semza 59 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem novu jaknu Suomy velicinee 52 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano April 20, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan KOJA JE CENA? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Da pocnemo od 280e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan pa toliko kosta nova u Centru S !? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan pa toliko kosta nova u Centru S !? Svarno?Al nas deru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan pa toliko kosta nova u Centru S !? Ako me vid jos dobro sluzi cini mi se da su samo slicne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan ...de si je uzeo ? jel ima jos negde Suomy osim u beogradu, posto trazim odredjen model a ovi ovde nemaju broj i nece da poruce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan ...de si je uzeo ? jel ima jos negde Suomy osim u beogradu, posto trazim odredjen model a ovi ovde nemaju broj i nece da poruce Napises model i broj pa cu ti sapnuti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan MIX FAGGETO XIIG01WT broj 56 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan MIX FAGGETO XIIG01WT broj 56 [/quote Jel sam ja dobro video 700 i kusur ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan MIX FAGGETO XIIG01WT broj 56 [/quote Jel sam ja dobro video 700 i kusur ??? pogresio sam cifru,jel ovakva? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kris600rr 0 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da pocnemo od 280e U MADJARSKOJ TA JAKNA 180JEVREJA ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan da to je taj model i boja, u centru S kosta 24-26000 al nema broja ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Semza ti bi trebao da otvoris neku prodavnicu,sta te opreme imas ;D Ja kod gore pomenutog clana pazario kacigu pre 20-ak dana i prezadovoljan sam,jest da nije hteo da mi spusti cenu ni 5 eura,nemam nijednu zamerku Sorry za off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor 1 Napisano April 22, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Fjutog Prijavi odgovor kao problematičan semza imas pm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Da pocnemo od 280e U MADJARSKOJ TA JAKNA 180JEVREJA ;) Ajd mi donesi dve ako ti nije problem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan da to je taj model i boja, u centru S kosta 24-26000 al nema broja ! Imas PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan da to je taj model i boja, u centru S kosta 24-26000 al nema broja ! Imas PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Semza ti bi trebao da otvoris neku prodavnicu,sta te opreme imas ;D Ja kod gore pomenutog clana pazario kacigu pre 20-ak dana i prezadovoljan sam,jest da nije hteo da mi spusti cenu ni 5 eura,nemam nijednu zamerku Sorry za off Auu Mrme pa jel nije lepa okrugla cifra 300,jos ti cuvam vrecu tako da ce te to kostati 5e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan pa nemam PP, nista nije stiglo !? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Semza ti bi trebao da otvoris neku prodavnicu,sta te opreme imas ;D Ja kod gore pomenutog clana pazario kacigu pre 20-ak dana i prezadovoljan sam,jest da nije hteo da mi spusti cenu ni 5 eura,nemam nijednu zamerku Sorry za off Auu Mrme pa jel nije lepa okrugla cifra 300,jos ti cuvam vrecu tako da ce te to kostati 5e Haha dogovoreno,ako dolazis na skup na Palicu,slobodno je ponesi.Poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Semza ti bi trebao da otvoris neku prodavnicu,sta te opreme imas ;D Ja kod gore pomenutog clana pazario kacigu pre 20-ak dana i prezadovoljan sam,jest da nije hteo da mi spusti cenu ni 5 eura,nemam nijednu zamerku Sorry za off Auu Mrme pa jel nije lepa okrugla cifra 300,jos ti cuvam vrecu tako da ce te to kostati 5e Haha dogovoreno,ako dolazis na skup na Palicu,slobodno je ponesi.Poz Dogovorene,prvo cemo na sajam u NS pa onda autoput i tu smo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano April 26, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Hajmo ponovo 240e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...