Jump to content

Moto Zajednica

Nexus vs Outlook 18.04.2009 Ada 18h

Recommended Posts

• Drug član, 1392 postova

Oko 18h kod ade momak sa devojkom na nexusu stoji na raskrsnici dok je crveno svetlo I u trenutku otvaranja semafora sa njegove desne strane polece stariji covek na keway outlook-u I sece (zakacai) ih skrecuci levo ispred njih.

Momak I devojka padaju sa nexusa a “gospodin” nastavlja dalje kao da se nista nije desilo.

I tako bi I bilo da ga neki momci koji su takodje stajali na semaforu na burgmanu nisu sustigli (kod omv-a) kad su videli da je pobegao.

Takodje su zaustavili I policijsko vozilo koje je bilo u prolazu da im objasne sta se desilo.

Tu ih mi vidimo kad smo izlazili sa pumpe I posto su svi ok samo povezemo devojku nazad do mesta nesrece.

Na nexusu polupane plastike ali vazno je da ni vozacu ni suvozacici nije nista.

I posle kazu da ovi sa jacim motorima i klinci divljaju?

post-1479-12879029488715_thumb.jpg

post-1479-12879029489411_thumb.jpg

post-1479-12879029489921_thumb.jpg

post-1479-12879029490434_thumb.jpg

post-1479-12879029491184_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Mistik, 297 postova
  • Motocikl: Honda CBF1000A 2007

Evo i ja da se prijavim  ;D

Vozio sam sa uff-om i jos jednim momkom (zaboravih mu ime :'()

Decko sa Nexusom vidno besan, sva sreca on i devojka nepovredjeni .

Covek na skuteru jedno 50-ak godina da covek ne poveruje  >:(

Nije nam dovoljno sto nas ovi u kolima kupe kako stignu, sad jos moramo da se pazimo i "ozbiljnih" ljudi na skuterima  :o

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Dobro je sto se sve dobro zavrsilo, jedino kad ste sve slikali, trebali ste i tog " gosprdina " da slikate, i da stavite ovde njegovu sliku da znamo koga treba izbegavati ! Il bar da ste mu tablicu uslikali ! >:(

• Drug član, 1392 postova

Mene u subotu lik na parkingu udari svojim pezo-om u moj bmw dok je isao u rikverc iako je gledao u retrovizor!

Valjda gleda i vozi dok ne cuje bum tras i onda zna da je dosta.

Ja bio u radnji pored i izlazim ispred ne verujem i pitam ga pa gde gledas i prilazim kolima da vidim stetu a on pun gas i ode..

Lik iz radnje kaze vidi ga magarac ladno pobeze.. em se parkirao nepravilno em te udario em pobegao da ne poverujes.

Vozac tog pezoa neki matorac od bar 50 godina kao ovaj na skuteru a mozda je i stariji.neznam sta ti ljudi misle da se tako ponasaju kad su im refleksi ko kod mrtvog konja?

Dal je bio pijan pa pobegao,dal se uplasio da cu da ga bijem,ili je se samo pravio lud kao nije ni primetio sta se desilo..

Branik mi je spao sa nosaca i malo oguljen (njegova farba je ostala na mom braniku) nije strasno pa nisam hteo da se zajebavam i cekam policiju 2-3 sata iako sam imao svedoka.

Malo falilo da ga pojurim ali rekoh tako mogu da napravim jos gore sranje da ga prebijem a mator je pa da rikne :) ili da udarim nekog jureci ga.

Pa sam mu zapisao br tablica i iskulirao. Ce ga nadjem pa ce pricamo 

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

Zene imaju klimax, tj. menopauzu kad totalno polude, a muskarci (kao ovaj na skuteru) krizu srednjih godina .. to je jedino razumno objasnjenje :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja