JeeP 5 Napisano Octobar 30, 2006 U prolazu, 58 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: XT 600 43F, MTS 1000DS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ;D Ja sam Nikola, '89 sam godiste, iz Simanovaca sam. Idem u srednju skolu "Politehnika" na NBG-u. Imao sam automatic-a, pa BT-a, a sada vozim nesto malo jace tj. kawu zx-9r. Sta jos da kazem, volim motore kao i svi bajkeri, i nadam se da cu vas vecinu licno upoznati. P.S.Izvinjavam se sto se prvi put nisam predstavio kako treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Octobar 30, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Pa i to je nesto, dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Octobar 30, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan DOBRODOSAO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 30, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Nemam sta da kazem o sebi osim da obozavam motore!! ...ajde, ajde, može to i bolje... Dobrodošao !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 30, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobro da si dosa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan80 11 Napisano Octobar 30, 2006 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Octobar 30, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa o sebi bih mogao cak i najvise da pricam :wink: Pozdrav i dobro nam dosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 30, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 25 Napisano Octobar 31, 2006 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 31, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Octobar 31, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Welcome! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JeeP 5 Napisano Octobar 20, 2007 U prolazu, 58 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: XT 600 43F, MTS 1000DS Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da sam ispravio gresku...jos jednom se izvinjavam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Octobar 22, 2007 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan ispravio si.pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 22, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bmw k1200rs 1 Napisano Octobar 23, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Muzlja Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ;D Ja sam Nikola, '89 sam godiste, iz Simanovaca sam. Idem u srednju skolu "Politehnika" na NBG-u. Imao sam automatic-a, pa BT-a, a sada vozim nesto malo jace tj. kawu zx-9r. Sta jos da kazem, volim motore kao i svi bajkeri, i nadam se da cu vas vecinu licno upoznati. P.S.Izvinjavam se sto se prvi put nisam predstavio kako treba. Vozdra NIDZO! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Octobar 23, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 66 Napisano Octobar 25, 2007 U prolazu, 63 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Octobar 27, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Dobro-došao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...