Ćili 674 Napisano April 12, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Jako, lep, vetrovit i iscrpljujuc dan i na momente bas momacka voznja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano April 12, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super,hvala ekipi na dobrom drustvu i super voznji. Nadam se da je ostatak stigao u komadu u Bg. (ninja i srad) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anaandjeo 6 Napisano April 12, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super,hvala ekipi na dobrom drustvu i super voznji. Nadam se da je ostatak stigao u komadu u Bg. (ninja i srad) Stigli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Ja da se zapljunem da sam dosao kuci! Bilo je super drustvo, super voznja i suuuuper vetar! 10 motora pod nagibom od 30 stepeni ide pravo ;D ;D Stigli Dobro je . Bas sam se pitao da li je sve proslo ok. @Ćili vidis da je MotoGP cekao tebe da dodjes kuci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeca 0 Napisano April 12, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600 RR Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super,hvala ekipi na dobrom drustvu i super voznji. Nadam se da je ostatak stigao u komadu u Bg. (ninja i srad) Čuj u komadu! U dva komada.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo i od mene jedna slika voznja je bila odlicna El si ti prosao danas oko 10-11 sati kroz cupriju(imao si crvenu cirokanu mislim jesam, ali sam imao crnu cirokanu :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Daj te jos slika! Kad vec nisam mogao da idem bar da me mine zelja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je stvarno super, presli smo dosta preko 300km, bilo je i brze voznje, i vijuganja, borbe sa vetrom (sto kaze vld, 10 motora pod nagibom od 30 stepeni ide pravo), druzenja... sve u svemu na i oko motora od 8:00 kad sam krenuo do oko 20h kad sam stigao kuci Pozdrav svima i evo malo slicica krecemo od 1000 ruza sizemo na jezero golubac pozarevac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 13, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ukljcuh se i ja na internet konacno! Drugari voznja i druzenje je bilo super pa se vidimo uskoro da "odradimo" i Debelo brdo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano April 13, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Super slike, ja sam takodje bio kod 1000 Ruza ali sam sa Hornetom i RS-om krenuo u drugom pravcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeca 0 Napisano April 13, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600 RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo još koja sličica.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole 748 1 Napisano April 14, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma da bilo je super... Meni je to prva voznja sa vama. Ali moram da pomenem i one pljeskavice, niko nije. A tako su bile ukusne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rene 0 Napisano April 14, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma da bilo je super... Meni je to prva voznja sa vama. Ali moram da pomenem i one pljeskavice, niko nije. A tako su bile ukusne. E dobro si se setio...a kobasice su im jos bolje - dlake, nokti zubi i oci na jednom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano April 14, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, jel rekosmo da se to nije dogodilo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Nije ok drugari... Stvarno nije ok... Tamo smo se svi zakleli nad nesretnom kobasicom (koja bila toliko odvratna da Vojin nije mogao da je pojede) i dogovorili se o nekoliko jednostavnih pravila: NIKADA necemo o pljeskavici pricati drugim ljudima! NIKADA necemo o pljeskavici pricati medju sobom! Ko pomisli na tu pljeskavicu, mora da ustine sam sebe toliko da mu podju suze! Kada bol postane nepodnosljiv, odes u sumu, iskopas rupu i viknes u nju "PLJESKAVICA" tri puta, pa zakopas! Hajd' sad lepo da svi izmenite svoje poruke da vam pljeskavica ne dodje u san... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano April 14, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X Dajte jos slika,Vladoooo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan E, stvarno ste se stisli za fotke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeca 0 Napisano April 14, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600 RR Prijavi odgovor kao problematičan Nije ok drugari... Stvarno nije ok... Tamo smo se svi zakleli nad nesretnom kobasicom (koja bila toliko odvratna da Vojin nije mogao da je pojede) i dogovorili se o nekoliko jednostavnih pravila: NIKADA necemo o pljeskavici pricati drugim ljudima! NIKADA necemo o pljeskavici pricati medju sobom! Ko pomisli na tu pljeskavicu, mora da ustine sam sebe toliko da mu podju suze! Kada bol postane nepodnosljiv, odes u sumu, iskopas rupu i viknes u nju "PLJESKAVICA" tri puta, pa zakopas! Hajd' sad lepo da svi izmenite svoje poruke da vam pljeskavica ne dodje u san... ;D ;D ;D ;D izgubih apetit u sekundi, trebali smo da slikamo preventivno ako se neko zadesi tamo da zna gde treba a gde ne treba jesti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano April 14, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da nemate vise slika, zato dajte malo vise detalja o toj klopi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rene 0 Napisano April 15, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vld, gde su slike ??? evo par od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rene 0 Napisano April 15, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Konačno stigoh da prebacim i okačim slike.. More kod Golubca Kod tvrdjave Dimac - Osvajač/Oslobodilac Konjići drremaju Marko je zaboravio Supermen odelo kod kuće, pa proba da l' to radi i bez odela Vojin - zvanični paparazzo Ovo sam slikao onda kad sam rekao "E kad niko neće, sam ću da se popnem skroz gore!", pa posle 50m odustao... Odmor posle peglanja niz Djerdapsku magistralu Dimac i Vojin, a u oblačiću iznad glave im piše - "Kad mogu ovi od prekoputa u EU, e vala ćemo i mi. Odmah posle Novog Zelanda!" I Ćili, kojem u oblačiću iznad glave piše - "Ne bi' ja ni uz'o..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano April 15, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan I Ćili, kojem u oblačiću iznad glave piše - "Ne bi' ja ni uz'o..." ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte jos informacija.Npr.Gde je dobro mesto za rostilj i gde ste kupili tu pljesku da se i drugi ne opeku! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...