Jim Goose 39 Napisano Jul 13, 2021 U prolazu, 50 postova Lokacija: Brescia,Italy Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan I jedno i drugo , varijacije su minimalne od 0,2-0,5 V .... Jedino nisam probao u vožnji da prikačim unimer ,,,, Baterija mu je malo starija .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanjo88 13 Napisano Jul 15, 2021 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kopenhagen Motocikl: Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdav svim burgerkingovima. Imam jedno pitanje iz meterologije. Da li je ovo normalna/prihvatljiva temperatura motora nakon 50ak km voznje na auto-putu, brzinom 100-110 km/h i vanjskom t od oko 30c? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasadoncic02 55 Napisano Jul 15, 2021 Svrati ponekad, 105 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije.On ima idealni termostat(dok vrši ispravno svoju funkciju).Kazaljka treba da bude tačno na pola i vrlo brzo postiže radnu temperaturuПослато са SM-A715F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Jul 15, 2021 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se za proteklih 2600km to nije nikad desilo. Kazaljka zna malo da predje sredinu ali vrlo brzo se upali ventilator i to vrati na liniju.Desava li ti se to u toku voznje pri 100-110 ili kad stanes? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanjo88 13 Napisano Jul 15, 2021 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kopenhagen Motocikl: Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, boky327 je napisao: Meni se za proteklih 2600km to nije nikad desilo. Kazaljka zna malo da predje sredinu ali vrlo brzo se upali ventilator i to vrati na liniju. Desava li ti se to u toku voznje pri 100-110 ili kad stanes? Zna u toku voznje na auto putu da predje malo, ali ovako bude uglavnom kada sidjem sa autoputa nakon voznje od 30-40km. Inace kada se vozim samo po gradu temp je uvijek na sredini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Jul 15, 2021 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti se to desava kad stanes provjeri radi li ti ventilator. Na tolikoj temperaturi bi morao da se upali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanjo88 13 Napisano Jul 15, 2021 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kopenhagen Motocikl: Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, boky327 je napisao: Ako ti se to desava kad stanes provjeri radi li ti ventilator. Na tolikoj temperaturi bi morao da se upali. Radi, radi cuje se. Ima dovljno rashladne tecnosti. Nije jos nikad presao tu zadnju liniju i usao u crveno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano Jul 15, 2021 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni nikada nije mrdnuo. Tj. Desilo jednom sam pratio fz6 i terao max mogucu brzinu 10-tak km, i poraslo je za dlaku, ja se uplasio i ulaganio voznju... Tada i nikad vise. I to ni priblizno ovoj, bukvalno za dlaku... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Jul 15, 2021 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ventilator radi onda ti nista konkretno ne bih mogao preporuciti osim da krenes redom. Ozraci sistem, termostat, provjeri boju rashladne tecnosti i ulja(da slucajno nije dihtung glave), vodena pumpa...Za malo detaljnije provjere ce se pretpostavljam javiti neko od iskusnijih kolega servisera. Srecno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jasnić90 2 Napisano Jul 24, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Feketić Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 5.7.2021. at 20:42, sonic974 je napisao: ....hmmm....a da proveris usisnu granu od karburatora prema glavi motora, ona isto hoce da se sjebe i pukne po sredini,e tad vuce falsh vazduh i puca...ta guma kosta na k.p. malo preko 2000.din. Pozdrav. U servisu je vec 2 nedelje... prethodni vlasnik se igrao sa zicama... 70% instalacije je izgorelo... samo struja od osvetljenja je ostala u zivotu... Jedina sreca je u tome sto se desilo u dvoristu pa sam stigao da reagujem Porucio bih svim postenim ljudima da paze pri kupovini ljubimca jer bi mogli ostati bez njega brze nego sto misle. