MajorSoul 141 Napisano Avgust 11, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo Neka te sluzi punoooo punoooo kilometara Danas sam ceo dan bio na zverku osecaj NEOPISIV!!! I love this beast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Avgust 12, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozz rooni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Avgust 12, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan aj da se pridruzim ja vasoj temi posto planiram uzeti burgman 125 zanima me potrosnja ,i uopstena cena servisiranja i delova. i interesuje me kolko bi me izasla carina za 2001.godiste .hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roonie 29 Napisano Avgust 12, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Shiver 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala... Kad cemo u neku voznju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Avgust 12, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan aj da se pridruzim ja vasoj temi posto planiram uzeti burgman 125 zanima me potrosnja ,i uopstena cena servisiranja i delova. i interesuje me kolko bi me izasla carina za 2001.godiste .hvala unapred Da li planiras da uzmes bas burgmana ili burgman epicuro? Malo je redak model i manje se voze ovde nego preko (modeli 125 i 150) tako da je malo teze do delova. Potrosnja je verujem oko 3 litre, a sto se tice servisa i delova ne mogu da kazem da je jeftino, ali uvek imas alternativu. Pogonski kais je od 20 do 100 evra, prednji far 120 evra, plastikice su po 30 - 40 evra.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Avgust 12, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan aj da se pridruzim ja vasoj temi posto planiram uzeti burgman 125 zanima me potrosnja ,i uopstena cena servisiranja i delova. i interesuje me kolko bi me izasla carina za 2001.godiste .hvala unapred Da li planiras da uzmes bas burgmana ili burgman epicuro? Malo je redak model i manje se voze ovde nego preko (modeli 125 i 150) tako da je malo teze do delova. Potrosnja je verujem oko 3 litre, a sto se tice servisa i delova ne mogu da kazem da je jeftino, ali uvek imas alternativu. Pogonski kais je od 20 do 100 evra, prednji far 120 evra, plastikice su po 30 - 40 evra.... kontam obicnog uzeti hvala na informacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 12, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Član mozart junior ne može da primi više poruka!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 14, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan moze dogovor!! http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/69544-burgman-400/page__gopid__1131845#entry1131845 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roonie 29 Napisano Avgust 15, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Shiver 750 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuli su mi juce patosnice!!! U Eurosumaru 90EUR komad. Kako bi se to zvalo na engleskom da proverim mozda ima na ebayu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Avgust 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Skinuli su mi juce patosnice!!! U Eurosumaru 90EUR komad. Kako bi se to zvalo na engleskom da proverim mozda ima na ebayu? na engleskom se pise MAT .......evo ja sam nasao jedan link http://cgi.ebay.com/ebaymotors/S52-Suzuki-Burgman-2008-400-Left-Large-Foot-Mat-/380358380991?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item588f204dbf#ht_500wt_1182....ali samo jedna.......probaj prvo u http://www.3t-racing.com/ imas tu br telefona nazovi i pitaj.....korektni su sa cenom...nadam se da sam ti nesto pomogao...pisi sta si uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roonie 29 Napisano Avgust 17, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Shiver 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se sa gdinom iz Nisa koji prodaje delove, ima za 2007 godiste, ja kapiram da je to isto. Dolazi u subotu pa cemo probati. 40e komplet za obe strane. Daj Boze da odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Avgust 18, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce nekome te patosnice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12812 Napisano Avgust 18, 2011 Ne silazi, 7395 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da ti proda posle 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Avgust 22, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Zajebana priča sa tim patosnicama jer ne smeju da se zalepe nekim dobrim lepkom da ih neko ne bi drpio jer su šrafovi ispod njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Avgust 22, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Kad pogledas sta su poceli da skidaju dodje ti da places od muke.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m_djuka 0 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Nis Motocikl: Burgman AN400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima i ja bi se prikljucio Zovem se Milos i iz Nisa sam, a vozim AN400 iz 2001g. Posle godinu dana veze sa njim mislim da ne bi pozeleo ni jedan drugi skuter sem noviji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Septembar 6, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima i ja bi se prikljucio Zovem se Milos i iz Nisa sam, a vozim AN400 iz 2001g. Posle godinu dana veze sa njim mislim da ne bi pozeleo ni jedan drugi skuter sem noviji. poz i dobro dosao....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gangi 1 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 19 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Burgman AN 400 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Septembar 6, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozzz dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Septembar 6, 2011 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Milose! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Septembar 7, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Milose Evo jedan video: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Septembar 14, 2011 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Septembar 14, 2011 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan mungos, jesi li to resio da zamenis BMW-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Septembar 15, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sada ima oba motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Septembar 15, 2011 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam, zezam se samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...