b2man 236 Napisano April 14, 2009 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hello svima, Da li uopste ima zainteresovanih sa teritorije NBGD-a, da se nekoliko nas ujedini i uzmemo garazu u najam? Naravno, ovo se prevashodno odnosi na one ciji motori nocu ostaju parkirani na ulici. Ja tek planiram da uzmem motor, sa NBeograda sam, nemam garazu, pa me zanima da li ima slicnih slucajeva. Shifra: zajedno smo jaci, a i manje koshta. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano April 14, 2009 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=31984.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=32523.0 A ima još takvih tema, pa kontaktiraj ljude i vidi da li su još zainteresovani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano April 14, 2009 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno na smernici. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sablast 0 Napisano Maj 11, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB600F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, zivim u Studentskoj prekoputa paviljona odnosno Hale Sportova, jos nisam kupio motor ali nameravam pa ako imate u planu nesto voleo bih da porazgovaramo. Ako ste se u medjuvremenu dogovorili nema veze. POzdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Maj 20, 2009 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hello Wisdom, ovih dana nisam pratio stvari na forumu, pa izvini sto nisam odgovarao. U komsiluku smo, tako da mozemo da probamo da se ujedinimo. Ja sam preko puta starog merkatora. Imam jos jednog drugara, pa ako si i ti za akciju oko garaze, welcome. Inace, ovo sam ti pomenuo i u tvom postu gde si se obratio za pomoc oko polaganja za a kategoriju. Mozda je najbolje da se oko garaze dogovorimo na privatnim porukama, cisto da ne smaramo druge. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...