Smajser 18 Napisano Octobar 29, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam se negde u aprilu prijavio za ucetvovanje u sektaskom takmicenju ''Nadrkajte svoga Stromica '', pre dve nedelje stigla mi je iz Slovenije i poslednja tura Givi kofera. E 41 sve sa nosacima za okruglo 300 evrica. Tek sam danas stigao da ih isprobam na auto putu i uslikam. Kako cela kombinacija izgleda...zakljucite sami. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Octobar 29, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1127 Napisano Octobar 29, 2006 Ne silazi, 5526 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Zakljucujem da izgleda odlicno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Octobar 29, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koferi izgledaju odlicno, naravno! Posto sam se negde u aprilu prijavio za ucetvovanje u sektaskom takmicenju ''Nadrkajte svoga Stromica Nisi se prijavio da ucestvujes, nego da pobedis - priznaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Octobar 29, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je sparco dobio to takmicenje ubjedljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Octobar 29, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 29, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan jos da mu nadrkas 350cc i auspuh pride i spreman je za takmicenje... :baeh: kad vam se cela sekta skupi, mala ste deca za ovog baju... E ovo je vec motor: 10 poena od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Octobar 29, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan E OVAJ Strom mi se svidza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 29, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vala, spreman je za Normandiju!! A ko ce da ga vozi?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 29, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma vazno je da ima korbin a koferi manje vise... :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Octobar 29, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan jos da mu nadrkas 350cc i auspuh pride i spreman je za takmicenje...:baeh: kad vam se cela sekta skupi' date=' mala ste deca za ovog baju... E ovo je vec motor: 10 poena od mene U bre... nova dimenzija... lepša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Octobar 29, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Vala' date=' spreman je za Normandiju!! A ko ce da ga vozi?! [/quote'] Onaj sto je u prvoj sezoni preziveo ''Stojanovica cupriju'',''nabod'' u drogiranog seljosa kod Vuka i promenio 3 mige na obe strane :evil: Razmisljam da ugradim neke gumene ''stitnike za crsah bar'' ili nesto sto bi poput zastitnog ''kaveza'' islo oko makine, pa udri, 'ko sa onim automobilcicima na struju. Kad te vide,svi bi bezali od tebe ko od Lade Nive :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Octobar 29, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Marni od murije onu ludacku sirenu, mozda ti to spase koji zmigavac :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Octobar 29, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sto je dobra ova sipkica na volanu.... 10 poena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Octobar 29, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan sto je dobra ova sipkica na volanu.... 10 poena... To mi je najdrazi detalj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Octobar 30, 2006 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan ...ja mislim da boèni koferi samo MLOGO smetaju po gradu :twisted: :twisted: :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 30, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ...ja mislim da boèni koferi samo MLOGO smetaju po gradu :twisted: :twisted: :roll: Smajseru ne smetaju nista. Ako kojim cudom promasi pesaka direktnim udarcem prednjim tockom, uvek je tu E41 da ispravi gresku i da ga potkaci jednim bocnim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Octobar 30, 2006 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan ...ja mislim da boèni koferi samo MLOGO smetaju po gradu :twisted: :twisted: :roll: Smajseru ne smetaju nista. Ako kojim cudom promasi pesaka direktnim udarcem prednjim tockom' date=' uvek je tu E41 da ispravi gresku i da ga potkaci jednim bocnim[/quote'] Ili ako ga samo obori,GIVI je tu da obavi ostali deo posla i "dovrshi" ga . :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 293 Napisano Octobar 30, 2006 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je veoma lep ,ali tip pocinje pomalo da davi gugutke sa istim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...