dr.chala 3 Napisano Octobar 24, 2006 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju ima i jedan filmiæ :wink: Kad budem riknuo' date=' bice ti krivo![/quote'] Neæe ako mi ostaviš nešto! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 24, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju ima i jedan filmiæ :wink: Kad budem riknuo' date=' bice ti krivo![/quote'] Neæe ako mi ostaviš nešto! Pa kako si krenuo, mocicu da ti ostavim djoku posto ce zena sve da mi uzme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 24, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan samo mi fali ta sto je Chala prosuo benzin..... heheh mogu mislit scene Ne mozes, veruj mi!! :mrgreen: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Octobar 24, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju ima i jedan filmiæ :wink: Kad budem riknuo' date=' bice ti krivo![/quote'] Neæe ako mi ostaviš nešto! Pa kako si krenuo, mocicu da ti ostavim djoku posto ce zena sve da mi uzme A oko cega se to vas dvojica prepucavate :food: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Octobar 26, 2006 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju ima i jedan filmiæ :wink: Kad budem riknuo' date=' bice ti krivo![/quote'] Neæe ako mi ostaviš nešto! Pa kako si krenuo, mocicu da ti ostavim djoku posto ce zena sve da mi uzme A oko cega se to vas dvojica prepucavate :food: djura oš mu ti poslat razlog ili da ja to uèinim? :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 26, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju ima i jedan filmiæ :wink: Kad budem riknuo' date=' bice ti krivo![/quote'] Neæe ako mi ostaviš nešto! Pa kako si krenuo, mocicu da ti ostavim djoku posto ce zena sve da mi uzme A oko cega se to vas dvojica prepucavate :food: djura oš mu ti poslat razlog ili da ja to uèinim? :wink: :mrgreen: :mrgreen: Kakav si ti kreten!!! :mrgreen: Znas kad cu vise da ti svercujem cigare?! Idi u Pariz pa ih placaj 5EUR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 27, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dosta smo se ovde izajebavali i "izofovali".... Aj' da ne kazu da imam "dvostruke arsine" Zakljucavam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...