Nele_Kg 13 Napisano April 9, 2009 U prolazu, 68 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ER 6 N Prijavi odgovor kao problematičan Danas dok sam bio u bg-u svratio sam do Five u TC-u Mondo i kupio ovu jaknu http://www.prexport.com/Catalogo/Catalogo.ASP?pro=275&ricerca=&cat=Sport+-+Touring%2FJackets+%26+Pants%2F Ako neko ima iskustva sa ovom jaknom ili nekom jaknom ovog proizvodjaca nek napise svoje misljenje. Ovim putem moram i da se zahvalim coveku iz Five koje citav sat odgovarao na moja uglavnom glupa pitanj i strpljivo mi pokazao gomilu modela jakni i pantalona, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 9, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Super jaša, koliko genge? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele_Kg 13 Napisano April 9, 2009 U prolazu, 68 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ER 6 N Prijavi odgovor kao problematičan 13600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...