Popsy 2907 Napisano April 27, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hm... ako bi bio baksuzan, onda bi jos bolje bilo da "izmenis" tablicu na slici ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 28, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore ! I "more", i jezera, i pescara... ma divota. :) Odlicne su ti fotke. Koji je aparat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 29, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore ! I "more", i jezera, i pescara... ma divota. :) Odlicne su ti fotke. Koji je aparat? Verovao ili ne radi se o Kodaku 2mp iz 2002 godine a rezolucija je smanjena zbog lakseg otvaranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 8, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ladno krenem da citam putopis kad malo bolje pogledam moj sadasnji TA,bas isto i sada izgleda kao tad,inace prelepo opisano Bas mi je drago sto sam naisao na ovaj putopis. P.S. Lep ti motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 8, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ladno krenem da citam putopis kad malo bolje pogledam moj sadasnji TA,bas isto i sada izgleda kao tad,inace prelepo opisano Bas mi je drago sto sam naisao na ovaj putopis. P.S. Lep ti motor Jos ga nisam prezalio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 8, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ladno krenem da citam putopis kad malo bolje pogledam moj sadasnji TA,bas isto i sada izgleda kao tad,inace prelepo opisano Bas mi je drago sto sam naisao na ovaj putopis. P.S. Lep ti motor Jos ga nisam prezalio Isti je kao tad,vise mazen i pazen nego sto je vozen,ja kao vlasnik prezadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Februar 8, 2012 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznjica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...