jodi 94 Napisano Jul 26, 2009 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Draki za pohvale! Vidimo se na drumu! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dx BiKeR 1 Napisano Jul 26, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdav MK BALKANIKA od ekipe MK ROAD FLYERS iz Muzje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kju_Q 3 Napisano Jul 27, 2009 U prolazu, 43 postova Lokacija: srce Bačke Motocikl: an250; er500 Prijavi odgovor kao problematičan Uredno sam se prijavio na kapiji i povećao broj gostiju za dvoje, a broj dvotočkaša na 800. Pozdrav do sledećeg viđenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Jul 29, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako. Prvo hvala svim momcima MK "Balkanika" koji su ucestvovali u organizaciji ove manifestacije. Hvala za nesebican rad i napor koji je urodio plodom uprkos mnogim faktorima. Hvala gostima koji su nam dosli i dokazali da se isplatilo preci mnoge kilometre obilazeci mnoge moto skupove po Bosni, Hrvatskoj i Srbiji. Nadam se da nije bilo puno propusta (barem vidljivih). Trudili smo se da svako ko dodje bude lijepo pozdravljen, a ko je morao da ide da bude i lijepo ispracen. Ako smo koga ispustili, ja se izvinjavam u ime cijele ekipe. E to su bila "SLOVA", a sad "BROJKE": Oko 70-tak klubova iz Bosne, Srbije, Slovenije, Hrvatske, Njemacke, Svajcarske . Oko 650 motora. Oko 300 skutera raznih kubikaza Preko 4 000 civilnih posjetilaca Najudaljeniji motorista - (doduse nije presao cijeli put na motoru, ali je motorom bio prisutan) clan MK Balkanika - Avganistan Najstariji motorista 1932. godiste E pa to bi bilo to. Onima koji su bili hvala, a oni koji nisu - ima i sledeca godina. Organizacioni odbor Moto skup "Modrica 2009" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15703 Napisano Jul 17, 2017 moto merkat °°, 4983 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, DeLarge je napisao: El ima sledeći vikend? Nemoj se posle cuditi i kukati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15703 Napisano Jul 17, 2017 moto merkat °°, 4983 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan On 7/29/2009 at 16:33, siny je napisao: E pa to bi bilo to. Onima koji su bili hvala, a oni koji nisu - ima i sledeca godina. Oči ne uši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15703 Napisano Jul 17, 2017 moto merkat °°, 4983 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Au greska u koracima,moja, sorry Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Avgust 20, 2017 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Ja se mnogo izvinjavam svima koji su ocekivali da odgovorim na pitanje, a ja nisam bio u mogucnosti da to uradim. Ne bih da se pravdam, ali: 1. Da i ove godine je organizovan moto skup. ( ali to ste vec saznali). 2. Moj post vezan za ovaj klub je iz 2009. godine, a i zaboravio sam kada sam ga postavio. 3. Ako ima na nekom sajtu ili FB onda je valjda neko odgovoran to postavio. 4. Neki ljudi vise nisu u tom klubu, a drugi su preuzeli brigu oko obavjestavanja javnosti. 5. Da, udjem skoro svaki dan na forum i procitam vic ili neki putopis, a zaista nisam primjetio da imam neku "notifikaciju" tako da se jos jednom izvinjavam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...