Jump to content

Moto Zajednica

Pao ja !!! ili mali strom postao josh kraci

Recommended Posts

• Zainteresovan, 681 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR

jbt tek sad vidim postavljenu temu... cojece, mnogo radim, ne valja toliko para da zaradjujem pokvarice me ka cojeka i ka komunistu :D

Ljudi, dobro je ova momcina prosla mogu vam rec... zvao me 2 minuta poslije nesrece, ja upalio moju zvjerku i odletio do tamo.... kad sam vidio scenu sledio sam se, a onda vidim njega koji ima osmijeh od uva do uva... te reko mora da je glavom klepio dobro :D

ne ozbiljno, super je prosao... a Stroma i kacigu mijenjamo odma, nema druge. Inace kaciga mu je dobro izgrebana s lijeve strane, tako da nedaj boze da je nije nosio....

Eo sjutra cu i ja da stavim fotku s mog tel-a

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2245 postova

suzis izbor time sto prvo odlucis za sta ces motor najvise da koristis. Ja sam tako dosao do Stroma. Motor poistovecujem sa putovanjima....i izbor mi je bio relativno jednostavan (hteo sam motor koji 'lici' na motor). Nisam hteo krstarice tipa 1200LT, GoldWingovi..cuda. Stigao sam do Varadera, TDM i Stroma (1200GS je bio vise nego sto sam bio spreman da odvojim za motor). Onda sam odlucio da je V2 ipak bolje resenje od II2...izleteo Strom i eto me.

To je ako moras da pravis kompromise. Ako ne moras, onda jedna Brutale za grad i okolinu, jedan 1200GS ili Strom za daleke puteve i jedan GSX-R za prikolicu do Grobnika

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja