema za ovakvu akciju, pa je sada Ad-hoc pokusavamo organizovati bez zvanicnog protokola na kakav smo do sada navikli. 24.04.2009. ispred muzeja 25.maj ce se okupiti zainteresovani motociklisti BJB/AMS sa reflektujucim prslucima izmedju 12.00 i 12.30 sutra da u zajednickoj voznji krenu ka Uscu. Oni koji budu dolazili sa strane NBgd i Zemuna, mogu racunati na susret sa grupom sa druge strane reke ispred ulaza u PC Usce, ispred samog parkinga za Hypo banku, na ulici u smeru ka Uscu, a Interkontinentalom/Hyatom iza ledja. Molim da mi se na PP obrate svi redari AMS koji su zainteresovani sutra da krenu na podrsku Protestu radi organizacije. U citavom protestu zadrzacemo svoje formacije i rasporede sa sve opremom, reflektujucim prslucima i nasim standardnim nacinom voznje i ponasanja u saobracaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan gde ima neka vezana tema o cemu je protest nemogu da pohvatam o cemu se radi nisam bio tu nekoliko dana . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano April 23, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan gde ima neka vezana tema o cemu je protest nemogu da pohvatam o cemu se radi nisam bio tu nekoliko dana . http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=34620.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano April 23, 2009 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Vidimo se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano April 23, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da dolazimo i mi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano April 23, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano April 23, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja u to doba radim pa ću morati propustiti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 23, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Mjuzej dvadesetpeti petoga, high noon. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano April 23, 2009 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Trudiću se da ne kasnim, iako moram kod tete, komunalne inspektorke oko 11h ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 23, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Povedi i nju, ne mari. Dobiće prsluče na poklon ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano April 23, 2009 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano April 23, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, ja radim sutra prepodne tako da ću morati da..............pobegnem sa posla ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan dolazim,vidimo se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano April 23, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 24, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se ovako ne radi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 24, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se ovako ne radi Tacno!!! Samo se poparkiramo po centru i... da vidis vatanje za glavu a prekrsaja NEMA! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 24, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se ovako ne radi Tacno!!! Samo se poparkiramo po centru i... da vidis vatanje za glavu a prekrsaja NEMA! Iskreno se nadam da do toga neće doći, ali ne mogu da verujem da sam saznao od kolege za akciju i to tek pošto je počela, tako da sam popizdeo što nisam stigao da se organizujem da dodjem, a itekako me zanima učešće u akciji ! Ne pratim akcije na forumu, a i mislim da bi i veći broj video temu da je otvorena ranije, jbg, ali opet mi krivo što sam ostao uskraćen za ovako važnu akciju. Pa neke stvari kojie su od opšteg značaja treba da dobiju malo više na važnosti, postoje privatne poruke i sl, a ne posle kao Vojislav doktor neobavešteni, čujem od drugog... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, tjah, ja nista nisam razumeo ni jednog, ni drugog....ne shvatam sta se i zbog cega tako ne radi. Da ponovim, ovu akciju nismo mi organizovali, zapravo smo u zadnji cas za nju i saznali, ali iznenadjenja su tek sledila, a sto ce biti objavljeno na sajtu u zvanicnom obavestenju AMS-a koje ce biti prakticno i pocetak redovnog obavestavanja clanstva BJB/AMS. Akcija se zavrsila, sto se nas tice ispred zgrade Ministarstva Finansija, organizatori su nastavili ka davanju krvi, Sajmu u Novom Sadu i skupu u Smederevu, mi uglavnom ka Stenki gde smo do malopre bili. Ono sto zelim da kazem mimo zvanicnog saopstenja AMS o ovome, jeste da sam toliko ponosan na nas, da zaista nemam reci. U jednom momentu sam bio na ivici da sam sebi priznam da necu vise da zameram nista nasim aktivnostima (ja sam verovatno najveci kriticar, i pre svega samokriticar kod nas, za one koji ne znaju, i uvek smatram da moze bolje), ali sam ipak sacekao da me prodje taj talas miline tako da sam opet onaj stari, taj koji stalno ima zamerke i hoce bolje, jelte Uvek je dobro kada sve prodje bez nekog incidenta i to je verovtno najosnovnija opisna karakteristika okupljanja i voznje u grupi, a narocito u situaciji kad ne postoji prethodna organizacija, najava voznje policiji, nikakva redarska sluzba, uniformisanost, unapred odradjena ruta, izdeljena zaduzenja i slicno. Nije mi poznato da je bilo nekakvog incidenta, pa mogu da smatram da je dobro zavrsilo sve. