Cope 215 Napisano Octobar 28, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Na Avali je Koma pekao pet kila mesa na roštilju za deset ljudi... A onda su svi polegali jer su se preopteretili ražnjiæima, krmenadlama, rolovanim mesima, æevapima, lukom i paradajzom, pivom itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 28, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Nije sto sam ja lep, nego sto ti dobro slikas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 28, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cope, nerviras me sa ovim tvojim slikama Bravo momci...a ja bio na svadbi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 28, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Auuu ribe, dodjete do Kosmaja, planine udaljene 10km od Mladenovca a ne pozovete me da se vidimo?! :evil: :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 28, 2006 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da cope mogao si da zowesh i kolege Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Octobar 28, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Kako leti Africa,ma cudo od motora!? A Cope ili si ti cudo ili imas neko cudo od aparata ili spoj to dvoje,slike su za medalju?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 28, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne fotke =D> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1447 Napisano Octobar 28, 2006 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Eeeh, Afrika, moja prva prava i jedina ljubav! Prelepa je, mada ni ova moja mala afrika- zvana Transalp nije nesto losija.ali Afrika...slike su .... bas...! Ej dali bi i ja bio ovako lep kad bi me ti slikao, ili je stvarno sve to zbog lepog motora i leteceg vozaca ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Octobar 28, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Odlièno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 28, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Jedini problem sam imao kroz jedno parèe šume i potpunog offroada da mi ne udje zemlja u usta, jer onaj ludak od Daneta ima nove gume continental TKC 80 sa kockama od po santimetar, pa pošto je mnogo brz na gasu, dok sam vozio iza njega u nekim momentima bio zasut neverovatnom kišom peska, zemlje, kamenja, i granja. Kad odvrne gas a zadnji toèak poène da mu ore i da se baca levo-desno, pa ne možeš nigde da se skloniš... A i èudim se èudom kako mi kofer sa sve aparatom nije spao sa motora preko džombi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Octobar 28, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan JAOOOOJ! a ja sam tek sad (01:20) završio sa nekim maltretiranjem u flashu na linuxu... Uh... Valjda æe biti ok vreme sledeæeg vikenda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Octobar 28, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Fotke su vrh!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 29, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan bice... bice jos lepog vremena. A Cope i gravitacija su se inace davno posvadjali... DOMINA HOW LOW CAN YOU GO!!! Mislim da su se ucesnici u saobracaju krstii kad su videli Copeta kako zaleze po krivinama. Decko samo sto kacigom nije drljao po asfaltu. :fcab: :fcab: :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 29, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan DOMINA HOW LOW CAN YOU GO!!! :fcab: :fcab: :fcab: Kad je Honda znala da napravi motor, hajte molim vas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Octobar 29, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam momci, odlicne slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Octobar 29, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Dane, obzirom da ti si na putu kroz Bugarsku izgubio saraf s motora, mogu mislit sto ti je sad sve poispadalo s makine slike za 10tku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 29, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Mozak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Octobar 29, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan samo da ne naleti neko na njega da ne sklizne s puta :finga: :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 29, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Da cope mogao si da zowesh i kolege Bio brate žešci offroad po nekim deonicama, sa Avale kad smo presecali na Zuce. Šta da radim sa vama na èuèavcima u šumi, da vas zovem pa da me pitate da li sam jutros popio lek :nosila: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Octobar 29, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobre fotke, alal vera na provodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Octobar 29, 2006 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Legende, skoro da mi je žao sto nisam u Bg kada gledam slike i provod, i roštilj.... p.s. ko je muško u vasoj vezi, domiæ ili crnèuga iz afrike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Octobar 29, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Bravo :thumbs_up: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Octobar 29, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da ste se lepo proveli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 29, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan p.s. ko je muško u vasoj vezi' date=' domiæ ili crnèuga iz afrike? [/quote'] Ta - Africa Taj - Dominator :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Octobar 30, 2006 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Super Cope, bas mi je drago sto ste se proveli, ali me zato sad drma nostalgija za endurom. A mi smo juce cucali ceo dan kao ludaci po Srbiji i bilo je ok, mada nam je malo vec dosadilo da se vozimo istim putevima. Vec nas i seljaci znaju... Ma ima da kupim neku 250-icu takmicarca iz svajcarske, necu ni da je registrujem, ni carina, ni porez, samo ovako na suvo i udri po sumi... A jel mogu sumari da nam pisu kaznu za voznju neregistrovanog motora po sumi??? :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...