Arakis 5847 Napisano April 21, 2009 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Slike govore više od 1000 reči. Bravo majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 21, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan bene dobro si se setio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano April 21, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan bene dobro si se setio nisam se ja nista setio ... nagovorili me mangupi ... poceli nocu da me proganjaju ... u snove da mi dolaze i vicu ... meeeeeeeeenjaaaj diiissskkk beeeneeee ... Slike govore više od 1000 reči. Bravo majstore uz dobrog ucitelja i desetku i Ben ponesto uspe da usrafi ... faaaaaala grande matori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5847 Napisano April 21, 2009 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bez "desetku" bi samo mogli da se slikamo za na televizor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 21, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan nisam se ja nista setio ... nagovorili me mangupi ... poceli nocu da me proganjaju ... u snove da mi dolaze i vicu ... meeeeeeeeenjaaaj diiissskkk beeeneeee ... jos kad se setim da sam ti rekao da kocnica ne radi kako treba pre godinu dana, izgleda mi nestvarno a sto uze ovaj cvetni disk, zar nisu imali neki za bate? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...