Jump to content

Moto Zajednica

JONWAY ASTRO 125

Recommended Posts

• U prolazu, 4 postova

Naime.. Posedujem ovakav skuter...

http://www.millennium-motor.com/jonway%20125%20NOVI.html

DObro jeste kinez  Smeško Ali ja tada nisam imao vishe para.. Nemam ni sada Smeško Smeško

Prvih par meseci (chitaj 2-3 meseca ) skuter je ishao max 90 i to sa vetrom u ledja kako reche jedan lik koji ima slichan model Smeško Smeško i mogao sam da drzim gas do kraja bukvalno 100 godina i ne bih gushio motor...

Sada posle jedne sezone i predjenih 6000 km on me gushi.. Kada se vozi nas dvojica (ukupna tezina oko 200 kg) skuter ne moze preko 0 ,a chim malo predje pochne da se gushi i da gasi motor sad.gif Kada se ja vozim sam chim predjem 75 i drzim ga nekih par metara tako pochne da se gushi i da se gasi.. Odem ti ja lepo do servisera,on je tamo neshto cheprkao kaze oko vazduha i stvarno je skuter ishao o5 do maximuma.. Nekih kilometar i po.. I o5 sve po starom.. O5 odem kod njega i kazem mu da mi pokaze gde to shteluje i shta shteluje i on mi pokaze medjutim nema shanse da bih ja to mogao sam.. I sad o5 ima ta gushenja... Ne znam shta da radim?! Da nije do pumpe za gorivo? ? ?

I kako da ubrzam ovo chudo? :S Bar za nekih 15-20 km/h Smeško Smeško  Da mogu da odem do Zrenjanina ili NS-a i da ne brinem da cu negde ostati u putu...

Unapred Hvala Smeško

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 420 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju

prijatelju ja imam slican motor kao tvoj Sprint Fvision mislim da sujedino male razlike u izgledu, i ja sam moj uzeo prosle godine i presao sam oko 2000km... Mom skutu po njegovom satu je krstareca brzina oko 60-70km/h dok mu je maksimalna 80 a ume da navuce i do 85 ali kad se polegne i sto neko rece sa vetrom u ledja (mada mi drugar koji me je pratio sa drugim motorom  rekao da sam u tim trenutcima isao 90 i jace km/h, sad ciji sat laze ko ce ga znati) napominjem da nisam nista dirao oko blokada ne znam ni postoje li... u sustini brze od ovoga mislim da stvarno nema potrebe voziti (i ovo je mnogo) ipak ovo je kineski plastikaner glupo je stavljati glavu u torbu zbog 10 ili 15 minuta kasnjenja negde (sto neko rece bolje stici 15 minuta kasnije nego otici 50godina ranije)... da napomenem samo da kad je majstor prestelovao ventile motor je jednako dobro vukao i uz brdo kao i po ravnom...

probaj da nateras servisera da provoza tvoj skut pa neka vidi sam sta je u pitanju, ja otprilike tako radim kod servisera kad odem...

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

Mislim da je do karburatora i do preslabe smese. Nije to veliki problem mada povecavanjem smese ne bi dobio mnogo na performansama a povecao bi potrosnju. Ipak se takvi motori nisu za preko 70.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja