doesen1 13 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Sve je pocelo sasvim slucajno kada sam pozvao BigMuzzy-a i kao ajmo na neku kratku voznjicu tu negde po nekoj okolini jer mi necemo da se druzimo sa endurasima jer nemamo konje koji skacu sa kamena na kamen ;D, medjutim ajd da pozovemo i Djokic-a jer je i on nekako nas covek. Djokic je to prihvatio oberucki jer je i on planirao tako neku voznjicu a usput nas obavestava da dolazi sa prijateljem Nesom BM ili ti KLE ... Skupili smo se svi kod mene na kafu, i dok pijemo , pozivamo i Elvis-a koji takodje prihvata voznju jer je uhvatio lufta od posla i sklapanja gvozdjurija, menjaca, lagera, klipova ( viska delova ;D) i posto su svi prihvatili i pristali na voznju kladili smo se i da ce Hammer da pobegne sa posla i podje sa nama ali jbg....izgubili smo opklade jer poso je poso.... Krenuli smo do OMV da tankamo rezervoare i na kompletan dogovor gde ce mo, jer su pola endurasi koji skacu sa kamena na kamen, a pola ljudi sa normalnim motorima ;D Resili smo da idemo u pravcu Bora pa gde stignemo , ko prvi skine kacigu moze da mu padne neka ideja na glavu pa da vidimo sta ce mo... :-\ Stali smo na nekoj poljani da protrljamo gume od trave i krenemo preko nekih sela do Bora I naravno Djokic u enduro fazonu –sad ili nikad—samo brdo kao sto je vec neko ovde reko ’’ off road je zakon, treba probati ’’ Stali smo (naravno opet na travi jer endurasi dominiraju) na raskrsnici pravac Bor i Zlotska pecina ili ti Lazareva Pecina ...Idemo do pecine koja je zatvorena, ne moze se uci unutra jer vodici rade samo na poziv turista ali mora da se zakaze par dana unapred Ajmo pravac Borsko Jezero koje se nalazi pored Bora, da napojimo nase konje U povratku za Zajecar, opet preko nekih sela , dogovaramo se jer ce mo kroz enduro tunel ili ne . Tu vec postoji problem ,odnosno dva problema .Jedan je XJ 600 a drugi Marauder 125.... Resimo da krenemo pa gde pukne neka pukne ( neki od nas su bivsi endurasi i nisu mogli da odole na poziv sume i makadama ) Stajemo negde usput, pojma nemam gde da proverimo da li su nam svi tockovi na mestu Poredak pre tunela i razmatranje situacije biti ili ne biti ??? Krece prvi Elvis XTZ 750 , da utaba stazu jer on ima najdeblji i najtezi motor ili Poglavicu ’’Crni Bik koji puca ’’ Elvis—BigMuzzy E doesene, doesene pa nije ti to XT nego XJ , promasio si neko slovo u voznji ( rece djokic i nestade u vidu prasine ) ... Vuko sam neko lisce samnom, sumske plodove, pecurke a ko zna mozda je bio i neki srndac zakacen ispod ;D pa da ga skinem jer se vracamo u civilizaciju a Elvis i BigMuzzy su morali da izigravaju dizalicu Idemo pravac kod Djokica na casicu razgovora i razlaz kucama ....Tu Djokic razmislja naglas ’’ e, jbg sad moram da ih perem ’’ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano April 12, 2009 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Eto, znao sam da neces moci da odolis, pokrsices taj motor po sumama, kupuj enduro ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan ovo je probna voznja za off ali ako se ponovi moracu da ga menjam za nesto kao sto je enduro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1022 Napisano April 13, 2009 Ol' dirty bastard, 638 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Sve je pocelo sasvim slucajno kada sam pozvao BigMuzzy-a... Laze!!! Sve je pocelo u petak,u jednoj "kafanici". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro sad,...kafanica..pice....i ostali plavi, crni svet sa zgodnim zadnjim trapom ili ti podignut rep sto kazu bikeri;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan ovo je probna voznja za off ali ako se ponovi moracu da ga menjam za nesto kao sto je enduro... Eto probao si i ne ide ;D ;D ;D, odma to prodaj pa ponovo enduro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan bre ja sam pobego od sume na asfalt....namerno ;D ;D tu sam za sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano April 14, 2009 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan eeee prijatelju srce oce, al dupe klokoce ;D Vratices se ti u nase enduro redove, polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan za sada ne mogu nista da garantujem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano April 14, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se opires,neces da priznas kao da ce te ovi pojesti.. Pa vidis da su svi primetili..iz sekte se ne izlazi tako lako Prodaj Yamija ili pocni da jedes asfalt kao i svi drugi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan bice i toga Makice...vraticu se u sektu ali mi za sada vise prija asfalt, dok ne pocnem da ga jedem...ili da imam dva konjica jedan asfalt jedan off..sve je u razmatranju ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano April 14, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nevalja ni imati dva konjica,onda bi ti ceo dan prosao u razmisljanju koji da uzmes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan pa ima dana za jedan pa za drugi sve zavisi od drustva i antistresa, kao sto kaze Aca-Pn ..kada sam nervozan odoh u sumu sa jednim ,a kada sam ok idem na voznju i pice sa drugim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je to dobitna kombinacija ;D ;D a i kad mi prijatelj kaze da nema motor da se vozi a ja nemam drustvo , onda je opet ok palimo i idemo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1022 Napisano April 15, 2009 Ol' dirty bastard, 638 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo...Ja nemam!!! Mislim,neki grbavac,ko tvoj( ) Aj kupi jos jedan XJ,pa tako kad ti treba kolega za voznju ti napuni rezervoare i zovi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 16, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan bum se usral... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ovo sam propustio, al bice dana za megdana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan samo pazi, ovo je za off masine :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...