laki 6 Napisano Maj 3, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Mani se uvoza, sve to na kraju ispadne preskupo ( vreme, novac, zivci ). Ne kudim XL, KLR, ali retki su dobri primerci. I sve je to matoro i izlomljeno - ZAMOR MATERJALA. Najbolje resenje ti je XT isto su matore, ali su najizdrzljivije ( ne zbog tebe, ali su najbolje izdrzale predhodne ????? vlasnike ) 125-ce zaboravi, to je za klince koji imaju volje da ih mlate po gasu - drugacije neide-. Cetvorotaktni tebi treba, snjim mozes i da vozis lagano i da przis. I 4t ispod 600 ccm ces tesko naci - malo ih ima i bezobrazno su skupi. Ne gubi vreme, pazari XT sezona brzo prodje. SRECNO !!! u potpunosti se slazem kupi neki xt 600 to je za tebe boli glava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 3, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan jesi li gledao ovu teneru http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=30571.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fiume 0 Napisano Maj 3, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan a ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Maj 4, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Video sam tenerku ... a vidim ode i xl ... Uh, bmu ! Znači 600 kuba ... Neznam bre, mnogo će da pati takav motor kod mene . Biće pođi stani ,pođi stani ko zna koliko puta po turi ! I sve kratke relacije, najduže tries km u pravcu pa onda isto nazad... :-\ mnogo volim da slikam ;D Ja u stvari i kupujem motor zbog slikanja ... za razliku od većine ljudi ovde na forumu kojima su motori prva ljubav , i aparate nose da bi ih slikali ;D I jasno mi je da su mnogo veće šanse da nađem veću endurku u boljem stanju ... samim tim što ih ima mnogo više ... A sezona ? Pa nema kod mene sezone ... ;D Ja ću verovatno najmanje da vozim onda kada svi najviše uživaju u svojim motorima ,leti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, pogledajte OVO ! http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=30760&trazi=1&ur=1&model=62&tip=xl&m=Honda-xl125r Neko je čitao moje poruke ;D ;D ;D Ne, stvarno , da neko od vas ne poznaje vlasnika (motor) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano Maj 6, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne cekaj - dal ga neko poznaje - idi pogledaj, povedi nekog da ga provoza ( da ga dobro izvrti ) i ako izdrzi KUPUJ. Ovo ti je jedinstvena prilika, a deluje i cena korektna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Pustio sam poruku , ne žurim se .... jeste da je to baš ono što tražim ,al biće toga još ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano Maj 6, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Poruke su neozbiljne kod javljanja na oglas. Poslusaj moj savet,imam iskustva sa kupoprodajama - ako imas osecaj da motor valja i da je to ono sto ti treba - najavi se coveku i polazi odma. RETKI TIPOVI MOTORA BRZO ODU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Veruj da sam smrtno ozbiljan čoek, mada možda tako ne zvučim A u poruci sam samo pitao da li je otisla honda ...da ne davim čoveka ako jeste ! A kako ne odgovara, očigledno je da jeste ... A ako nije, a mrzi ga da otkuca jedno ne, onda neka je proda nekom drugom ... Što bi rekli naši staari, nije sablja za vrat ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam se čuo sa momkom, Miloš se zove, iz okoline Kragujevca je ... znači od mene oko 200km ... Jbg, malo mnogo da bih samo otišo da ga pogledam A i mogo bi do sutra da ga gledam ... kad ne znam šta konkretno da gledam Jel ima neko u iz Kragujevca ili okoline, raspoložen za gledanje ? ;D ;D ;D Samo da ga skenira, onako generalno ... Evo ja mogu da uzvratim uslugu ako napravimo poso ... pliz ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da će moj zet da izede janje Dao sam mu broj pa će da pogleda motor ... E sad, ovaj prodavac je napisao da je motor 1990 ,i da se pali samo na anlaser ,tj da nema kurblu ... A na bikez -u piše da je to model od 1998 pa na ovamo ... pa mi nije jasno o čemu se tu radi ? Znam da mnogi podmladjuju motore kako bi ih bolje prodali ,a još nisam čuo obrnuto ... Neko pametan ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 6, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan uzmi nesto jace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam čovek penzos, ne treba mi jače Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 6, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan pa vidim svi pezosi voze 125cc ;D videces da ce ti trebati al svi smo mi to prosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Maj 7, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Evo mali apdejt ... Bio zet, i video motor ( ono što je od istog ostalo) i otišo ... Kaže amorti cure, mašina umrla , malo se padalo .... i to ... Hvala mu što je otišo da pogleda, pa nisam morao da šipčim 300 km nizašta ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Maj 10, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Kod DMG motors iz Kragujevca ima jedan DR 125, '94 za 1100 € Jel ima neko da kaže nešto o njima ? Da je kupio od njih i sl. ? Mislim da bi za moje potrebe odgovarao ... Jel vredi takav motor toliko ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za one koji znaju više ... ;D Šta više zagađuje , 2t od 125 ccm ili 4t od 600 ccm ? Znam da cvaje više zagađuju, al ko velim ovo je ipak 5x veća kubatura... Možda je glupo pitanje, al jbg. šta da radim kad sam glup ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Maj 14, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za one koji znaju više ... ;D Šta više zagađuje , 2t od 125 ccm ili 4t od 600 ccm ? Znam da cvaje više zagađuju, al ko velim ovo je ipak 5x veća kubatura... Možda je glupo pitanje, al jbg. šta da radim kad sam glup ... Више логично размишљање: ако у цваји директно сагореваш уље, сигурно (без обзира на кубикажу) више и загађује. Ако четворотактни нема проблема са карикама и не троши (сагорева) уље, нема ни неког великог загађења. Мој иксел 600 са клипом из осам делова није ни димио док се не изџибри добро. Сад засмрди на ауспуф само првих десетак секунди, док се саугх не затвори... А рупа се бели ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene opet ;D Slučajno sam naleteo na ovaj oglas... Motor je u Jagodini... Registrovan ... Ceni ga 800€, ja mislim da je to ok cena Meni izgleda ok ovako sa slika, naredne sedmice ću verovatno da odem da ga pogledam ! Kaže čovek nove gume, prošle godine ofarban , sređena mašinica i tako to... Jel' zna neko ovaj motor , tj. jel' ima ovde neko iz Jagodine da ga zna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ah, da ! http://www.oglasibalkan.com/oglasi/15/posts/12_Motori/39_Ponuda/3498_Honda_xl_125.html Zaboravih ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Maj 28, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Jel pogledao neki Honda-znalac ovaj link odozgo ? Meni ova izgleda ok, ponavljam, kaže čovek da ga je ofarbao, i to u originalne boje ... Samo ja ne znam kako je izgledao xl 125 iz 1989. godine ... Na Bikezu stoji slika od 250 xl koja izgleda upravo ovako !? Ono što mene buni to je disk? na prednjoj viljušci ... Pretpostavljam da je cela prebačena sa drugog motorcikla ? Mislim, nije da mi smeta, al bih voleo da znam o čemu se radi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 28, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan disk je njegov nije budzen http://www.bikepics.com/pictures/367525/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 28, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan jedino su mi rezervoar i sediste cudni kao da nisu njegovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Maj 28, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Laki ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Maj 28, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Sedište je verovatno presvlačeno, a rezervoar, bemliga ... verovatno je bilo više varijanti ... znaš ono, paris-dakar edition Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...