Jump to content

Moto Zajednica

ENDURO VOZNJA DRUGI DAN VASKRSA - RAVANICA GLEDIC

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 181 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom

20.04.2009 GODINE u selu Ravanica, kod Kraljeva okupilo oko 40-tak motocikla, gde su lokalni vozaci organizovali voznju od jedno 80 kilometara. Uglavnom su bile enduro masine. Tereni za voznju su fenomenalni, tvrd makadam izbrazdan od traktorskih guma, prelazak preko vise potoka - recica, veliki kratki usponi, voznja preko livada, jedna kratka veoma blatnjava uzbrdica, magla, kisa, sunce i na kraju pivo, kupus iz zemljanog lonca i pragnje.

Mica mi u petak javio javio da  momci iz Ravanice hoce da oragnizuju voznicu od jedno 20-ak kilometara i pragnje. Kada sam stigao u pola devet ispred prodavnice samo Mica i ja i jos po neki baker prodje sa motorom. Oko  8,45 doje momak na motoru i zove nas da podemo samo nas cekaju. Odemo preko puta mislim da je dvoriste od skole kad tamo dvoriste puno motocikla. Vodja puta, kome ne znam ime, (ovom prilikom bi hteo da mu se zahvalim na odlicnoi uradjenoj marsuti i gostoprimstvu kao i ostalim ljudima zaduzenim za organizaciju) kaze da je marsuta od prilike jedno 80 km. Videci moju zbunjenu facu, jer sam poao bez oreme, pitao me jel imam dovoljno goriva. Na brdsku voznju  nikada ne idem bez punog rezervoara. Kako ni fotoaparat nisam poneo to sam morao da sacekam da mi prebace slike

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja