VoxRS 56 Napisano April 15, 2019 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 12.4.2019. at 15:01, Satelis je napisao: Bogme ne mogu se sloziti, konkretno pricam o usisu i CVT-u (za reper uzmimo master 400/500) Kod piaggio zna da rikne klapna al daleko manje nego sto je kod burgera. Obicno bude zaprljana pa se motor gasi ili je neki pametnjakovic rasteluje zavrtanjem srafa samog leptira i eto problema. CVT kod talijana je dosta jaci, ne ukopava se tako brzo kao kod burgera, pritom polovan deo mozes naci maltene na trafici za visetruko manje para u odnosu na burgera. Ostalo, termostat kod burgera traje, nije sklon crkavanju dok kod talijana jest sklon crkavanju i kosta oko 50/60eur + dest. voda, antifriz ....al zato imamo frajlauf koji ce pre riknuti kod burgaera no kod talijana. Benzinska pumpa je takodje podlozna riknjavanju u odnosu kod talijana, malo malo pa se zapusi f. goriva pa se cisti u ultr. zvuc. kadi il razbusivanje i td, burger ima rezervoar od metala dok talijan od plastike. Burger dosta udobniji prava ladja al trom, dok ubrza treba mu dosta vremena, talijan tvrdji na vesanju al zustriji na gasu i tako, svaki ima prednosti i mane...... ovo je samo moje vidjanje stvari po tom pitanju sto ne znaci da je tacno nit se pa neko mora sloziti sa napisanim. Svako ima neki svoj rezon u glavi, iznosim samo ono u sta se licno uverim da je tako dok mi prolazi kroz ruke i iskren da budem, ipak talijan prednjaci.... Satelis , danas sam se provozao da vidim kakva je situacija malo auto put malo po gradu , i......kako sam se nadao ...ide kao mina,čini mi se da je u odnosu na beverlije koje sam vozao ...avion. Elem...kod starta na semaforu malo je polijen ali kad ga kasnije odsarafis ide lijepo. Osjeti se trzaj kod kretranja , pa da mi neko kaže da li je to normalno? Čini mi se da ni remen ni rolnice nisu odavno mijenjane ,mada nista nelupka i nestruže kao kod Beva .nisam ga jos krenu rastavljati ,mislio sam ga vratiti ali NEĆU. To sto se osjeti kod kretanja na semaforu to mi djeluje kao da se remen malo rastegnuo ili potrošio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16180 Napisano April 15, 2019 Integrisan, 9349 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sta god, kako god bitno je da si srecan a za CVT nemo'z znati dok ne otvoris i rasklopis, premeris. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16180 Napisano April 17, 2019 Integrisan, 9349 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan da zavrsimo pricu......... tegici plastificirani i namontorani van mog rezona, ne biva staviti nov kais na onako ukopano kvacilo al sta da se radi kad kvacila jednostavno nema, stari kais gotov da pukne.... jbg proverite kleme s'vremena na vreme, ovde su bas labave bile punjenje odlicno Pritisak u opanci dobar i to bi bilo to, Burger moze put BP. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko rakic 6 Napisano April 17, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Burgman 400 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je to punjenje na leru ili pod gasom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16180 Napisano April 17, 2019 Integrisan, 9349 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Punjenje sa slike je dok motr radi na leru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko rakic 6 Napisano April 17, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Burgman 400 1999 Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene je toliko na leru,ali kad dodam gas i pri tom upalim i svetla u nekom trenutku ide i ispod 13v(12,9).Zbog cega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16180 Napisano April 17, 2019 Integrisan, 9349 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ovo punjenje je sa upaljenim oborenim svetlom na leru, ne menja mnogo ni pod gasom. Kod tebe moze biti svasta, koliko ti je star akumulator i koja je marka, dal si probao da meris punjenje sa drugim akumulatorom (?) jer zna biti ohooo razlike..... probaj sa drugom akumulatorom Takodje moze biti da ti je regler pred riknjavanje, "dobro" puni bez opterecenja, cim se ukljuci neki potrosac eto problema..... probaj drugi regler. Moze biti da ti je negde losa instalacija, masa, dzek, oksidirale + labave kleme i td..... cesljanje instalacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko rakic 6 Napisano April 17, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Burgman 400 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Instalacija procesljana temeljno,svaki dzek otkacen,pregledan,naprskan kontakt sprej,akumulator star godinu dana(TAB),isto se desava i sa drugim,verovatno da je regler,jer vidim da je nesto karabudzeno pre mene,desava se da ujutru nema udarnu snagu da upali,vergla on dobro,ali verovatno da mu nije dovoljno da dobije ocitavanje od pick up-a i da baci varnicu na svecicu.Pretpostavljam da je sve to zbog loseg punjenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 90 Napisano April 17, 2019 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti oar slika iz servisnog uputstva za 2000god, ne razlikuje se mnogo od novijih a imam i za njih ako ti treba.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko rakic 6 Napisano April 17, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Burgman 400 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da vam kazem da su ovi skuteri,a pogotovu Burgman,veliki gospodini,sve mora da bude pod konac da bi radilo kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1250 Napisano April 19, 2019 BJB Maxi scooter club, 1676 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovezem na post gore.... I dalje smo u potrazi za tanjirima. Ako imate nekog da poznajete, kontaktirajte me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko rakic 6 Napisano April 19, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Burgman 400 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi Motocross team Kraljevo,ima covek prodavnicu i servis,nekosta te nista da pitas.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1250 Napisano April 19, 2019 BJB Maxi scooter club, 1676 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, vlajko rakic je napisao: Pozovi Motocross team Kraljevo,ima covek prodavnicu i servis,nekosta te nista da pitas.... Cela Srbija kontakirana unazad 15dana , sa vise strana. Nazalost nema. Kontaktirana : Hrvatska Bosna Slovenija Madjarska Crna Gora Ostala je jos Bugarska,ide drugar ovih dana... i Italija. Muka ziva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoxRS 56 Napisano April 19, 2019 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi plastika koja stiti hladnjak ,remen ,rolnice ,prednji diskovi ,pločice, filteri,plastika može i polovna ako neko zna gdje se može nabaviti ...neka javi Satelis ,zvono je dobro ovo ostalo potrošeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16180 Napisano April 19, 2019 Integrisan, 9349 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Plastiku hladnjaka..... motoklinika, potrosni materijal..... motocross team verujem da ima sve od potrebnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoxRS 56 Napisano April 23, 2019 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 15.4.2019. at 22:28, Satelis je napisao: Sta god, kako god bitno je da si srecan a za CVT nemo'z znati dok ne otvoris i rasklopis, premeris. Satelis ,dok čekam dijelove ..filtere ,remen ,rolnice za veliki servis vozao se malo duže 100 km vratio se kući sve bilo ok. Odem ujutro na posao kad upali mi se lampica FI . Sta sad ? pali i dalje ko mina ali neće da vuče preko 3500 obtaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sonic974 3 Napisano April 23, 2019 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, VoxRS said: Satelis ,dok čekam dijelove ..filtere ,remen ,rolnice za veliki servis vozao se malo duže 100 km vratio se kući sve bilo ok. Odem ujutro na posao kad upali mi se lampica FI . Sta sad ? pali i dalje ko mina ali neće da vuče preko 3500 obtaja Evo ti druze, sve je objasnjeno n youtube: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 90 Napisano April 23, 2019 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Satelis ,dok čekam dijelove ..filtere ,remen ,rolnice za veliki servis vozao se malo duže 100 km vratio se kući sve bilo ok. Odem ujutro na posao kad upali mi se lampica FI . Sta sad ? pali i dalje ko mina ali neće da vuče preko 3500 obtajaAuuu pa gde to, ništa jbg sad ga dovezeš kod mene, evo dacu ti 1500 Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16180 Napisano April 23, 2019 Integrisan, 9349 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, sonic974 je napisao: Evo ti druze, sve je objasnjeno n youtube: To je za prvu pomoc, trajace neko vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 90 Napisano Maj 3, 2019 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna veličine gumica cilindra na kleštima zadnjeg točka (dve male i dve velike) na 2000 modelu?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoxRS 56 Napisano Maj 3, 2019 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Satelis , Danas samo skinuli viljušku ,ima la je onaj zupčanik efekat ,izbili pikse i zamjenili zajedno sa ležejevima. Zamjenjeno ulje vatiomat oćišćen. Filter vazduha zamjenjen očišćen leptir na usisu da se ne pali F1 . Maloprije se vratio sa probe. Nije mi stigao remen pa nisam to još mogao zamjeniti zajedno sa rolnicama. Islikao sam sve pa ću postaviti dok prebaccim satel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoxRS 56 Napisano Maj 3, 2019 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoxRS 56 Napisano Maj 4, 2019 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Jeli ko pravio nosač kofera.... 2007 burgman kakva su iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoxRS 56 Napisano Maj 5, 2019 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 23.4.2019. at 23:45, Satelis je napisao: To je za prvu pomoc, trajace neko vreme. imaš li kakav komentar na slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16180 Napisano Maj 5, 2019 Integrisan, 9349 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sta vidim je prljav usis koji si ocistio i kais koji je gotov da pukne (cekas da stigne drugi). Slikao jesi al nista kao sto uradih na predhodnoj strani da se moze nesto videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...