SuperPOP 1231 Napisano April 9, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Kako možeš biti ponosni član sa onim talijanskim sokoćalom na avataru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kako možeš biti ponosni član sa onim talijanskim sokoćalom na avataru evo skinuo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 10, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan bugi spakovan i sve je kako treba sem rolnica,one su blago receno uzas.gde da nadjem originalne ili dobre zamenske za njega.zna li neko koje su dimenzije i gramaze fabricke rolnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 13, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Zovni Taleta za savet on je jedan od ovlaštenih servisera u Bg-u, tel 064/664-7523 Tale Čisto informativno šta i kako. Ja sam naručio kaiš i rolnice iz Kanade ralika u ceni - neverovatna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano April 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan pa kod tebe panto u kraju u Balosavi 3T Racing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano April 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1334310661[/url]' post='1281360']pa kod tebe panto u kraju u Balosavi 3T Racing I ja glasam za 3t Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano April 14, 2012 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su rolnice za Bugija u 3T? Planiram i ja da menjam moje. U bgu sam nasao RMS-ove, hiljadu i nesto su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano April 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su rolnice za Bugija u 3T? Planiram i ja da menjam moje. U bgu sam nasao RMS-ove, hiljadu i nesto su. od rms bezi meni pojele varijator....samo malossi....ili fabricke....pozovi ih 063 1 581 475 gagi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan zvao sam ja gagija rece mi da ih nije narucivao odavno i da ce znati cenu u utorak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano April 16, 2012 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd onda da ih ne zovem i ja, cim saznas cenu javi ovde. A inace, u prosli cetvrtak sam postigao rekordno nisku potrosnju Na polasku iz BG-a sam nasuo gorivo do cepa, do Sapca presao 83.5km i na prvoj pumpi u Sa nasuo 2.35 litara (cak sam malo i presuo, pa mi se prosulo gorivo pri zavrtanju cepa). To mu dodje oko 2.8 litara na 100km, ja i vise nego zadovoljan Doduse, voznja je bila prava penzionerska, sa minimalno usporavanja i konstantnom brzinom od 70 do 90 km/h, samo sam dva, tri puta ubrzao do 110, 120 kad sam obilazio neke kamione. Ajd sad, ima li ko manji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano April 17, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan @panta_kg prvo dobrodosao u klub,a za rolnice, ja sam prosle godine uzeo preko tipa koji se zove Misika,on je iz N.Sada jako korektan covek,narucio sam tel.i on mi poslao AKS-om i i kais i rolnice Malossi....njegov tel je 065-621-0365. ps.treba da znas jer imas fabricki varijator ili malossijev jer se razlikuju rolnice inace i Tale nabavlja robu preko njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan hvala druze na dobrodoslici nadam se lepom druzenju i razmeni iskusava sa vama,a reci mi kako ti se pokazao taj malosi kais i rolnice i koja je razlika u ceni u odnosu na original? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano April 17, 2012 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Panto, ima li kakvih novosti za rolnice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan danas sam ga navatao,orig rolnice 9,5e po komadu ....mogu da stignu za 6-7 dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano April 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 9,5e po komadu...uuuuuuuuuuuuuuuuuhhhuuuuuu sitnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano April 18, 2012 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan AU!!! Znaci prava sitnica, treba mi samo 76e da ih zamenim Vidim ja da ce biti narucivanja od preko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano April 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Malossi bre.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano April 18, 2012 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su one kod nas? Kako se ponasaju, dal nece kao i RMS da jedu vise varijator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano April 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Malossi su dobre....e sad ne znam da li mogu na fabricki variator ili mora da bude malossi....cena je koliko se ja secam oko 20-30e.....najbolje je da pozoves ljude koji rade sa malossi.....pogledaj na googlu nacices sigurno nesto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan http://shop.motobike.rs/SKUTERI/PRENOS-TRANSMISIJA/ROLNICE/MALOSSI/ROLNICE-26X12-8-21GR-8-KOMADA-MALOSSI-SET/prod_12578.html http://shop.motobike.rs/SKUTERI/PRENOS-TRANSMISIJA/ROLNICE/MALOSSI/ROLNICE-26X12-8-/-18GR-MALOSSI-SET/prod_7607.html http://shop.motobike.rs/SKUTERI/PRENOS-TRANSMISIJA/ROLNICE/MALOSSI/ROLNICE-26X12-8-/-16GR-MALOSSI-SET/prod_7608.html mislim da su 18gr originalne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano April 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ne gleda se samo gramaza nego i dimenzije.....i koliko se secam nije 18g vec 22g....ne drzite me za rec....nego pogledajte u manualu....tamo vam, sve pise.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 18, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan da i ja kažem nešto pametno ... Za ove naše motorčine idu 26x12,8 21gr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano April 18, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan 140 evra prosle god platio+troskove aksa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan da i ja kažem nešto pametno ... Za ove naše motorčine idu 26x12,8 21gr fala popee tako sam i ja mislio jer u manualu pise samo 26x12,8 a ne gramaza...bar ja nisam nasao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...