Brka 2 Napisano Octobar 29, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Easy Rider njegovom temom o trajanju guma mi dade ideju da postavim temu koliko vam traju plocice? Kod mene na Hondi je to veoma zanimljivo i ne kapiram o cemu se radi. Kad sam kupio motor, vlasnik je rekao da su stavljene nove plocice, original (nelepljene). Bilo kako bilo ja sam od tada presao preko 20 000km (da mi je neko pricao ne bi verovao s'obzirom na kocenje kao kod mene) stim sto stalno kocim sa obe kocnice i jos uvek ima "mesa" i dalje traju i super koce. Na Kawi sam stavio nove plocice pre 5000km pa cu da vidim koliko na njoj traju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Octobar 29, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan na mojoj hondi( bivsoj :cry: :cry: ) na oko 10000 sam ih menjao!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2678 Napisano Octobar 29, 2006 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan extra tema neznam ko sve ima hyosung-a ali meni bas bas malo traju plocice iako malo ostrije vozim i kocim ali oko 2-3000 km su mi samo trajale ! Sad mi nije jasno kako tako brzo se trose ? ili mi stavljaju lose ili ja neznam da kocim :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 29, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan extra tema neznam ko sve ima hyosung-a ali meni bas bas malo traju plocice iako malo ostrije vozim i kocim ali oko 2-3000 km su mi samo trajale ! Sad mi nije jasno kako tako brzo se trose ? ili mi stavljaju lose ili ja neznam da kocim :roll: Za Comet 250 je normalno... I meni su otišle na oko 3000km i serviser je upravo to rekao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 29, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan na DragStar-u su jos prve plocice (16500km) ...a pozadi imam dobosh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2678 Napisano Octobar 30, 2006 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan na DragStar-u su jos prve plocice (16500km) ...a pozadi imam dobosh :shock: :shock: uu desi kupio plocice ocu ja takve :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 31, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan meni 9000 nisu ni pocele da se troshe a znam covjeka koji je na fazerki 6 s mijenjao pakne na 55000km zadnje mu josh stoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cubra 26 Napisano Novembar 2, 2006 U prolazu, 62 postova Lokacija: N.Bg-Zemun Motocikl: Honda ADV-350 , BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan bio sam na servisu na 6000km i pri tom sam promenio plocice koje su mogle,po recima majstora,jos nekih 2500km da izdrze,a juncki kocim prednjom posto mi je dobos pozadi tako da koristim samo prednju jer mi dobos i nije nesto ali koci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 12, 2006 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan plocice LUCAS klasa c malo skripa ali do sad sam presao 7500sa njima mislim da ci moci jos 3000 sa obzirom da ima jos 1mm ferode na njima. a jos da kazem da na korejskim motorima se koriste plocice najslabijeg kvaliteta marke SAITO uglavnom vrlo su trosne zato sto feroda sadrzi dosta grafita ali zato ne skripe kad se ugriju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 25, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan na DragStar-u su jos prve plocice (16500km) ... hm, ipak im je dosao kraj...danas predjoh nekih 60-ak km i poce da struze po disku...a dobro i potrajase-17 000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...