Jump to content

Moto Zajednica

Sajla kvacila...

Recommended Posts

• U prolazu, 59 postova

Po treci put mi puca sajla kvacila, u stvari izvlaci se onaj valjkasti granicnik koji stoji kod rucice... pregledao sam, sve na motoru izgleda kako treba, nigde nije savijena, ne cese se nigde. Do sada nisam hteo da menjam buzir, pa mi je palo na pamet mozda je zbog toga, ali u petak sam otisao kod "majstora" i rekao im da mi naprave kompletnu sajlu. U subotu je pukla, na isti fazon. Jeste kvacilo malo tvrdje, ali nista extremno, pa mi na pamet samo pada da treba da promenim majstore. Ko sve u Novom Sadu (i blizini) radi sajle? Ne bih da spominjem kod koga sam radio, sad kada sam ih napljuvao... A ne mora biti ni u Novom Sadu, spreman sam i dalje da odem.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 59 postova

Nije mi vazno da bude original, ali nemam ideju koja bi po duzini odgovarala. Mozda bas od motokultivatora :) , ali vise bih voleo da nadjem nekoga ko moze da mi napravi sajlu po pravim dimenzijama.

• Svrati ponekad, 112 postova
Za Yamaha XJ600 (ili 51J) '87 godiste. I ako imas ideju koja je cena.

Ja mislim da originalna sajla kosta oko 25-30 Eur.Posto si ti u Novom Sadu ja bi ti preporucio da je narucis kod Rodica, ili kod Sinise (Lale). Sinisin telefon je 065-8078468

• Svrati ponekad, 114 postova
  • Motocikl: Bulldog 1100
Za Yamaha XJ600 (ili 51J) '87 godiste. I ako imas ideju koja je cena.

Nesa Lazarevic iz Kragujevca ima sajle koje su original.Skoro je moj ortak kupio novu za 20 evra!Za broj pogledaj u SERVISI, a ako ga ne nadjes, javi mi pa cu ja pronaci i poslacu ti!!

• U prolazu, 59 postova

Hvala na odgovorima. Sajla je trajala samo jedan dan, tako da cu jos jedan, poslednji put otici u taj servis. A i imam par reci da im kazem. Do sada me je sajla izasla vise od 10€, tako da mi je jasno da bi bilo bolje da sam odmah uzeo original. A na kraju cu svakako morati da je kupim.

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

Ako sucajno neces original, onda radi neki firma u Temerinu. Po meri ili po uzorku, svejedno.

Ja sam kod njih radio i za MZ, za APN, za Jawu i sve custom sajle za BMW i nikad nisam imao problema. Za BMW sam trazio da mi pravi od deblje sajle od obicnih za kvacilo i kocnicu i tako sam i dobio. Jednom je nesto pogresio meru i napravio kratku sajlu ( za BMW i JAvu je sve radio po mojim crtezima) ali je prihvatio reklamaciju u napravio DVE nove zbog cekanja...

Cene su oko 250-300 dinara, bar je tako bilo na prolece.

http://209.85.129.104/search?q=cache:XUzUGPHzFoMJ:www.yuyellowpages.net/zute_strane/yellow_pages/firma_profil/Tehnoflex_3313/+sajle+temerin&hl=en&ct=clnk&cd=9

• Zainteresovan, 575 postova
  • Motocikl: 2018 BMW C650 Sport

meni je jednom pukla na zephyru, skinuo sam je komplet i odneo kod "bobana sajle". napravili su mi identicnu takvu-po uzorku, u roku od 2-3 sata. mislim da me je kostala beznacajnih 180 din, identicna je kao original /oba zavrsetka/ i funkcionisala mi je savrseno.. ako te ne mrzi da dolazis do bg-a samo zbog sajle, mislim da je boban pravo resenje

• Svrati ponekad, 117 postova
  • Motocikl: FJR1300A
Ako sucajno neces original' date=' onda radi neki firma u Temerinu. Po meri ili po uzorku, svejedno.

Ja sam kod njih radio i za MZ, za APN, za Jawu i sve custom sajle za BMW i [b']nikad nisam imao problema[/b]. ...

...http://209.85.129.104/search?q=cache:XUzUGPHzFoMJ:www.yuyellowpages.net/zute_strane/yellow_pages/firma_profil/Tehnoflex_3313/+sajle+temerin&hl=en&ct=clnk&cd=9

A nisi napisao preporuku na toj adresi sto si dao :)

• U prolazu, 59 postova

Odneo sam sajlu na reklamaciju, i hteo sam svasta da im kazem, ali ljudi su skroz ok, pa sam se predomislio. Naravno, sredili su sajlu bez da platim. E sad... da li sajla treba da se podmaze? Ja sam je dobio skroz nepodmazanu, a cini mi se da su prosli put oni podmazali. Pitao sam neke ljude, neki kazu da treba, neki da ne treba. I jel svejedno koje ulje?

• U prolazu, 74 postova
  • Motocikl: Honda CB450, BMW R65, Yamaha Vino, Piaggio Hexagon

Kod njega sam za sad zavrsio stotine poslova. Od sajli , cevi za kocnice , creva , kojekakvih holendera i metalostrugarskih poslova da im ni broja ne znam. Uvek je bilo brzo i kvalitetno nisam imao problema na temu da mi se nesto sa sajlom posle njihivog rada desi .

A NAJVAZNIJE --- NISU SKUPI !

Ako ko im problem sa sajlama ili kakvim cevima i crevima za kocnice Boban moze da napravi isto po uzorku kao i original.

Inace radnja mu je na Dusanovcu u Beogradu a ima i stand na buvljaku OTC na N. Bgdu.

Subotom ga mozete naci i na auto pijaci u Bubanj potoku.

• U prolazu, 59 postova

Puca uvek kod burenceta (granicnik kod rucice). Jednom je pukla, a dva puta se izvukla sajla iz granicnika. Odneo sam ovaj put na reklamaciju u isti servis, i za sad je sve u redu. Moguce je da su me ovaj put malo ozbiljnije shvatili :)

• Drug član, 1116 postova
  • Motocikl: ZUNDAPP KS 750

tu puca svakome problem je u tome sto se tu sajla najvise lomi a ove danasnje sajle su previse tvrde-krute pa brzo pucaju probaj naci meksu sa vise tanjih licni i obavezno je podmazi na tim mijestu inju i steler za dotezanje i to tolatnom masti jer ce ti uvjek pucati,da je sajla meksa nebi to toga dolazilo a i pitanje je kako su upresovane kod burenceta,a obavezno obrati paznju za steler da li lekom ivicom zuljha o sajlu a to ces znati ako ti liucne na njoj pucaju jedna po jedna.

• Drug član, 608 postova
  • Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300

Boban sajle,sigurno ima telefon u oglasima.Ako nekoga interesuje,rade i pertluju creva za kocnice,creva za gorivo itd...

Naravno da rade i po meri i uzorku.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja