velja 8 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da će svaki posetilac da dobije malo da puca iz auspuha sa nekom hondom blackbird. Da li je to istina? Nemoj Gojko da te čuje, javi se kad stignes imam ja rezervni ključ. Malo sale ... Brat Paja mi je nahvalio i skup i klub i Gojka pa eto nas svih sutra u pratnji servisnog vozila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan "MC SREM' dolazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Maj 15, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan "MC SREM' dolazi Profo kakvo je vrijeme u SrMitrovici. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan "MC SREM' dolazi Profo kakvo je vrijeme u SrMitrovici. ??? oblacno ali suvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Maj 15, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan "MC SREM' dolazi Profo kakvo je vrijeme u SrMitrovici. ??? oblacno ali suvo. Znaci druze kao i u Bijeljini. Hvala za info.PozZ za sve moje Sremce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da će svaki posetilac da dobije malo da puca iz auspuha sa nekom hondom blackbird. Da li je to istina? Nemoj Gojko da te čuje, javi se kad stignes imam ja rezervni ključ. Ja hocu ako je plave boje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Joj moram da svratim! ;D videcemo se sutra nadam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan "MC SREM' dolazi Profo kakvo je vrijeme u SrMitrovici. ??? oblacno ali suvo. Znaci druze kao i u Bijeljini. Hvala za info.PozZ za sve moje Sremce. Profa je vec u Obrenovcu, a mi krecemo u 11 iz Bike-caffea. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Oce biti neki polazak oko 15.00 iz Zemuna, Novi BGD? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Maj 15, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Profo kakvo je vrijeme u SrMitrovici. ??? oblacno ali suvo. Znaci druze kao i u Bijeljini. Hvala za info.PozZ za sve moje Sremce. Profa je vec u Obrenovcu, a mi krecemo u 11 iz Bike-caffea. Sta da vam kazem, sem polako i krajem. Dobro se provedite u Obrenovcu, a ja cu sutra "malo kod mojih" u Lukavac (Tuzla), ako se nocas ne promjeni drasticno vrijeme na gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Sada smo stigli kuci,lep docek,dobra svirka,a sto je srneci gulas bio,svaka cast momci.Dolazimo i sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOLE ZR 1 Napisano Maj 15, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Stizemo!! Pozdrav za domacine!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Danas dolaze Cacani.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 16, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc je bilo extra! Krecite jer je vec 11h! Nestrpljivo vas ocekujemo!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 16, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Makice fotkaj fotke!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bio, vido, popio, evo me kuci Divno mesto, samo da nema onoliko motora i buke ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 16, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Lep skup! Preporuka za sledecu sezonu. Bio sam dodushe kratko ali vrlo intezivno,video puno ljudi...za mene je ovo faktichki 1.skup ove godine.... O organizatorima i organizaciji nek drugi pishu koji su bili malko duze, a ja samo da pohvalim lokaciju-prava, kao i uvek! Pozdrav za sve Warriors-e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Karta 300 din -> najjeftinija od prethodna 3 moto skupa na kojima sam bio ove god. bon za rucak -> pasulj 10 kondom -> promasena investicija (predao sam ga u ruke mladim nadama) Svirka ->U najavi dobra. Nisam je docekao na zalost. Lokacija -> sjajna Koliku razliku pravi sto nam je momak na ulazu rekao: "Dobrodosli", ponudili rakiju ispricali jos koju rec! osim sto je naplatio ulaz. Na zalost moram da kazem da se na prethodnim moto skupovima docek gostiju sveo na drpanje za rukav: "Jel si bio unutra?". Video sam clana foruma SCI i javio sam mu se. Nisam ni ja bio dugo, ali sve mi lici da je ovo za sada najbolji skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 90 Napisano Maj 16, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre sam stigao sa skupa bilo je ekstra,svidja mi se mesto gde se organizovao skup (pored reke) samo su me malo zezali komarci predvece,evo par slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubba Zanetti 1 3 Napisano Maj 16, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha fazer 1000 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV ORGANIZATORIMA OD MC BABA ZANETI IZ KRAGUJEVCA . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sve 5+ ...svaka cast za skup....malo pre sam se vrnuo kuci i cini mi se vratio bi se tamo.. Pozdrav organizatorima i svaka vam cast..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Bila neshto kratko...ok je bilo....takodje 1. skup ove godine...idemo dalje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Columbia 1 Napisano Maj 16, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 17, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan standardna sabacka ekipa za tockarenje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Maj 17, 2009 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo... Lokacija čista ljubomora! Predivno mesto za ovako dobar skup. Ima i palačinke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...