mbz345305 5 Napisano April 10, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio sam ulje i po preporuci majstora sipao sam motul 5100 15w50 polusintetika . Medjutim prilikom voznje poceo je neki gremlin da zvizduce u predelu motora a ne znam sta je. Dali je do ulja jer je motor 92 god mozda je trebalo mineralno ulje da ide. Ne mogu nigde da nadjem na netu koje mu fabricko ulje ide tj. nadjem da ide 10w40 ali nigde ne pise dali je mineralno ili polusintetika. Dajte savete ljudi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano April 10, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Poblemi nisu sigurno zbog polusintetike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano April 10, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovde u garazi temu cudan zvuk motora covek je takodje sipao motul 10 40 , da ne prepricavam , mozda je slucajnost ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkec 3 Napisano April 10, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan moj je 91 isto sam ulje sipo nista mu nije falilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano April 10, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Moj '90. , isto ulje sipano i nije se bunio, tako da ne verujem da je do ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano April 11, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje gde je ulje kupljeno,dal je od proverenog proizvodjaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano April 11, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ajde kad saznas sta je javi,bas me zanima sta je u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano April 11, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ulje je kupljeno u mass-u kad ustanovim sta je javljam . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano April 14, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sta je s motorom jel se zna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 253 Napisano April 14, 2009 Zainteresovan, 651 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta kaze majstor??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano April 20, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos nisam stigao da odem do majstora javljam cim odem . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...