Ivan8 3 Napisano April 16, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan U jeb...! Znao sam da netreba da gledam! Brate,SVAKA CAST!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 16, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Бата Мрки, ономад си ми у Глогоњу поменуо неке опруге од седишта бицикла. Шта би са њима? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano April 16, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Бата Мрки, ономад си ми у Глогоњу поменуо неке опруге од седишта бицикла. Шта би са њима? znaci nije jos kraj sediste je gotovo ali samo da se presvuce kozom trazim dobru a mora biti jeftina Box koza idem za vikend u Gucu .verovatno tamo ima neko ko se time bavi i nadam se mnogo jeftinije nego u BG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Braco nisam na svom kompu nemogu da prikazem fotose. Danas sam uzivao vozeci se kroz Dragacevo i siri pojas Ovcar banje Bobber ne da slusa nego postajemo jedno telo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citam tamo neke razne teme kako od govana napraviti pitu prosto nemoguce jako je bitno cemu to sve vodi uzivanju u voznji ili necem drugom nasi kinezi su takvi kakvi jesu i netreba ocekivati neznam sto cena sama govori sta smo pazarili moje misljenje je treba uzivati u onome sto imas napravi sebi crtu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano April 18, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan totalno originalno ! Malo licnog pecata na mashini nema sta ! Pa nek se kasnije i oguli malo i to je fazon!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan totalno originalno ! Malo licnog pecata na mashini nema sta ! Pa nek se kasnije i oguli malo i to je fazon!! Provalio si me Evo i neka slikica sa Ovcara i naravnoiz Guce malo selo Krivaca pore reke Bjelice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Priprema za put mnogo dobro ide motor i naravno full oprema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano April 19, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Covek i masina,dva tela,jedna dusa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano April 19, 2009 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno druže! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano April 19, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo lepo odrađen motor. Još jedna priča sa poentom da je važan duh koliko i brend, ako ne i važniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Sto mu ne zamenish auspuhe stavish dve mat crne cevke i omatas ih onom azbestnom trakom i ima da bude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto mu ne zamenish auspuhe stavish dve mat crne cevke i omatas ih onom azbestnom trakom i ima da bude... Cevke i nisu neka stavka ali azbesna traka :o kosta ko zlato a i nema je kod nas .Mislim nema je za tu namenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam kompletan sa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano April 29, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Uff tek sam sada video temu , sta reci osim MRKI KRALJU !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Stizem juce jako lep motor kod hotela "Srbija", razmisljam koji je japanac u pitanju jer nema nikakve oznake i vidim JINLUN na dekli... Pratio sam temu, ali mi na pamet nije palo da je to taj motor. Stvarno dobro izgleda. Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Nebojsa Hvala ti. Zato sledeci put posto smo u kraju se zvrcnemo i pivce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Maj 5, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Zmaju, jel si bio danas parkiran u Juznom Bulevaru ?? Videh jedan mat crni motor, i odmah mi pade napamet tvoj bajk . Bio sam u kolima pa nisam mogao da stanem i blize zagledam . Motor je brukica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesam tu blejim skoro svaki dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan proradila i dodatna svetla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan proradila i dodatna svetla Nek sila bude s tobom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Zmaju, jel si bio danas parkiran u Juznom Bulevaru ?? Videh jedan mat crni motor, i odmah mi pade napamet tvoj bajk . Bio sam u kolima pa nisam mogao da stanem i blize zagledam . Motor je brukica ;D Ljudi polako.Setite se sta je rekao ZORGE za ovakve slucajeve: ..."dvoje su se tako smuvali".... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zmaju, jel si bio danas parkiran u Juznom Bulevaru ?? Videh jedan mat crni motor, i odmah mi pade napamet tvoj bajk . Bio sam u kolima pa nisam mogao da stanem i blize zagledam . Motor je brukica ;D Ljudi polako.Setite se sta je rekao ZORGE za ovakve slucajeve: ..."dvoje su se tako smuvali".... ;D Ivane Ivane al ti imas bujnu mastu.Pogledaj datume .Nego se spremaj za subotu Mladenovac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan E da Ivane Vidi tamo kod tebe ima li neki stari rezervar od bilo cega .naravno da moze da se Chopuje ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan I ovaj vikend radim,tako da nista od Mladenovca.Ni Novog Sada gde sam planirao da idem.Izgleda da cu morati da uzmem odmor,jer vreme i skupovi prolaze. Rezervoar sam video na starom buvljaku u Pancevu,mislim da je bio od neke Jawe,kad idem ponovo,provericu.Ostavi mi mob na pp,da mogu da te kontaktiram ako nesto pronadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...