Jump to content

Moto Zajednica

Pomoć oko izbora kacige do 300 evra

Recommended Posts

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER

Pošto sam prodao moju N102 koja mi je bila velika i uopšte nije odgovarala mojoj glavi... uštedeo sam nešto para i sad tražim da kupim kvalitetnu fullface kacigu. Odlučio sam se da odem do Markosa i tamo probam nekoliko modela. Pošto sad isključivo jurim šarene kacige zbog upadljivosti, probao sam K seriju Rossi Icon i oduševio sam se. Nikad nisam probao kacigu koja mi toliko odgovara! Steže me na pravim mestima (pored toga mala je razdaljina brada - kaciga), laka je i udobna. Ventilacija mi je takođe jako bitna stvar ali nisam imao priliku da ovu kacigu isprobam na motoru. Buka mi je takođe jako važan faktor. Jedini problem koji ja vidim ovde je onaj SHARP test na kom ima 3 zvezdice i to me jako brine. Takođe, mislim da su ovo K1-K2 kacige i smatram da su malo zastarele.. Markos još uvek nije dobio K3 i K4. K serija košta oko 17000din što nije malo, ali opet, to je kaciga! Gledao sam i S4 i TiTech ali one baš i nisu nešto ''šarene'' mada mi kažu da su extra kacige što se tiče bezbednosti, udobnosti, ventilacije.. Nažalost, nisam ih probao.

E sad šta me zanima; Pošto nemam toliko slobodnog vremena da bih trčao po radnjama i isprobavao kacige, koje marke i modele mi savetujete da pogledam onako u Top 5 što bi rekli? Mogu da se protegnem do 300 evra nekako. Drugari su mi savetovali Suomy pored AGV-a, kažu ako ti odgovara AGV odgovaraće ti i Suomy (zbog oblika glave - nemam pojma koji je).

Molim Vas za pomoć.

Hvala unapred.

PS interesuju me i HJC kacige.

PS2 kako se kreću AGV, HJC i Suomy što se tiče kvaliteta, nivoa buke i sigurnosti?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 30 postova
  • Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200

AGV L mi stoji kao salivena  :)

Postavio sam ti link da vidiš broj tel. čovek može da ti nabavi samo reci model pa nek ti izbaci cifru ako ti odgovara naravno  ;)

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER

AGV L mi stoji kao salivena  :)

Postavio sam ti link da vidiš broj tel. čovek može da ti nabavi samo reci model pa nek ti izbaci cifru ako ti odgovara naravno  ;)

Hvala Branko, kontaktirao sam ga pa ćemo videti.  :)

Što se tiče modela, šta da gledam? Niko mi nije odgovorio  :)

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

Ja sam sa mojoj AGV K4 EcoGunmetal mnogo zadovoljan, mada ja ne teram preko 140km/h ( jer nemam s' cime ).

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja