wulfy 207 Napisano Octobar 27, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, osmjeh na lice i vidimo se na nekom putu, skupu... Vazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Octobar 28, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da si ok! Jebote ovaj oktobar neki baksuzan u p.... materinu!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Octobar 28, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak zelim drugu nasem zilavom. nemoj nas cerat da ti paradiramo pred kucu no se javi da si ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1069 Napisano Octobar 28, 2006 Ne silazi, 5482 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak! Strasno,sta drugo reci! Da se sto prije vratis na motor,a usput nam javi kako si! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Octobar 28, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Kacigi nije bilo nista. e sad ovo ne razumem...? Ja napisah da je pukla od pada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karlos 0 Napisano Octobar 29, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam bio kod Mine, zena zmaj je naravno ok, a situacija sa motorom je sledeca: viljushke iskrivljene, volan otkinut, svi prekidaci, rucice, migacci, u kurcu, felna kriva, vodena pumpa otkinuta, hladnjak probusen, crevo otkinuto, rezervoar sjeban, rep se pomerio u stranu, oklop ceo komplet sjeban. Eto tako. Sliku kacige i pantalona ce okaciti Ceh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 29, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav' date=' Kacigi nije bilo nista. e sad ovo ne razumem...? Ja napisah da je pukla od pada. Mina me je zvala odmah poslije pada i tada mi je izmedju ostalog rekla da je kaciga citava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Octobar 29, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav' date=' Kacigi nije bilo nista. e sad ovo ne razumem...? Ja napisah da je pukla od pada. Mina me je zvala odmah poslije pada i tada mi je izmedju ostalog rekla da je kaciga citava... Da ne bude zabune... Kaciga je ošteæena sa prednje leve strane... ...pantalone pozadi centralno... ...a Mina posvuda, ali smo samo ovo slikali: PS: Jel' samo mene je*e ovaj imageshack, ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Octobar 30, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se s M i sve deluje i zvuci ok. S obzirom na to sta je sa motorom, treba da peva na sav glas:) Ziva bila i vozila se opet sa nama (padavicarko nijedna:)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Octobar 30, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, eto, resismo i to sa kacigom iako je bilo ustvari to samo potvrda da kacigu treba nositi jer glava ne bi tako "malo" bila ostecena kao kaciga pa je definitivno Minu spaslo sto stalno nosi opremu pocev od kacige a ostali pozeri neka gledaju slike i citaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 30, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam bio kod Mine' date=' zena zmaj je naravno ok, a situacija sa motorom je sledeca:viljushke iskrivljene, volan otkinut, svi prekidaci, rucice, migacci, u kurcu, felna kriva, vodena pumpa otkinuta, hladnjak probusen, crevo otkinuto, rezervoar sjeban, rep se pomerio u stranu, oklop ceo komplet sjeban.[/quote'] Po motoru izgleda strasno, ali sreca pa je nasa Minica dobro a motor moze da se sredi. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 31, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan e sad kacigu okachi kao i ja na policu da sluzi kao ukras i odma novu uzimaj , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Octobar 31, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ljudi i ja da se javim.Nisam pri kompjteru ovih dana - na bolovanju sam. Da ne pricham sad sve kako je bilo...u principu je sve skoro recheno.Izbegla sam smrt nekim chudom.I sad idem dalje.Motor tje se srediti, ali ko shto je neko rekao..zivot je samo jedan. Hvala svima na lepim zeljama za oporavak! Trebalo bi ovih dana da vidim svoj motor, pa tju napraviti i par slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1069 Napisano Octobar 31, 2006 Ne silazi, 5482 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma da si ti nama ziva i zdrava!? Nadam se da ces biti na masini sto prije! Sve najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 7, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ah evo konachno se vratih s bolovanja i sad imam i comp Moratju da vas uskratim za slike unishtenog motora iz jednog prostog razloga shto je drugar [mehanichar] koji mi popravlja motor vetj prionuo na posao, pa je dosta stvari poskidano s motora i popravlja se, neshto je vetj i popravljeno tj zamenjeno, rezervoar je odneshen na peglanje itd... Chak mi drugar kaze da tje motor biti u voznom stanju za 7 dana samo naravno bez ijednog oklopa.... Naravno ne planiram da vozim vishe ove sezone, dosta je bilo , ali ipak sam happy shto je motor ok s obzirom na sve shto mu se desilo...Do proletja tje bii potpuno sredjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Novembar 7, 2006 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam još više happy što si ti dobro i živo i zdravo... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 7, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam još više happy što si ti dobro i živo i zdravo... najzli Tako je care... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Novembar 7, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Minche:) GPZ STREETFIGHT...... EEE to moram da vidim. I da se slikamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 7, 2006 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da si ti OK i dobro dosla nazad !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 9, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Mina, ako nesto fali od delova, javi se mozda cu moci da pomognem (delova motora naravno ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 9, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mina' date=' ako nesto fali od delova, javi se mozda cu moci da pomognem (delova motora naravno )[/quote'] Oklopi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 10, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj ni slucajno da bacas izlomljene oklope. To se bar lako vrati u prvobitno stanje. Samo delove sve skupi(mada ni to bas netreba, improvizacija pomaze). A i lepse je da vozis naked (motor mislim ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Novembar 10, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan I ja glasam za streetfightera! A imas i kolegu Milancheta pa oboje vozite golje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 10, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj ni slucajno da bacas izlomljene oklope. To se bar lako vrati u prvobitno stanje. Samo delove sve skupi(mada ni to bas netreba' date=' improvizacija pomaze). A i lepse je da vozis naked (motor mislim )[/quote'] Ma nabavitju ja verovatno oklope iz Nemachke...A ove sam sachuvala, mada nije mnogo ostalo od njih chak mnogo delova fali... A i kad sklopim sve oklope na proletje svakako tje motor morati ceo da se ofarba [u mat crno ] jer bi ovako bio sav sharen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Novembar 12, 2006 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da nisam saznala preko foruma za tvoj pad nego mi je Nikola ispricao. Drago mi je da si citava, super si prosla! Svrati do limuna kad budes mogla...Zelim da ti motor vaskrsne i bolji nego sto je bio, a da se tebi vise ne ponovi takva nezgoda :)Pozdrav za fajterku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...