skohajm 184 Napisano April 10, 2009 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan ustanovio sam da pogonski lanac ima 110 clanaka, a da je prema specifikaciji za moj model motocikla taj broj 108. i lanac i lancanici su u dobrom stanju, ali da bi lanac bio propisno zategnut potrebno je da puzevi za zatezanje budu u krajnjem polozaju. da li je moguce izbaciti 2 clanka viska... u pitanju je suzuki rf600. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brnio 84 Napisano April 10, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Shadow 750 ACE, AFRICA XRV RD07 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam imao (i još imam) taj problem, micao sam 2 članka, ali pošto mi je guma malo šira nisam mogao da je vratim u ležište jer je onda kačila ram pa sam morao opet da vraćam članke. Po meni možeš slobodno da skratiš lanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano April 10, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sekao brusilicom lanac i spajao ga karikom sa osiguracem. Bez ikakvih problema zavrsava posao. Samo mora oprezno da se brusi, da se ne osteti karika pored i o-ringovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano April 10, 2009 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan kod mene nema karike sa osiguracem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano April 10, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan To je lose - neces moci da ga spojis bez toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6739 Napisano April 10, 2009 Ne silazi, 6572 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da se igrate sa lancima.Ti sto imaju osigurac su samo za kros motocikle.Lanac na drumskom motoru mora da bude propisno zanitovan i za to postoji alat.Menjati lanac a ostaviti stare lancanike nije bas preporucljivo,jer ce brzo da strada.Kad se zameni sve kako treba,traje uz redovno odrzavanje i do 25000 km i nije glava u torbi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...