Cope 215 Napisano Octobar 25, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Jutros oko pola devet vozeæi crnu hondu, poginuo je Miloš Radenkoviæ 1980god. Nesreæa se desila na Batajnièkom putu kod JP pumpe, a kako kažu oèevidci momak je išao iz pravca BG ka Batajnici kada mu je presekao put kombi koji je izlazio iz skladišta. Èovek je od siline udarca ostao mrtav na mestu, verovatno zbog slomljenog vrata, i bez prolivene kapi krvi. Kolega je išao na lice mesta, pa sam od njega uzeo sliku. Užas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Octobar 25, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan :cry: :cry: :cry: pre pola sata sam dobila informaciju od coveka koji je naleteo kad se sve desilo.... stravicno ... slika govori ja mislim sve R.I.P :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: PROSTRANI TI PUTEVI NEBESKI :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Octobar 25, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno, sav sam se najezio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 25, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. za momka, stavrno strasno... :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 25, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se ovakvim stvarima uopšte nazire kraj? :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Octobar 25, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj mu dusi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Octobar 25, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Uzas..nek mu je laka zemlja. Uzas. Uzas. Uzas. Uzas. Nije mesto, ali cisto poruka svima koji i dalje ostaju pri 85% da su motordzije krive za svoje nesrece, a do juce su se busali u grudi i kinjili vozace 4tockasa.... Manite procente, a narocito ako su drasticno pogresni i cuvajte glavu:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zule 0 Napisano Octobar 25, 2006 U prolazu, 26 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Strasno, laka mu crna zemlja. Uzas..... E, u p...u m......u. Pa dokle bre vise. :cry: Ova godina je stvarno gadna. Ginemo kao macici. Pitam se sta koji k...c radi policija. :x p.s. izvinjavam se stvarno mi je vise muka od ovoga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Octobar 25, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nek' mu je laka crna zemlja... :cry: Cuo sam jutros za taj udes... Rekli su mi 'kolege' iz PS-a da je motor razvaljen u param parcad. Strasno... Pazite se, ljudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Octobar 25, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Jadnom sam u crnoj hronici procitao post: Strasno, koliko li je vozio?. Ili nesto slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VeNoM 35 Napisano Octobar 25, 2006 U prolazu, 29 postova Lokacija: JA-god-InA Motocikl: MaxX 125cc, XCitinG 500Ri Prijavi odgovor kao problematičan r.i.p. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 25, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Nek` mu je laka crna zemlja. Cuvajte se,pazite,nosite opremu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Octobar 25, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 226 Napisano Octobar 26, 2006 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2801 Napisano Octobar 26, 2006 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka crna zemlja R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Octobar 28, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Strashno. R. I. P. :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...