hellena 60 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan No. 1 No. 2 No. 3 No. 4 No. 5 OPET NISTE SMANJILI SLIKE, bre. Izvolte, glasanje je otvoreno prijatelji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano April 15, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Glasao sam za foto br5 jer mi je najbolja mada je na prvoj prava opasnost a na ovoj uzivancija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Glasao za broj 2...Slicni slucajevi sa decom se vidjaju svakodnevno...... ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je druga najbolja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9549 Napisano April 15, 2009 Drug član, 1011 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Glasao za 1,ali i druga je prava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 16, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan 4-ka je jaka...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano April 16, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ce biti dobro i neizvesno takmicenje, sve fotke su na svoj nacin dobre i svaka pokazuje opasnu situaciju. Glasao za 4 jer su mi te scene nekako najgore, u glavi mi je to kako dete istrcava na put za loptom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Pa sve fotografije su dobre na svoj nacin ali jedno mi cetvorka budi osecaj da postoji neka opasnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3232 Napisano April 19, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dvoumio sam se izmedju slike 2 i slike 4, ali sam ipak prelomio i glasao za 2. Zid smrti sa detetom na motoru, bez kacige... Za mene dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan 2- jka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano April 21, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan br. 4 ! OPREZ ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano April 21, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Broj 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 21, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 4-ka je kocnica u mestu ali glasao sam za 2-ku... ne znam zasto ali kao da je slikana na "zidu smrti" (ono bure veliko u kome voze po zidovime) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 22, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jos par sati do zakljucenja glasanja. Ovo mi je najzanimljivije takmicenje do sada. Sve fotke su pogodile temu i samo je pitanje koja emocija ce da preovlada dok ih posmatramo. Bravo drugari !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 22, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slika broj 4 je dobila moj glas, samo bi je ja malo prekadrirao, ali to cu uraditi kad prodje glasanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 22, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan PICASOO MZ, cestitam majstore !!! :) "Ža dlaku šinko". ;D Na izlasku iz zadnje krivine pred cilj, dadoh full gas , ali fotofinis je imao poslednju rec. Takodje, sve pohvale za prvu, trecu i petu fotku. Kao sto rekoh, svi smo pogodili temu. Prva je jako lepo kadrirana, ima prijatan kontrast i ostrinu, i nadasve edukativnu poruku. Treca je jako ostra, ali u prvi mah nisam shvatio da je u pitanju ledenica. Kasnije... uh, nisam smeo da pomislim na posledice. Peta... brrrrH... ja to ne biH smeo. Gremline znam da je kadar ocajan. Vise sam se koncentrisao na loptu, tj. expoziciju, a pri-tom sam se borio sa jakim svetlom i jos jacim senkama/hladovinom. Jedva cekam tvoju verziju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano April 22, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam pobedniku. Bilo je neizvesno do kraja. Glasao sam za fotografiju No.5, mada, kao sto rece BRACO, vise mi je uzivancija nego opasnost. Svejedno, svidja mi se, voleo bih da je moja. Kod No.4 svidela mi se ideja, ali ne i fotografija. Da se BusMan malo vise potrudio verovatno bi ubedljivo pobedio. Moja je No.1, nastala u ranim jutarnjim casovima, kada sam ujedno bio i snimatelj i model. Nije mi bilo lako, ali mi je ovo pivo na gladno srce namaklo osmeh na lice. Drink. Don't drive. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam pobedniku i ako mi cetvorka deluje najstrasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano April 22, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan ups! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 22, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gremline znam da je kadar ocajan. Vise sam se koncentrisao na loptu, tj. expoziciju, a pri-tom sam se borio sa jakim svetlom i jos jacim senkama/hladovinom. Jedva cekam tvoju verziju ! Ja bi to nekako ovako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 22, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Gremline znam da je kadar ocajan. Vise sam se koncentrisao na loptu, tj. expoziciju, a pri-tom sam se borio sa jakim svetlom i jos jacim senkama/hladovinom. Jedva cekam tvoju verziju ! Ja bi to nekako ovako: Male tajne Velikih majstora. Ja sam nekako ukacio da je obavezno da se vidi i auto ispred kojeg izlece lopta, a da se, normalno, ne vidi 'ko' je istu plasirao; sto i jeste cesto slucaj i faktor iznenadjenja. Svakako je najbitnija sama lopta na ulici, a nase je da kapiramo, znamo i pazimo. Sto kaze Popsy: "Kocnica u mestu". To je to Greco. Hvala ti, ucim ja polako, al` sigurno. E da, glasao sam za pobednicku fotografiju. Uvek sam se kao klinac divio vozacima zida smrti. To je zaista atrakcija i svi posmatraci su fascinirani prizorom. Ali, u ovom slucaju je rizik bas preveliki. Pistolj ubija prazan !! Picaso, nestrpljivi smo, daj temu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano April 22, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gremline znam da je kadar ocajan. Vise sam se koncentrisao na loptu, tj. expoziciju, a pri-tom sam se borio sa jakim svetlom i jos jacim senkama/hladovinom. Jedva cekam tvoju verziju ! Ja bi to nekako ovako: Male tajne Velikih majstora. Ja sam nekako ukacio da je obavezno da se vidi i auto ispred kojeg izlece lopta, a da se, normalno, ne vidi 'ko' je istu plasirao; sto i jeste cesto slucaj i faktor iznenadjenja. Svakako je najbitnija sama lopta na ulici, a nase je da kapiramo, znamo i pazimo. Sto kaze Popsy: "Kocnica u mestu". To je to Greco. Hvala ti, ucim ja polako, al` sigurno. E da, glasao sam za pobednicku fotografiju. Uvek sam se kao klinac divio vozacima zida smrti. To je zaista atrakcija i svi posmatraci su fascinirani prizorom. Ali, u ovom slucaju je rizik bas preveliki. Pistolj ubija prazan !! Picaso, nestrpljivi smo, daj temu. ;D peehhh baš je bio foto finiš ja glasao za 4 ... uvek se smrznem na vake scene klap klap svima, ajde opet neku temu da bude neizvesno ko ovog puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 22, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gremline znam da je kadar ocajan. Vise sam se koncentrisao na loptu, tj. expoziciju, a pri-tom sam se borio sa jakim svetlom i jos jacim senkama/hladovinom. Jedva cekam tvoju verziju ! Ja bi to nekako ovako: Male tajne Velikih majstora. Ja sam nekako ukacio da je obavezno da se vidi i auto ispred kojeg izlece lopta, a da se, normalno, ne vidi 'ko' je istu plasirao; sto i jeste cesto slucaj i faktor iznenadjenja. Svakako je najbitnija sama lopta na ulici, a nase je da kapiramo, znamo i pazimo. Sto kaze Popsy: "Kocnica u mestu". To je to Greco. Hvala ti, ucim ja polako, al` sigurno. E da, glasao sam za pobednicku fotografiju. Uvek sam se kao klinac divio vozacima zida smrti. To je zaista atrakcija i svi posmatraci su fascinirani prizorom. Ali, u ovom slucaju je rizik bas preveliki. Pistolj ubija prazan !! Picaso, nestrpljivi smo, daj temu. ;D peehhh baš je bio foto finiš ja glasao za 4 ... uvek se smrznem na vake scene klap klap svima, ajde opet neku temu da bude neizvesno ko ovog puta Prepisujes od mene...... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano April 22, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam pobedniku! I grdim ga što nije smanjio sliku ;D Koja je sledeća tema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano April 23, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Ko su autori za No.3 i 5? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...