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toxi V60 1 Napisano Avgust 15, 2021 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ekipi. Jucer uzeo Burgmana 400. Probao po gradu kreni stani, fino radi, fino vuce. Uzmem ga i gas kuci. No tu se javlja problem. Znaci do 100 vuce odlicno, do pola gasa cca. Dalje kad odvrnem gas nista se ne de dogadja. Vratim ga na polovicu opet pocinje ubrzavat. Da napomenem skuter je stajao 2.5g paljen je tu i tamo ali nije se vozio. Od kud krenut ako neko ima ideju. Hvala zivi biliPoslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasadoncic02 55 Napisano Avgust 15, 2021 Svrati ponekad, 105 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ekipi. Jucer uzeo Burgmana 400. Probao po gradu kreni stani, fino radi, fino vuce. Uzmem ga i gas kuci. No tu se javlja problem. Znaci do 100 vuce odlicno, do pola gasa cca. Dalje kad odvrnem gas nista se ne de dogadja. Vratim ga na polovicu opet pocinje ubrzavat. Da napomenem skuter je stajao 2.5g paljen je tu i tamo ali nije se vozio. Od kud krenut ako neko ima ideju. Hvala zivi biliPoslano sa mog SM-G975F koristeći TapatalkPrvo servis odraditi,ulje,filteri..Mora se otvoriti prenos da se vidi u kakvom je stanju.Ako ne izbacuje nikakvu grešku verovatno je do prenosa,kaiš je možda za zamenu,tanjiri varijatora,rolnice..Na koliko obrtaja pokazuje obrtomer kad ideš brzinom od 100km?Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toxi V60 1 Napisano Avgust 15, 2021 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvo servis odraditi,ulje,filteri..Mora se otvoriti prenos da se vidi u kakvom je stanju.Ako ne izbacuje nikakvu grešku verovatno je do prenosa,kaiš je možda za zamenu,tanjiri varijatora,rolnice..Na koliko obrtaja pokazuje obrtomer kad ideš brzinom od 100km?Послато са SM-A715F помоћу ТапатокаDo nekih 5/5.5 hiljada ide lijepo ali znaci ako postepeno dajem gas. Ako ga odvrnem do kraja nema snage, gusi se. Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Avgust 15, 2021 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan To ste se tebi desava meni lici na safe mode. S tim da bi u tom slucaju morala sijati FI lampica. Mada kakvi su nasi prodavci i majstori ne bi me zacudilo da je neki domacin eliminisao.U safe mode radi bas tako kako si ti opisao do trecine/pola gasa a preko gusi.To sto su ti vec kolege preporucili se podrazumijeva da pogledas, prenos, servis...Sledeca stvar koju bi mogao da uradis je da ga prebacis u dealer mode da ti prikaze greske ako ih ima.To se radi ovako: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toxi V60 1 Napisano Avgust 15, 2021 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan To ste se tebi desava meni lici na safe mode. S tim da bi u tom slucaju morala sijati FI lampica. Mada kakvi su nasi prodavci i majstori ne bi me zacudilo da je neki domacin eliminisao.U safe mode radi bas tako kako si ti opisao do trecine/pola gasa a preko gusi.To sto su ti vec kolege preporucili se podrazumijeva da pogledas, prenos, servis...Sledeca stvar koju bi mogao da uradis je da ga prebacis u dealer mode da ti prikaze greske ako ih ima.To se radi ovako: Hvala ti. Probao ovo sta si mi poslao. Ne izbacuje nista. Majstoru i neka ga raskopa jbg. A navodno je napravljen veliki servis u Novema Novoj zastupnik kod nas. I mjenjan neki throtlle body ili sto vec navodno placen pun k... Ali to je sve otom po tom. Tako dok se ne otvori nemoze se nista znat. Hvala svejedno Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisabrcko 0 Napisano Avgust 17, 2021 U prolazu, 2 postova Lokacija: Brčko Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Milosa iz BG Pitanje Imam isti problem na suzuki burgman 400 kako bi mogao stupiti u kontak sa tobom vezano za nabavku novog kvacila i zanimaju me detalji koliko si kilometara presao od ugradnje i jesil zadovoljan novim kvacilom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisabrcko 0 Napisano Avgust 17, 2021 U prolazu, 2 postova Lokacija: Brčko Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 22.11.2015. at 12:14, copears je napisao: Pozdrav ja imam K8 400cc i mene to nervira sto huce kada se da gas i zatrese a menjao sam zvono i kvacilo a i dalje se to desavama(polovno sam stavio ali je bilo u extra stanju jer kada sam uzimao motor fabricko je bilo uzasno i motor je jedva vukao)...inace kada ga upalim malo dok se ne zagreje malo zvekece mada su mi neki ljudi rekli da nije nista zveketanje se cuje iz agregata..inace prosao je ovu sezonu samnom oko 2000km i mogu reci samo da je fotelja na tockovima Da inace je presao 18000km ja sam 3 vlasnik motora... Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока Pozdrav I ja imam isti problem Gdje i kako mogu porucit to kvacilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10071 Napisano Avgust 17, 2021 Ne silazi, 2323 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @slavisabrcko Ne znam lično čoveka, ali sam dobio preporuke za njega, serviser skutera u Brčkom, Veselin. Možda da probaš preko njega da poručiš, bliži ti je, možda i ne može, ne znam. Ako ti treba broj, pustiću ti na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10071 Napisano Avgust 17, 2021 Ne silazi, 2323 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan A imaš i Igora u Bijeljini koji rastura skutere u delove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Avgust 17, 2021 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Igor je imao burgmana samo mislim da nema cvt. Ako ti bude trebao broj javi se u privatne poruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Avgust 18, 2021 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Elem one vibracije na koje sam ze zalio u prethodnim postovima izgleda da poticu od remena.Skinuo komplet prenos, turirao bez prenosa masina mirna 100%.Vratim stari remen i primjetna razlika. Najvise su se osjetile vibracije preko 100, kako vec spomenuh kao u valovima. Sa starim remenom ih nema.E sad po nekoj mojoj logici cim remen ima vibracije znaci da je opusteniji nego sto treba da bude. Da bih ga "dotegao" izbacio sam podlosku kod bolcne na varijatoru. Za sada mi djeluje dobro, do 120 nisam primjetio nikakve vibracije tj mozda nesto minimalno ali definitivno manje nego prije.Varijator naravno ima tragova rada na sebi ali dosta manje nego na primjercima koje je Satelis naveo u prijasnjim postovima. Podloska je debljine 1mm, taman bi trebalo da kompenzuje istrosenost varijatora. A u svakom slucaju centralna opruga bi trebala da regulise samu zategnutost kaisa.Volio bih da me@Satelis ili neko od iskusnijih kolega ispravi ako grijesim. Mislim da ovo vadjenje podloske ne bi trebalo negativno da se odrazi ni na jednu komponentu prenosa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
geronimo22 0 Napisano Avgust 18, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima imam problem sa kvacilom na suzuki burgmanu 400 Cvili prilikom kretanja Imal ko kakav kontak gdje bi mogao naci dobro kvacilo i naravno zvono za njega. Hvala unaprijed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Avgust 18, 2021 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, geronimo22 je napisao: Pozdrav svima imam problem sa kvacilom na suzuki burgmanu 400 Cvili prilikom kretanja Imal ko kakav kontak gdje bi mogao naci dobro kvacilo i naravno zvono za njega. Hvala unaprijed godiste? Ako je 2007 plus,bice borbe. Slicnu sam vodio pre 2 godine. Okrenuo pola bivse Juge i nista. Mozda se nesto promenilo u medjuvremenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoxRS 56 Napisano Avgust 18, 2021 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, geronimo22 said: Pozdrav svima imam problem sa kvacilom na suzuki burgmanu 400 Cvili prilikom kretanja Imal ko kakav kontak gdje bi mogao naci dobro kvacilo i naravno zvono za njega. Hvala unaprijed Ebay... Zvono i kvačilo novo 150 eur pa nadalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
geronimo22 0 Napisano Avgust 19, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, DaliborBP je napisao: godiste? Ako je 2007 plus,bice borbe. Slicnu sam vodio pre 2 godine. Okrenuo pola bivse Juge i nista. Mozda se nesto promenilo u medjuvremenu. Nije 2007 Nego 2008 Al upitno je kakvo je i koliko ce potrajat da ponovo ne zacijuce Kod nas se moze naci RMS al kazu da je Talijanska marka al radi se u kini Al sad boze moj za motor koji je 2008 sta moze i uzet nema originala za njega Zvono je problem nema ga u ponudi A de mi poslji taj link na ebay gdje ima za 150 evra i zvono i kvacilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...