Biker Boy 2797 Napisano Octobar 26, 2006 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Juce na oko 11 h pocetak Brankovog mosta ka ck kretali smo se drugar i ja.Bio sam ispred njega,brzina je bila oko 60-70 bio sam u mrtvom uglu lika koji je izleteo ispred mene(iseko me) nisam mogao da izbegnem ustvari tako se sve desilo u sekundi da nisam ni kocnicu stigao da stisnem ! Udario sam ga u zadnja vrata motor je poleteo desno ja sam leteo nekih 4-5 metara i kotrljao se po putu ! Spasla me je oprema imao sam kacigu,rukavice i jaknu sa protektorima ! ali lezao sam jer toliko nisam osecao levu nogu kojom sam udario u kola da nisam mogao da ustanem ! Steta na motoru nije velika : Menjac je pukao totalno,ceo rep sa stop svetlom,far napred plastika blatobrani kocnica i cajgeri ! decko je odma stao bio je korektan cak se vise uplasio nego ja ! Isao sam na snimanje imam samo uganuce i malo izvrnuo zglob par cvoruga ,ranu jednu kako je pukao menjac pa me iskasapio.... lezim kuci odmaram nadam se brzom oporavku i vracanje na drum ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Octobar 26, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh :cry: Ja tuda idem svakog dana na posao, (a i nazad)... Definitivno deo puta koji zahteva max koncentraciju. Svaki prelazak preko mosta u špicu mi je stresna situacija... Enivej, želim ti brz oporavak i da se voziš još ove sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2797 Napisano Octobar 26, 2006 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan ma sto je najgore to se desilo oko 11 uvece nije bilo guzve al opet svi negde jure .... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 26, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Nije da nisi mogao bez toga, ali šta je tu je. Sretne ti rane junaèe i da brzo staneš opet na noge. :thumbs_up: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Octobar 26, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan steta! Brz oporavak ti zelim i da sto pre sednes na hyosunga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Octobar 26, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan uhh oporavi se sto prije :thumbs_up: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Octobar 26, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan ... Steta na motoru nije velika : Menjac je pukao totalno' date='ceo rep sa stop svetlom,far napred plastika blatobrani kocnica i cajgeri ! [/quote'] U jbt, kako nije velika steta :roll: :? Al dobro, vazno da si ti ziv i zdrav... Taman ces imati zimu da sredis bajk... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Octobar 26, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak. Sta si sve nabrojao na motoru, dobro si prosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 26, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si se upropastio, pu pu, da ne èuje zlo, mogao si i gore da prodješ. Nek su ti lake rane junaèke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Octobar 26, 2006 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Neka si ziv i zdrav a motor.... ma polako cela zima je pred tobom Lep gest je to sto si naveo da si imao svu opremu. To je dobar primer za sve nas koliko je bitno pridrzavati se nekih pravila. Jos jednom ti zelim brz oporavak. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 26, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ziv si, zdrav si, nisi mnogo ostecen znaci idemo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Octobar 26, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uf, bas bez veze... Drzi se i da te prodje sve sto pre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zule 0 Napisano Octobar 26, 2006 U prolazu, 26 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Oprema je zakon. Meni je prvi pad bio u Dimitrija Tucovica i da je nisam imao svasta bi bilo. Bitno da si dobro. Odmarajte oboica pa da na prolece budete orni i spremni za nove avanture. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Octobar 26, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan eh, a samo sto si krenuo sa voznjom... Steta. Bitno je da si ti OK, sredices motor. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Octobar 26, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da si ostao ziv i (uglavnom) nepovredjen, Jebes motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Octobar 26, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan e jbg stari :? sto vele ostali, dobro si prosao, a oprema je oprema, tu nema price. brz oporavak zelim pa brzo da zaboravis na to i da sredis bajk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Octobar 26, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma najbitnije je da si ziv! Rane ce se zaleciti, motor popraviti i piciiii dalje! BRZ OPORAVAK! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Octobar 26, 2006 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dobro bre jes' ti normalan pa gde ovo u crnu hroniku, uvek se smorim kad se ulogujem i vidim da ima novih tema u ovoj rubrici. Zelim ti brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hecky 5 Napisano Octobar 26, 2006 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno, mrdajte ovu temu u motoriste na drumu... Ova se prica, hvala bogu, dobro zavrsila. Junaku zelim brz oporavak & povratak na drum!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 27, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan Srecne rane junache , al uzmi moju logiku pogledao te bog , stavi kez od uva do uva i pici uzivaj , cascavaj piva po gradu heheheheheheh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Octobar 27, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Oprema je Majka!!!!! Super je sto si ziv i zdrav i sto mrdas na nam ovo pises. Pamet u glavu, saberi utiske, zapamti situaciju za ubuduce bez obzira cija je greska i jovo nanovo. Secas se posta u kome sam opisao kako je moj drug isao u Vrsac (pilot) pod punom "ratnom" opremom na +35`C, na motoru, letos. E pa tako mu slucajno 2ca izletose, i nakon leta i onesvescivanja, ljubio je svoj Dainese ranac sa kornjacom, koznu jasu, pantalone sa slajderima, i Shoei kacigu. Saamo da s ti nama ziv i zdrav:) I nosi opremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 27, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Brzo se oporavi, napravicemo motor. Cuvajte se ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Octobar 27, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan SRETNE RANE JUNACE .... da se ti brzo oporavis motor ce se sredi:) :wink: dobro je kako je moglo da bude ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Octobar 27, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan al uzmi moju logiku Ni u ludilu se nemoj zajebat :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...