Skaki 5 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh moram da nadjem te igle, trosi mi mnogo, oko 9-10l na 100. Zna li neko gde bih to mogao naci? nisam jos cimao centar S, posto su praznici, ali nesto sumnjam da ih oni mogu nabaviti. BTW zna li neko koje su dimenzije glavnih dizni? kod mene su 118, a mislim da sam negde procitao da treba da su 110... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 20, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan imas igle za (skoro) sve tipove motocikala u Louisu ako se ne varam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan imas igle za (skoro) sve tipove motocikala u Louisu ako se ne varam ... te igle louis ja mislim da uopste nema u prodaji... Ima one male iglice za ventil u loncetu... Meni treba ona sto ide gore dole zajedno sa klipom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...