div011 0 Napisano April 8, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima a posebno Bavarcima ciji sektas postadoh pre neki dan....elem 2000-to god. i problemcic je u tome sto mu desni zmigavac i stop svetlo rade samo na malko jacem gasu inace na leru zmigavac cakne upali i ne zmiga a stop nista.....primetio sam i da mu na levoj rucici ne radi ono dugme za blend(duga). E sad dal da menjam osigurace il releje( za koje i ne znam gde su) i el to moram da narucujem ili ima da se uzme odma -racunam potrosna jeroba. Inace motor je fenomenalan....jos sam pod utiskom..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
div011 0 Napisano April 8, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Pa dal je moguce da nema nikog ko zna..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 143 Napisano April 9, 2009 Zainteresovan, 762 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa dal je moguce da nema nikog ko zna..... Ima ima napon ti ne valja ili je slabo punjenje ( alternator ) ili sto je verovatnije otiso regler , procitao sam u jednom postu da je tip izmestio regler zbog boljeg hladjenja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Proveri kod električara ili sam da li ti je dobra masa. Otvori (ž)migavce i proveri da li sijace dobro leže na svoje mesto. Ablender otvori (ima dva srafa dole) i istrumentom (ommetrom) proveri da li prekidač daje kontakt. Ako me nisi razumeo najbolje je da skoknes do nekog prijatelja električara da ti proveri instrumentom instalaciju. A iiiii, šta to kandela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
div011 0 Napisano April 9, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan aha, danas ga napadam.....hvala prijatelji pa se cujemo-a usput di mu je taj regler, ovo je model 2000g. , dal na masini negde ili oko baterije(u rezervoaru)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Regler na mom modelu je tačno ispod sedišta kod tebe na žalost ne znam :-\. Izgleda kao hladnjak procesora- aluminijumski sa rebrima, četvrtast i izlaze 6 žica (kod mene barem tako). Ako skidaš plastike naćićeš ga već negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
div011 0 Napisano April 9, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan ne stizem danas nista ipak cu za vikend da ga isproveravam.....a regler mi je ladno na agregatu(vidi sliku)desno a tu mu je valjda i alternator....inace zet(elektricar) kaze da je mozda otiso i akumulator jer nije vozen od letos i cim se malo potera sve kao proradi al ipak na jacem gasu-zna on pa ce proveriti....a za zmigavce nema da cakce nego cakne prvi put i tako ga zalepi i svetli on, al ne blinka...a i oni s vremena na vreme prorade pa kao krenu da blinkaju....u svakom slucaju sve smo lokalizovali gde je da bar na tome ne gubimo vreme pa ce instrument da pokaze svoje...releji i akumul. su u''rezervoaru'' a meni je stvarni rezerv. ispod sedista to verovatno vec znas, hvala jos jednom i evo slike celog ata!!! znam da ce vecina da me pljuje al ja vise volim da ga vidim u dvoristu neg da ga teram.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
div011 0 Napisano April 9, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan ceo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...