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano April 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Malopre sam se i ja vratio kući i prvi utisak je nedovoljna organizovanost, od dogovaranja rute na licu mesta, 5 minuta pre polaska, do nepridržavanja dogovorene rute i parkiranja...međutim, srce mi je puno i hvala svim drugarima sa drečavozelenim prslucima i grbom AMS-a! Nas 19 smo perfektno (iako je večini to bilo prvi put) obavili zadazke redara, obezbeđivali put, poprečne ulice...ma radili kao satić. Našim zalaganjem ceo skup je izgledao mnogo bolje i organizovanije nego u početku. Videćemo šta će biti od podnetih zahteva, koliko smo čuli, priča se nastavlja za 15-tak dana. A zasluženi odmor na Stenki, uz nikad bolju riblju čorbu je pun pogodak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 24, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze, bilo je raje koliko mogu da vidim na slikama, a uplašio sam se kad sam video 4-5 postova na temi da će biti besmisao. Obzirom da BJB nije organizator nemam nameru da se Lancia88 ni najmanje oseća prozvan - naprotiv Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 24, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro i slike... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Zaključio sam da nama bolje ide organizacija kada ide preko 100 motora nego kad nas krene desetak jer se odmah pogubimo :D Šalu na stranu ljudi svaka nam čast, u onoj dezorganizaciji mi smo uspeli nekako da pomognemo ljudima iz MAS-a da ovaj skup prodje koliko toliko Ok, nije bilo ni jednog incidenta što je naj bitnije a za ostalo videćemo Pozdrav svima i još jednom svaka nam čast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 24, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan ja nisam mogao da poverujem pred polazak sa usca da (neko rece) 260 motora nema policijsku pratnju a u sred radnog dana (PETAK) u grupi treba da prodju kroz Beograd od Usca: preko Brankovog mosta, terazija do konja u skupstini tj. pred (saveznom) skupstinom. pri tome najveci broj njih nije iz Beograda :-[ ??? ??? :-[ ne znam, da li su oni svesni...ali uopste nije neskromno da iznesem utisak da nas je sam Bog tamo poslao i to sa PRSLUCIMA. znate kako izgleda Zeleni venac u to doba dana, pa petlja kod Hotela Moskve, pa Kneza Milosa i S.Vladara... Licno sam bio svedok da je policija shvatila o cemu se radi tek kada su videli tu masu parkiranu pred Skupstinom. Tek tu su se pojavila dva marsovca i kada su popricali sa lanciom i videli PRSLUKE jasno se videlo da su odahnuli. Tek su nam tu od Savezne do Gepartove dole, dali pezo ispred kolone. Nemam nameru da omalovazim ono sto su ljudi iz MAS-a uradili u smislu ovog dogadjaja. Uostalo ja sam dosao da ucestvujem kao jedan od protestanata a prakticno sam bio redar (kao i svi ostali prisutni Bjbiovci). Medjutim, bilo koja grupa, vec od 10+ motora, ako ima ideju da se krece organizovano (kompaktno), posebno kroz Beograd, nema sansi da uspe u tome bez zatvaranja bocnih ulica - sad dal policijom, dal sopstvenim redarima. Jos jednom. Svaka cast onome ko se setio, predlozio i insistirao da mi dodjemo sa PRSLUCIMA. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano April 24, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Мислим да не треба сада да причамо о дезорганизацији, људи су се сетили да ураде нешто и направили су причу у најбољој намери, а колико успешну видећемо у периоду који следи. Помогли смо им доста и захвалили су нам се на њиховом форуму што је јако коректно са њихове стране, па не мислим да треба да их критикујемо него ајмо постављати фотографије са скупа ( а и стенке ко је био). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 24, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tiche organizacije, polazali smo da mozemo da organizujemo bilo sta i to u vrlo kratkom vremenskom roku. Svaka chast ekipi sa BJB-a u kojoj sam mao chast da budem, besprekorno organizovana instant redarska sluzba u prslucima - sastavljena uglavnom od ljudi koji su to danas prvi put radili i sve je besprekorno funkcionisalo. Mislim da je MAS prilicno haotichno pristupio organizaciji cele akcije, ali da smo se mi svojski potrudili da podrzimo akciju u kojoj imamo zajednicke interese i da je sve na kraju dobro ispalo. Evo i malo slika, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...